Fett-ing ka-a-allt!

Jag och Nathalie måste vara galnaaaaaaa som går ut vid sådär sex-tiden för att bara köpa nötter på Willys men sen stannar ute till tio över nio. Råkade visst tycka det var kul att gå, och stöta på en vän.
Men seriöst, jag kan inte vara den enda som är sjukt trött på kylan? Det är så kallt, och jag står inte ut längre! Jag längtar efter sommaren så det bara skriker om det. Ge mig sommar nu! Ge mig grönt gräs, en molnfri himmel och framförallt värme!

Vad tycker ni?


Väntrummet hos tandläkaren

Vilken natt! Haha, kan inte beskriva den, i alla fall, sov till tolv idag och skyndade oss sen med att fixa oss. Vi ser döda ut, och nej - det är ingen vacker syn. Var nere hos tandläkaren nyss, Natahlie hade blivit kallad. Vi var där tio minuter för tidigt, plus att hon fick inte komma in förrän tio minuter efter avsatt tid, och sen fick jag sitta där själv i en hel fu*king halvtimme! Så sjugt segt, och så vare någon liten blond kille som kollade på mig HELA TIDEN och sen visade massa till sin mamma och pekade på mig. >.<' Sådant är inte okej! :(

HAHA!

Hittade gamla bilder som Lisa tog på praktiken för sådär två-tre månader sen, mycket vacker måste jag säga! Nej men usch, så fult! Men vi hade i alla fall OTROLIGT roligt på praktiken hon, jag och Emma. Skulle skylta om, och råkade fastna i skyltfönstret - skrämde gamlingar som gick förbi genom att röra på oss, haha! Bäst! ;)

Sen vill jag även nämna att den fredagen då det var jag, David och Lisa också var väldigt frän - kul som bara den! När vi fotades, HAHAHAHAHA, ni såg åtminstone normala ut, och David var lika lång som jag och Lisa tillsammans, gillart!


Natt med Nathalie

Jag råkade få besök vid sådär halv nio-tiden, en Nathalie kom hit och vi råkade ha bestämt att hon ska leva hos mig tills tisdag. (Om det inte händer något liksomomomom.) Det blev en runda ute i kylan så att när vi kom hem brände det i hela kroppen när vi tinade upp, haha! Men nu sitter vi mest i min säng och ser ut som två data-nördar, men vi gillar det! :) Längesen vi lekte, så ja, det är på tiden nu!

En sådär... ett och ett halvt år gammal bild, vackert va? ;)


Haha, bäst!

Haha, måste bara lägga in den här, så sjukt bra!
Har kollat på den tusen gånger, men får aldrig nog, vad tycker ni om den? :D


Fjärdeplats

Handbolls-VM, det slutade med en fjärdeplats, som absolut borde varit en tredjeplats! Enligt mig i alla fall, jag tyckte domarna var helt efterblivna. Det dömde helt galet orättvist i många lägen och ja, helt enkelt skulle jag vilja slå ner dem. Men vi kom i alla fall längre än vad vi gjort på flera år! Och i år har det även varit många svenska spelare som fått lite av ett genombrott, inte minst Kim Ekdahl Du Rietz. Kommer ihåg att jag såg honom i Wolrd Cup 2010 och hade ingen aning om vem han var, och nu är han den enda man läser och hör om. Måste säga att han utvecklats så grymt mycket, i World Cup såg man honom inte lika tydligt, och det lilla man såg såg var inte mycket. Men nu.. det är honom man ser göra mest på plan, i alla fall som JAG ser gör mest och det är honom jag vill ha in på plan - för jag vet att han kan göra sig grej sjukt bra. Det är bara så att han är den som står ut, han som där detta årets svenska VM-spelare - enligt mig. Otroligt fint, honom ska vi se mer av! - Min idol.

Men man får inte glömma de andra spelarna heller, Niclas Ekberg som har gjort riktigt bra matcher, som jag upptäckte i Halmstad under World Cup (och är lite av en idol han också), sen har vi Oscar Carlén såklart - vad finns det att säga? Vi har sett honom i VM förr - och alltid lika bra. Kim Andersson ska man absolut inte glömma heller, eller Jonas Källman, Johan Sjöstrand, Jonas Larholm eller Dalibor Doder! Okej, ska inte rabbla upp alla, men ni fattar poängen - vårt handbollslandslag i år har varit fint.
Handboll, det finns ingen finare sport, kärlek på hög nivå!


Nattinatti

Nu, efter att ha vunnit över pappa och bror i Texas Hold'em och diskuterat VÄLDIGT MYCKET handboll med dem så blir det sängen. Kommer behövas, och morgondagen blir förhoppningsvis underbar! VI SKA TA BRONSEEEET! :D

Det var inte länge sedan..

..men det känns så långt borta. Open Jam för ett och ett halvt år sedan. Då var allt fint, fanns inget att klaga på. Jag hade två fina vänner som jag spenderade kvällen med, tyvärr har en av dem försvunnit. Jag tror vi förlorade varandra någonstans på vägen - eller du förlorade mig. Oschysst spel, och jag är inte med på sådant.  Den andra har bara blivit finare med tiden.
I alla fall, den kvällen upptäckte jag Simon Norrsveden också, det jag ville komma till i det här inlägget. Så fin musik har gör, och hans texter är underbara. Eller vad tycker ni?



"Du går ut härifrån!"

Omg vilken match det var! För det första så var vårt försvar inte alls bra i första halvlek, men blev otroligt mycket bättre i andra! Och dessutom hade Bankeryd inget som helst djup, nästan hälften av alla deras satsningar var offensiva egentligen. Målfattig match också, 12 - 11 till oss.
Men höjdpunkten var seriöst hur en av tränarna från Bankeryd betedde sig. Hon skrek som bara den på bänken - väldigt opassande ord och Anna skickade upp henne på läktaren, tror ni det hjälpte? Självklart inte, hon satte sig bredvid mig och mamma och fortsatte skrika. Jag satt mest och skrattade åt henne för att hon var så patetiskt, klagade som bara den på domarna, fast de skötte sig och efter ytterligare fem minuter förstår jag att Anna fick nog. Så hon slängde ut tränaren ur hallen, så sjukt skönt att slippa henne!
Hahaha, och två-tre minuter senare skulle jag ner till spegeln och fixa en sak (hade något skit i ögat) och hörde henne från toaletten bredvid att hon satt och sa massa skit, typ "Jävla fittdomare, jag skulle vilja slå sönder dem. Så jävla dåliga, fan ta dem!" och jag kunde ju inte hålla mig för skratt. Så kuuul! I alla fall, en vinst, och det var bra!
(Gick dock inte lika bra för bror min som var iväg och spela match, förlust och ja, dåligt.)

F96orna

Nu, snart, om inte allt för länge bär det av upp till hallen för att kolla på F96ornas match mot Bankeryd. tror faktiskt vi har chans att ta dem, och förhoppningsvis gör vi det! :D Eller ah "vi", jag ska ju i och för sig bara kolla, men det är samma förening. Höhö!
Peeter, min tränare, har för övrigt sagt att hans ka ta med sig sitt trumset upp, så hoppas han gör det! Om han inte gör det blir jag lite smått besviken, haha! Ska försöka hitta lite ork till att fotografera också, så sjukt länge sen jag fotograferade handbollen, usch på mig.
Aja, hejdå! (handboll <3)

På väg till duschen

Gick ner på rummet för att hämta kläder för att se går upp och duscha och fixa till mig, men jag fastnade vid datorn. Jag har faktiskt ingen som helst lust till att fixa mig, men känner att jag inte kan åka upp till hallen och se ut som "hej kom och hjälp". Så nu får jag ta tag i det, ställ dig upp, Linnea. Ställ dig upp!

Bjuder även på en bra låt jag hörde på mtv nyss! :)


Skor + tröja

Jaha, detta var då vad jag införskaffade mig i Halmstad idag! :)
Erkänn sjuuuukt snygga skor?!?! Jag är lite kär i dem. :')

 


Spanien

Då var det avgjort! Danmark vann den andra semifinalen mot Spanien så nu är det Spanien vi ska kötta sönder och vinna över på söndag vid 14.00! ALLA måste titta och peppa Sverige då, för bronset SKA BLI VÅRT! ;)

Bronsmatch

Tyvärr gick det inte som vi ville, alltså svenska laget och hela svenska befolkningen. Vi spelade inte så bra som vi kan, men vi hängade med hyfsat okej ändå. vet inte riktgit vad man kan säga om matchen, otroligt tråkigt! Dock kunde man ju nästan veta att Frankrike skulle ta det - de är ju faktiskt regerande mästare. Men vi får hålla huvudet högt och spela en otroligt bra match om bronset! Får om sådär en och en halv timme veta om vi spelar mot Danmark eller Spanien - men vilket fall som helst ska vi ta dem! Vi SKA inte gå ut VM utan medalj, så är det helt enkelt. Vi är tillräckligt bra för det, vi kan det här! Kom igen Sverige, tagga bronsmatchen!

Men jag tycker fortfarande om Kim Ekdahl Du Rietz, han är bra. Och fin. Gillart!


Fin dag!

Började med sovmorgon - behövdes verkligen! Blev sen en lektion i skolan och sen Halmstad med Ellinor, Ante och Linn! :D Riktigt trevligt! Var inte där så länge dock, fast vi betalde parkeringsavgift för tjugo timmar! HAHA! Gick först till Buttericks, eftersom de skulle köa låtsasblod till deras projektarbete, och sen blev det Stadium där jag och Linn impulsköpte skor och sen vidare till H&M där jag, Ellinor och Linn råkade hitta fina kläder! Visar i ett senare inlägg! :) Hur som helst, en fin dag, börde göra såna här småresor oftare! :D

Först inte så bra, men blev bättre.

Tiden i haleen började inte så bra, brors lag förlorade och ja, spelade inte så jättebra faktiskt. De saknade även tre spelare, vilket gjorde att de bara hade två avbytare. I alla fall, det ledde till förlust. Min träning däremot gick fint! Alla var på fint humör och ja, det var helt enkelt bra! :D Tränade dock inte full tid idag pga matchen, men ändå! :)

Aktiv dag!

Har varit mycket idag, faktiskt. Det var bara jag och Emmie på fotografin så vi satt ensamma i evigheter och försökte komma på hur vi skulle göra med bilderna, innan vår lärare kom tillbaka och fått infrmation från kommunhuset. Så vi fixade bilderna - vilket tog längre tid än vi trodde det skulle ta och så har vi varit på kommunhuset och fått bilderna utskriva. Riktgit fint blev det, och stora! :D Blev sen att gå tillbaka till skolan för att ha naturkunskap, och där antecknades det för fullt. Fick sen gå hem från stationen, och jag som brukar bli hämtad eftersom det är halt, kallt och inte minst för att jag får ont i mina ben om jag går för långt men ah, idag fick jag gå, och det känns. Har även gjort övningarna min sjukgymnast gav mig och nu ska jag packa väskan inför träningen! :D Får se hur mycket jag klarar idag, hoppas jag klarar hela träningen, den är ju faktiskt förkortad med en halvtimme idag eftersom min bror har match nu innan! :D Sååå... hejdå, nu bär det av!

Nästan lite panik, redan?!?!

Idag har det inte blivit många inlägg, rättare sagt två stycken bara. Jag har kännt mig helt seg och trött, fast ändå väldigt pepp! Tror det beror på att jag är van vid att HELA TIDEN ha en bok i handen, en inlämningsuppgift framför mig eller massa olika pappaer att plugga på och idag så har jag INGET. Hade jag haft något att att plugga på eller så, så hade jag ju inte kunnat slappna av och varit uppe i varv hela tiden, men nu när jag har haft tid att slappna av har jag tappat greppet känns det som. Det har gått en dag och jag får.. panik? Känner mig nästan lite värdelös som bara halvligger i soffan, haha! Men jag har fördrivit tiden fint med att kolla igenom alla klipp på tv4.se som handlar om Kim Ekdahl Du Rietz, blir helt pepp av att se honom! Så sjukt bra, plus att han i mina ögon inte är ful någonstans heller! ;)
Men nu blir det att vara ännu mer lat - det vill sgäa lägga sig i sängen och kolla film - troligen "I rymden finns inga känslor" :).

B har flickvän och två osläppta låtar

Jag har varit väldigt seg på att uppdatera om det här, ganska "gamla nyheter", meeen, jag har bara inte orkat helt enkelt. Fy på mig.
MEN nu är det så att det finns en bild på en kille som liknar Bill ganksa mycket och en tjej tillsammans - där de kysser varandra. Kan det vara så att Bill skapffat sig en flickvän? Själv har man inte hört honom nämna det och han säger i intervjuer att han inte hittat någon speciell ännu.. Så kan man dra slutsatsen att bilden är fejkad eller att det helt enkelt är någon annan kille som råkar ha samma stil?



Det är även mycket snack om Tokio Hotels två osläppta låtar, "Therapy" och "The End of the World". Det finns ingen information om varför de inte redan släppt låtarna, eller när de kommer dela med sig av dem. Dock väcker det frågor när låtarna finns med i deras låtlistor, men det återstår att se helt enkelt vad det kan vara för låtar!

Inget pluuuuuugg!

Är helt överlycklig nu! Var hos sjukgymnasten i morse och vi hade ett en timmes långt möte som slutade med att jag fick några övningar jag skulle göra och så skulle han typ få någon snubbe att ringa mig och diskutera med mig lite så att han sen kan ge mig något annat som skulle hjälpa mot smärtan, vetefan vad. (Låter som en langare, typ droger? Haha, men nej, så kul ska vi inte ha! ;)) I skolan gick engelskaprovet bra (känns det som i alla fall) och både filmkunskaps- och religionsinlämningen är inlämnade! Fotouppgiften gjorde jag i söndags så just nu har jag INGET ATT PLUGGA PÅ! Känns så otroligt skönt, första gången på evigheter känns det som! :D Ska njuta av den här kvällen, njuta av att inte ha något speciellt att göra! :')

Soooova

NU är jag klar med ett arbete - men har fortfarande ett prov att plugga till - som jag har skrivning på imorgon! Får läsa igenom snabbt, och plugga på lunchen imorgon, för nu måste jag verkligen sova! Ska till sjukgymnasten vid åtta imorgon och jag vill inte gärna vara superdöd då. Är jättenervös inför vad han kommer säga, hoppas verkligen inte det är så allvarligt som det känns (till och från), då blir jag ledsen. Ja, ja, kommer troligen blogga imorgoneftermiddag om vad han sa till mig! Godnattpuss :*

Emma är något.. ? Plus lite sämre match mot Danmark!

Kom på nu att jag sa till Emma på träningen att jag skulle skriva om henne i bloggen, vad det vvar jag skulle skriva kommer jag inte ihåg dock. Tror det var något om att hon mobbar mig, fast det är ju inte helst sant. Sen var det säkert något också om att vi var ganska mycket flummiga på träningen - och bäst i försvaret. Mer än så kommer jag inte ihåg. MEN det var en sjukt kul träning, och benen gjorde inte sådär hemskt ont idag faktiskt! :D

Danmark - Sverige-matchen kan man ju dock diskutera lite mer om. Vi spelade LÅNGT ifrån så bra som vi kan göra, och jag vet att det beror på att vi saknade två viktiga spelare - Kim Andersson och Oscar Carlén. Men ingen kom till sin rätt igen tycker jag, väldigt stelt och så. Men kul att försvarsspelaren Tobias Karlsson fick gå upp och göra två mål! En tung förlust, men vafan, vi blev ju klara för semifinal redan förra matchen som vi men stort nöje vann över Kroatien! ;)

Träning och handbolls-VM!

Ska nu gå och byta om inför träningen (kanske den sista på ett bra tag? beror på vad sjukgymnasten säger imorgon..) ska försöka göra mitt bästa idag, trots mina ben och den tillfälliga mensvärken som valde att attackera mig just nu. Blir ltie ledsen när den gör så, haha! :(
Efter träningen blir det att skynda mig hem snabbt som bara den för att kunna sen VM-matchen mellan Sverige och Danmark! När det gäller den, JAG TROR JAG BLIR GALEN! Kim Andersson fick en fraktur i handen i matchen mot Kroatien och ska operera sig imorgon och missar därför resten av VM! Hemsk, usch, tycker så otroligt synd om honom! Och idag fick man veta att Oscar Carlén missar matchen ikväll på grund av en knäskada! Hoppas verkligen att han kan vara med matcherna efter denna. Vi ahr inte råd att förlora så bra spelare! Nu måste vi peppa Kim Ekdahl Du Rietz, Jonas Källman, Daibor Doder och resten av den svenska truppen otroligt mycket mer!
KOM IGEN SVERIGEEEEEEEEEE! <3

Bättre svar

Jag kom på mig själv skriva väldigt fina svar på religionsarbetet, någon som förstår att jag inte är på humör för det här? HAHAHA!


Müsli och religion!

Sitter hemma vid matbordet och äter lite müsli, mycket gott! Har även klickat upp religionsarbetet, dock har jag inte kommit så långt.. HAHA! Vackert? ;)


Ensam i klassrummet

Står här framför lärardatorn och ska egentligen leta bilder som foto-gruppen sen ska framkalla och ha på vår utbildningsmässa! Dock är det inte så kul att stå här ensam och leta.. Jag är verklgien itne på humör idag för att analysera bilder och välja och sånt, jag vill bara springa runt i korridorerna och se allmänt dum ut! :D Haha, nej men... usch, jag kan inte koncentrera mig, försov mig idag och är jääääättehungrig nu!
Snart kommer läraren tillbaka efter sin "kafferast", så jag borde börja välja ut bilder så jag har något att visa henne sen..

Nu säger jag godnatt vavava.

Efter att ha kollat överdrivet mycket på tv senaste timmarna känner jag mig allmänt tjock och lat. Så nu ska jag gå och lägga mig för att sen kunna vakna och ta nya tag! Skola, plugga och träna! Hör av mig imorgon om hur den planen fungerar! ;)

Mycket att göra i eftermiddag.

Idag är det måndag (som om inte folk visste det? haha!) och det innebär att det är Top Model ikväll! Om jag inte har helt fel så är det dax för avsnittet då de stylas om, bästa avsnittet av alla engligt mig! :D Får hoppas deras idéer är lika bra denna omgången som de flesta andra omgångar. Men ite nog med det - jag har en religions-inlämning att skriva samt ett prov att plugga till. Det är dock lite tråkigare...

"Good afternoon"

Dagens engelskalektion går ut på att plugga inför provet på onsdag, behövs verkligen! Mer än så finns det inte att säga, ska troligen ta och börja nu.. Men först ska jag kolla scemat så jag vet vilken lektion jag missar på onsdag när jag ska till sjukgymnasten.. Hejdå! :) Haha.

Midnatt, sppppooky!

Kom och tänka på en sak.. Nu för tiden sitter man uppe till över midnatt utan att ens tänka på det, en normal sak liksom.. Men förr, när man var mindre, då var det världens med läskiga sak att vara uppe till midnatt, särskilt när man som jag bor så att man kan höra tågen köra förbi. Ni vet det där spök-tåget som kör förbi vid midnatt? Man reflekterar inte ens längre över att det heter "midnatt" för att det är i mitten av natten, nu är det ju typ.. kväll fortfarande? Haha!
Tänk att man en gång i tiden gick och la sig vid sådär sju direkt efter barnprogrammet, eller när man sen blev lite äldre och fick sitta upp och titta på "Farmen" eller något sådant dåligt program med sina föräldrar ända till klockan nio! Då var man ju en stor tjej! Lite gulligt att tänka tillbaka sådär. :')

Aja, nu säger jag godnatt, upp till skolan om sex timmar!


SVENSK HANDBOLL <3

Sverige - Kroatien
29 - 25
Så jävla bra! Och jag ääälskar att se Kim Ekdahl Du Rietzs spel, samt Johan Sjöstrands och Dalibor Doders! Och självklart Jonas Källmans, Niclas Ekbergs och Oscars Carléns! Med andra ord älskar jag allas spel! Åhåå, gråter nästan av lycka! :D


Jag som skulle plugga..

Säger som Ida och Alice: "Åh näääj!". Ja gskulle plugga, skriva inlämningar, men jag somnade istället. Och det är bara fyrtio minuter tills VM-matchen mellan Sverige och Kroatien börjar. Och efter det ska jag duscha, sen lär jag somna igen. Jag kommer inte hinna klaaaaaaaart. :(

Woupsie

Blev visst bara ett inlägg igår, men jag hade faktiskt fullt upp med barnen! Så grymt hoppiga och busiga är de, satt inte stilla en timme ens.. Men jag gillar dem ändå! :) Sov i samma rum som Alice också, och mitt i natten började hon mumla massa så jag fick sitta och hålla henne i handen tills hon somnade om, så sött! Sen satte Ida igång också och började gnälla så jag låg vaken i evigheter! Gick och la mig vid tolv, vaknade vid halv nio, fast ändå sov jag kanske max fem timmar, och jag är helt slut! Har varit fullt upp idag också, plus att jag hunnit göra fotouppgiften! Har en känsla av att jag inte kommer orka skriva två inlämningar och plugga till ett prov ikväll. Boho. :(
Men måste kila nu, barnen skriker efter mig, haha!

Syster m.fl. på ingång!

Idag är jag på bra humör, dock kommer det inte bli mycket bloggande. Syster, baranen och Mikael är på ingång, det yckte att Olle skulle ut och resa som tolvdagar gammal ;) Ska nu börja fixa mig, och jag dansar runt till denna låten från 2007! :D


"I taket lyser stjärnorna"

En av de bästa filmerna någonsin, grät nyss flera floder till den. Så otroligt fin, de som inte har sett den MÅSTE se den. Hemsk, men fin. Kärlek.


Ingen studentfest för min del inte.

Jag känner mig jättetråkig. Alla från skolan verkar vara pepp på den där studentfesten/maskeraden som är senare ikväll, alla utom jag. Men jag känner lite såhär också - varför ska jag betala och fixa konstym för att gå på en studentfest/maskerad när jag egentligen inte känner folket? Har alltid känns mig lite.. utanför? Haha, nej men.. Jag vet inte. Det är inte mitt folk som är där, känns så onödigt då. Käns inte som om jag har något gemensamt med dem, egentligen inte med någon kanske?

Det är helt enkelt inte min grej det där, jag ska ju inte med på studentresan heller - just för att jag inte har något gemensamt med folket. Sparar hellre pengarna och drar iväg någonstans med min riktiga vänner - som jag verkligen har mycket gemensamt med, det blir roligare så. Balen kommer kanske bli av ändå, jag har itne brytt mig om den förr - inte orkat liksom. Samma dilemma där - varför gå med folk jag inte har något gemensamt med? MEN så kommer Ellinor och ber mig vara hennes baldejt, och henne kan man inte säga nej till, haha! Såååå.. OM jag ska gå så blir det med henne, min flicka. Som jag gillar otroligt mycket, vi kanske till och med gifter oss någon vacker dag. :)

Håll er undan!

Nu ska jag ut på gatan, och jag är ganska flummig nu så jag får se vart vi hamnar! ;D Haha, men ah, på tiden att jag kör lite, hejdå! :)

Fredag idag, precis som alltid efter en torsdag!

Jaha, då var det fredag igen och ALLA verkar snacka om Sobrio på facebook. :S HAHA! Nej men ah, känns som om varje gång jag loggar in så är det det som står överst, haha! Blir lite avundsjuk, jag vill också vara med. Har varit med någongång, fast då var det inte lika stort, och jag längtar tillbaka. Så sjukt kul man hade förr alltså. :(

I alla fall! Skolan idag har varit hyfsat fin, och nu på projektarbetstimmen är det bara jag Viktor Westin och Jonas Natzén kvar i klassrummet. Har sjukt kul nu faktiskt, ritar massa fina bilde rpå tavlan. :'D Vi är lite knasiga! :)

Oooh jaaaaaaa!

JA JA JA, svensk handboll <3

Så otroooligt skönt att vi gick vidare i VM! Kändes nästan lite småhopplöst i början av matchen mot Polen, efter den tunga förlusten mot Argentina. Men vi gjorde det! :D Märktes så grymt tydligt på pojkarna att alla var helt pepp, så sjukt underbart att se! :D Är helt överlycklig nu, WOAAAAH! :D


Värd skoldag!

Eller kanske inte så jätte, i lektionsväg. Hade en timmas foto eftersom läraren var lite sen och när hon väl kom så skulle vi fixa inför utmildningsmässan (som alla måste komma på den 10de februari!) men då flummade vi mest, speciellt jag och Ellinor. Däremot hade vi håltimma/lunch i tre och en halv timma?! Inställd lektion, i alla fall. Spenderade den med Ellinor och Emmie i "stan", köpte leggings och faundation, wiiha. Och en smoothie, som inte var överdrivet god. :( Naturkunskapen efter det var dock väldigt lärorik! Och sen jag kom hem har jag bara suttit och skrivit på min svenska-analys som ska in imorgon, men nu är det bara en halvtimme kvar tills jag ska upp till hallen och vara med på träningen så gott jag kan!

Lololol, jag är bra!

Höhöh, måste bara dela med mig om att jag är stolt över att jag bara tre dagar efter att jag fått svenskaboken redan läst fyrtio sidor! :D Haha, men jag måste verkligen skynda mig, fick en ny engelska-bok idag också, och båda böckerna ska vara klara om typ en månad skulle jag tro. det vill säga att jag ska läsa femhundratretton sidor på en månad nästan.. PLUS annat skolarbete och sånt, lite småjobbigt. MEN jag ska klara det här, sista terminen innan studenten, tänker absolut inte bryta ihop nu! :D Hihi, men nu ska jag lägga mig i sängen och troligtvis inte somna på några timmar som vanligt, puss!

Dåligt besked..

Var hos läkaren för en och en halv timme sen, och hon hade aldrig sett något liknande typ. Hon visste inte vad det kunde vara - eftersom det var värre än benhinneinflammaion och hon skulle ringa upp mig när hon snackat med andra läkare sa hon. När hon sen ringde, för typ.. en halvtimme sen så gav hon mig ett nummer till någon sjukgymnast som jag ska gå till sen, samt att jag ska testa med ipren i en vecka, tre om dagen. Blir det inte bättre och hittar inte sjukgymnasten felet så blir det röntgen och sån skit. Jag vill inte det här mer. Uuuuusch! Och efter att jag varit hos sjukgymnasten ska jag få ett besked om hur jag bör träna och hon sa jag kan få träningsförbud i upp mot ett helt jävla år! WHAAAAAAAAT?! Nejnejnejnej. Det gör inte ont längre, säger vi. :(

Dröm 8

Jag hade en JÄTTEHEMSK dröm inatt. Och jag bröt ihop på bussen till skolan för att drömmen fick mig att inse en sak jag inte ville inse. Jag tänker dock inte berätta om denna drömmen, förutom att jag var totalt sönder på alla sätt, och jag mådde sjukt dåligt. Men som tur fanns det EN person som jag kunde berätta för, egentligen fanns det två, men den ena var inte tillgänglig under den här perioden, men den den personen jag kunde prata med visade sig vara mer än vad jag trodde. Samtidigt som jag bråkade med mig själv om vad jag ville/tyckte/kände om allt.

Dålig träning.

Som jag trodde skulle mina ben lägga av. Eller vad man kan säga. Har haft ont i dem hela dagen och att sen köra turbo-handboll med många snabba vändningar och så.. var inte någon bra idé. Det kändes som om de skulle spträngas eller något, gjorde asont, typ bultade och skavde, PÅ INSIDAN. Något är seriöst fel. :(
Gaaaah, ge mig onsdageftermiddag nu, jag vet veta vad som är feeeeeeeeeeel! :(

Sen kan jag ju passa på att nämna att Sverige inte spelade bra mot Argentina. Vi kom igång för sent, och jag hade verkligen vilja se att Mattias Andersson stod i målet hela matchen och att vi använt oss mycket mer av Kim Ekdahl Du Rietz! De har ju blivit lite av mina favoriter, och det finns en anledning - de är sjukt bra! Märktes verkligen när de kom in på plan, dock så kom de in när det var en kvart kvar bara?! Kim satte tre mål på raken, och sen ytterligare ett och vi kom igen, dock inte tillräckligt och Argentina vann. Damn. :(

Träning om fyrtiofem minuter.

Sitter här och väntar på träningen.. Och under tiden roar jag mig med att lyssna på "Vi i femman" på radion, haha! Så söta de små barnen är. ;) Fast jag vet inte om jag orkar sitta kvar och lyssna på det i ytterligare en halvtimma... Blir nog att gå ner och byta om redan nu. Hoppas det blir mycket växar och så idag, kommer nog inte klara av så mycket mer med mina ben. Idag är de verkligen inte okej, vet inte vad det är med dem. vaknade i morse och hade ont redan då, jag som inte brukar ha ont utan att ha rört mig! Buhu... längtar till läkarn imån så jag kan ta reda på vad det är för skit. Om det bara är någon konstig sorts benhinneinflammation (som jag trott att det är nu sen i april, haha!) eller om det är värre, till exempel sån där stressfraktur jag nämnde för ett tag sen, ni vet. Eller om det är något helt annat kanske..? Blö.. hoppas det blir bättre snart i alla fall, vad det än är!

Psykologi, Pär <3

Hahahaha, jag har nyss kommit fram till att jag är kär i Pär, min psykologilärare! :D HAHA, eller inte direkt va.. Men han är så gullig, som lärare liksom, älskar hans sätt att undervisa på! Psykologi A var en pina eftersom jag hade en kass lärare, jag ville inget annat än att skolka, men eftersom jag hade valt Psykologi B den här terminen var jag ju tvungen att få bra betyg i A-kursen. Och det var det värt! Det är nästan lite av höjdpunkten på veckan, psykologin! Man lär sig jättemycket och eftersom han undervisar på ett så bra sätt så blir det kul, samt att han själv är kul, drar lite skämt och så då och då! DOCK vet jag ju inte hur det kommer bli senare i kursen, jag menar.. När den här "delen" av kursen är avklarad kanske nästa "del" är supertråkig? Men det märker vi, än så länge ska jag njuta av lektionerna! ;)

Photoshop och matersättning

Fotolektion, och vi ska leka med photoshop. Känns lite ovärt.. Jag menar, jag behöver inte lära mig saker jag inte kommer använda? Och det jag vill använda lär jag ju mig hemma på min dator? Tycker faktiskt det är lite jobbigt att sitta vid skol-datorerna, haha, fråga mig inte varför!

Fick även veta nu att matersättningen inte finns på skolan, så vi kommer få vänta YTTERLIGARE någon vekca, fast vi skulle haft pengarna i slutet av förra terminen! :(

Gooodmorning!

Somnade verkligen DIREKT igår, så sjukt underbart! Att vakna är dock inte lika fint.. Fast jag låg kvar i sängen sådär en timme och tjugo minuter efter att min klocka ringde idag! :) Och nej - jag försov mig inte! Får skjuts av mamma idag, som ändå ska åt det hållet vid rätt tid, sååå, det vill säga att jag behöver inte vara klar förrän sådär femtio minuter senare än vanligt. Plus att idag är en sån där dag då jag trivs bäst i mjukis, lite mascara och frisyren från igår - snabbt att fixa.  Ska sitta nu i en timme och stirra ut i mörkret! :D (eller kanske fortsätta läsa lite i "Mor gifter sig"?)

Svammel.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och byta om. Sen ska jag sova, ska bli skönt.
Jag är även lite lycklig, OH HAPPY DAYS! Haha, fast.. det vet jag egentligen inte helt än. Men det märker man!

Ojoj vad jag svamlar nu, jag är riktigt trött.. behöver verligen sova! Puss!

Lina och Göhk!

Sitter och småläser i svenska-boken, faktiskt! Redan kommit fjorton sidor, det ni! ;) Väntar även på Lina och Göhk som kommer ramla in snart, blir att tillsammans med dem avnjuta kvällens avsnitt av Top Model! Hahaha, men ah, kommer bli trevligt! :D


Mor gifter sig.

Usch, på svenskan fick vi böcker.. eller rättare sagt, vi fick en författare och så skulle vi välja en bok av honom/henne. Jag fick Moa Martinsson och ska läsa "Mor gifter sig", någon som läst den? Den verkar inte alls bra, men ändå bäst av de som fanns i skolan. :S Uuuusch, väntar faktiskt med att börja läsen den tills.. imorgon kanske? (a) haha!
Ska försöka ta itu med ett annat problem nu med hjälp av min lilla Lina, hoho! ;)


SJÄLVKLART.

Att jag inte såg det komma! Seriöst.. Jag satt och läse som fan igår och när jag kommer till engelskan idag så visar det sig att den inte ska vara klar förrän på onsdag!?!??!?! Jag blir GALLLLLLLEN! :(
Samtidigt kan jag ju passa på att nämna att psykologin jag gjorde i lördags hade jag inte heller behövt göra då, eftersom den inte skulle vara klar idag. Inställd lektion så den ska in imorgon istället.. Usch.. Men nu har jag iaf fått det gjort.. Nu kan jag kolla Top Model ikväll med gott samvete :') Hahaha!

Äntligen klaar!

Woh, trodde aldrig jag skulle bli klar med engelska-boken, men nu så! Har läst åttio sidor i streck, så sjukt jobbigt! (Nämnde tidigare idag att jag hade hundra och skulle läsa då, men ah.. kom inte längre än till tjugo sidor innan jag tog en paus.. haha!) Det hade inte varit några som helst problem om det varit en bok jag gillat/varit intresserad av, men nu var det ju så att jag själv inte fått välja boken. Nästan alla böcker man får i skolan är tråkiga, varför?!
Nu känner jag att jag förtjänar att sova gott, så godnatt! :D

Paus!

Nu orkar jag inte plugga mer så jag tänker fördriva tiden med att kolla på Alice i Underlandet! :D Förstår inte varför jag inte sett den tidigare.. Gillar verkligen skådespelarna, inte minst Johnny Depp! Fast det som först fick mig att vilja se filmen var ju att Tokio Hotel gör låten Strange som är med i filmen! ;) Lite roligt faktiskt att ett band som de gör en låt till en film som den! :) Dock gör de den inte ensam, utan tillsammans med Kerli! :) Riktgit fin låt tycker jag faktisk! :'D


En tråkig söndag framför mig?

Ja, det verkar lite så. Har hundra sidor i engelska-boken kvar att läsa, trots att jag redan läst ca. femtio sidor idag. Sen har jag halva svenska-uppgiften kvar också, fast den behöver jag ju egentligen inte göra klart förrän på tordagkväll, samt att jag ska läsa naturkunskapen, dock tänker jag inte läsa den förrän jag är helt klart med engelskan! Jag har ett riktigt kul liv känner jag, HELA HELGEN ha jag suttit inne och pluggat. :( Yäyä, back to work.

That's it!

Nu orkar jag inte mer, nu blir det att kolla film och försöka sova! Godnatt! :*

Blö..

Lite patetisk är jag ju faktiskt. Sitter hemma en lördagskväll och hör hur mamma, pappa och gästerna där uppe tydligen har superkul samtidigt som jag vet att en vän är ute med några och har kul och andra vänner på andra håll, inte minst på Higgins eller Parken eller något - ställen jag tyvärr inte har pengar till just nu. Och vad gör jag själv då en lördagskväll som denna? Jag pluggar. Jo, så är det. Hemskt, hur kunde jag förtjäna ett så trist liv? Hah, nej men usch, det är verkligen inte kul, skrev nyss klart psykologin och håller på med svenskan, sen har jag naturkunskapen och engelskan framför mig. Och egentligen hade jag tänkt ägna söndagen till detta, men vad skulle jag annars göra ikväll? För att glömma att jag är ensam dränker jag mig i plugg, smart drag!
Ja ja, dags att trycka ner näsan i svenskan igen..

Seeeger!

Yeay! Sverige vann stort med 38-22 mot Slovakien ikväll, riktigt bra! :D Dock såg jag inte så mycket av matchen eftersom kusin var här. :/ Men vi hade kul och jag hann se slutet, hihi! :D

Dåligt..

Seriöst, matchen var INTE OKEJ. Började bra och så, ledning hela vägen sen börjar det dala. Seket glömde stoppa tiden och glömde att hålla tiden när de blåste igång. Hallby svor hela tiden med domarna var för snälla och lät det gå, samt att i sista avkastet för oss så springer TRE HALLBYSPELARE genom mittringen! Det ska vara två-minutare på det! Men nejnej, det missar domaren också... Sjukt kasst slut i alla fall.. Men aja, ska försöka vara positiv inför kvällen! :)

Nästa stop - Töllstorpshallen!

Sådär ja, nu var jag fixad! Dock har jag gårdagens frisyr, men när jag för en gångs skull har somnat med uppsatt hår och vaknat med det nästan lika fint så får jag ta vara på det! Hahaha, nej men.. Det ser okej ut, plus att jag inte orkar fixa om det... I alla fall HEJA HG! :D

Musik igen!

Åh, så skönt att ha fått tillbaka min dator! Har inte kunnat lyssna på musik förr när jag sminkat mig, och de tär ett måste! Haha, men nu äntligen, yeay! :D

När är två låtar som snurrar mest!




God middag?

Helgen behövdes verkligen! Gick och la mig i sängen redan vid halv tio igår och kollade The O.C. och grät lite till det, bara för att det inte fanns något bättre att göra. Verkar som om alla hade jättekul igår, alla utom jag?! Haha, i alla fall, somnade strax efter tolv skulle jag tro, och sov ändå till elva idag. Idag är planerna så att jag ska första fixa mig och sen åka med upp till hallen och heja på bror som spelar match, och efter det kommer kusin hit tsm med hennes mamma och hennes mammas nys kille, haha. Får se sen hur kvällen slutar.. Men nu: mot spegeln och fram med sminket!

NU (bättre sent än aldrig) kommer det in några bilder från jul och nyår i Nässjö!

Blev dock endast en bild i Nässjö på vår "mini-julafton".
Men söt är den! :D


Inte heller på nyår blev det så många, men ah, dessa!

 

 

 

 


Åh helg!

Ni har ingen aning om hur mycket jag längtat till helgen! Jag vet, jag hade nästan som helg igår eftersom jag inte var i skolan, men ändå! Ska bli skönt att få slappa, inte gjort det på en vecka ju! Jobbigt att vara tillbaka i skolan, men snart kommer jag väl in i rutinerna igen! Hihi, nu ska jag dricka lite smoothie och lägga över bilder från datorn till min externa, ifall datorn skulle kollapsa igen! :)

Den funkkkkkkkkkar!

Äntligen funkar min dator igen! Vet dock inte vad datasnubbarna gjorde med den, men de bad mig göra någon jävla genomsökning och efter en timmas sökande och den då bara gått igenom ungefär en tiondel av allt så stängde jag av det. Blir datorn konstig igen så får jag väl gå tillbaka och erkänna vad jag gjorde, haha! I alla fall, sitter i Oasen nu och ska om tjugo minuter ha lektion, dock kan jag inte använda min lilla rast till att slappa, nejnej. Måste skriva någon analys om någon novell August Strindberg har skrivit, bara för att vi tydligen inte hann med det förra terminen. :S Dålig planering faktiskt.. Aja, bloggar mer sen, byye!

Bus och handboll!

Tandläkaren var snäll som vanligt, bara för att jag som vanligt varit duktigt och levt utan att skaffa hål! :D Och i Nässjö var det underbart, lille pojken är så fin, och Alice och Ida är lika galna som alltid! Aldrig en lugn stund i det huset, men jag gillart!

Handbollen idag då, träningen var helt underbar för mig! Fick till det mesta och jag lyckades ignorera smärtan i benen ovanligt bra! :D Dessutom verkade alla var på bra humör, vilket såklart hjälper till och höjer stämningen och prestationerna som bara den, fint jobbat tjejer! :D
Blev att skynda sig snabbt hem för att inte missa inviningsmatchen i Handbolls VM 2011 här i Sverige mellan Sverige och Chile! Och självklart vann vi, med 28-18, underbart! :D
Och enligt mig så var självklart matchens spelare Kim Ekdahl Du Rietz, mums! :D


Frukkkkt i flytande form!

Riktigt skönt att vara ute och gå med Lina sådär på kvällskvisten! Blev att vandra från vår sida av Gnosjö till andra sidan, samt en sväng ner runt industiområdet för att sen hamn på stationen. Därfrån blev det att gå till Konsum och köpa te och smoothies och sen råkade vägen leda till Ica där det råkade gå åt pengar på ännu en smoothie plus ett paket tuggummi! Vi är bra ihop, tänker hyfsat lika tror jag, gillar oftast samma saker och vi har alltid kul! :D
Nu ska ja dock göra något som inte är lika kul: Gå ner och lägga mig och försöka somna trots att jag inte är speciellt trött.

Och jo, frukt, mums! Dock var "pineapple, banana & coconut" inte så god enligt min smak, gillar mer "mango & orange"


Fixat läkartid, träffat E igen och ska ut och vandra med L snart!

Ringde själv till läkaren idag, och han sa att jag skulle komma ner, dock fick jag ingen tid förrän onsdag nästa vecka. Och jag hr även tagit ledigt imorgon för tandläkaren och Nässjö!

Riktigt kul att få träffa Ellinor idag, hade massa att berätta för henne! Och snart ska jag ut och gå med Lina, för jag behöver även prata med henne, lite saker att tala om och reda ut! Nej, vi har inte bråkat, men jag måste försäkra mig om att hon förstått en viss grej rätt! ;) Haha!
Har ännu inte kunnat lämna in dator eftersom datasnubbarna ALDRIG är där verkar det som. Antingen så är de på fika, eller så har de lunch, och enligt deras schema har de tydligen lunch i tre timmar! Vafan, det är ju den enda tiden vi har tid att gå dit? Aja, får hoppas väl åka till skolan tidigare på frredag och gå in med den innan min första lektion och se om de är där då.. Ska äta mitt första riktigt mål mat för idag, puss!

Be mamma ringa läkaren imorgon

Hade en riktigt kass träning idag, och jag har riktigt jävla ont i mina ben! Eller rättare sagt så är det nederdelen av smalbenen som gör så fruktansvärt ont! Min tränare hade tydligen läst lite om vad det skulle kunna vara, om det nu mot förmodan inte är benhinneinflammation och kom fram till att det finns något som heter "stressfraktur".

Stressfraktur är när skelettet överbelastas vid upprepade tillfällen och och beror bl.a. på träningsdos, hårt underlag eller tidiga skador som tvingat kroppen att lägga vikten någon annanstans - där denna "stressfraktura" då kan uppstå. Symptom för det är att man har ont på ett visst område (oftast mellanfotsbenet eller underbenet) när man belastar det/vid beröring av det samt att man kan bli svullen. Och som vanligt ska man "lyssna på sin kropp" för att det ska bli bättre, det vill säga att man ska vila, möjligtvis simma. Håller det i sig en längre period bör man söka upp en läkare (vilket jag ska) och kan då få allt ifrån olika salvor till gips, och efter det behövs i vissa fall rehabiliteringsträning.

Sååå, för mig blir det läkaren förhoppningsvis på torsdag innan min tid hos tandläkaren! Vill bli av med den här skiten... :( Men nu: sängen och ett avsnitt The O.C.!

Ingen mat

Hemma och mitt humör är långt ifrån bra. Jag har superduperont i mina ben och tror knappast jag kommer kunna genomföra träningen - dock tänker jag såklart åka upp och försöka! Har inte ätit på hela dagen, förutom en clementin och när jag kommer hem och ser fram emot att få lite av mammas mat så finns det ingen över, tråkigt. Aja, nu ska jag tjura lite och försöka bli på bättre humör innan träningen, hejdå!

Biiiiild

Bild-dubbelpass som vanligt på tisdagsmorgonar och jag har fortfarande kramp i magen. Haha, det sämsta är att jag vet varför! Har slarvat som bara den med maten senaste tiden, men samtidigt tränat och hållt på, så ja, ingen balans i kroppen eller vad man säger. I alla fall, håller fortfarande på med min TH-tavla-grej men det ser ut som om den börjar bli färdig! En-två veckor till max skulle jag tro. :) Ska även lämna in min dator idag, hoppas att jag kan rädda det som är på den.. hoho. Men hejdå, nu ska jag jobba vidare! :D

(och samtidigt tänker jag tänka lite på..)

Moster för tredje gången!

Första dagen i skolan och det är okej. Har nu varken matte eller Psykologi A längre, utan har iställer Filmkunskap och Psykologi B, och det verkar okej. Psykologi B med Pär är redan nu tuuuusen gånger bättre än vad A-kursen var med Hans. Saknade dock Ellinor, och jag kunde aldrig sluta tänka på X.

Jag har utöver det blivit moster för tredje gången idag! :D Vaknade i morse typ vid fyra-fem av ett samtal av syster som berättade att hon var på väg in till Eksjö. Och vid halv tio fick jag ett sms av mamma där hon sa att syster fått en liten pojk! Tjugotre minuter över åtta föddes han, så söt! :D


Ge mig fler helger med fint folk så jag kan hitta mig i mängden.

Det här inlägget borde handla om hur matchen idag gick, fast det orkar jag faktiskt inte blogga om. Säger bara kort - förlust och kan inte gå.

Istället vill jag säga att jag behövde verkligen gårdagen! Att ha sådär kul med folket och så, för jag kommer seriöst inte ihåg när jag senast gjorde något sådant. Kanske var det när jag var i Hestra med typ samma folk? Jag vet verkligen inte. Visst, nyår och jul var väl kul, men inte på samma sätt. Jag vill bara komma fram till att jag behöver mer tid för mig, tid till att vara mig och göra vad jag vill. Jag behöver tid till att hitta vad jag tycker om och sånt, för just nu känns allt som en stor klump. Jag vet en sak jag tycker om, men det kan jag inte erkänna, vågar jag inte erkänna. Visst, handbollen och att fota lite då och då, men utöver det liksom. Det känns som om alla vet exakt vilka de är, vad de vill och vad de gillar, som om alla har sin framtid förutsagd och bestämd, alla utom jag.

(jag vågar ju inte ens erkänna vissa saker för mig själv, fast det är jag som skapat det.)

Fin avslutning på lovet!

Förlåååt för dålig uppdatering, men det blev såhär igårkväll att Josse, Viktor och Johan kom hit för att ta med mig ut i skogen! Haha :D Blev att hänga med dem och träffa sådär tio personer till och vara med på deras årsmöte (deras UNF-förening hade möte) och efter det så blev det inte av att åka hem igen. Satt och kollade filmer på youtube, spelade kort och hade allmänt kul! Busiga är vi.. hoho! ;) Somnade sen tillsammanas med tio andra personer hemma hos Theo, mysigt. Behövde det här, har bara suttit inne och tråkat hela lovet känns det som. Sååå, vill tacka Viktor, Josse, Axel, Johan, Matilda, Theo och många fler för en fin kväll/morgon! :D

Övningskört i snö/regn

Kom nyss hem efter att ha varit ute i sådär två timmar och kört. Första gången sen snön kom... usch vad läskigt! Eller, i början var det det, men man kände hur man skulla ligga och gasa och så. I slutet gick det riktigt bra! :) Var även inne lite med pappa, bror och kusin på jobbet och spelade pingis, haha, jag "vann".. Trots att bror hela tiden vann så insisterade jag att det fortfarande stod 10-8 så jag kunde komma igen, och när han fick poäng, la jag dem i "min hög", han kallar det fusk, jag kallar det smart! ;)
Skulle köra hem sen också, det vill säga lite smått genom samhället, mycket lättare att köra där i ordentliga spår än att köra på knappt körda vägar då det fortfarande var fullt av snö!  AJa, måste ut oftare faktiskt. Nu blir det handboll på tv! Sverige-Danmark, mums! :D


Ovärt inlägg

Det blir så dålig uppdatering när det är lov märker jag. Man sover längre och man gör inget som är värt att skriva om. Idag vaknade jag faktiskt redan vid elva, fast orkade såklart itne stiga ur sängen förrän tolv. Och jag har hunnit bli hungrig också, så förhoppningsvis blir det mat snart. Nu behöver mamma datorn såååå... hejdå!

Rasmusss!

Vilken fin kväll det blev! Har suttit och pratat med en gammal vän nu i ett par timmar, eller ah "gammal vän", sådär två och ett halvt år eller något sen vi först träffades. Och jag saknar honom, en av de finaste vännerna jag har. Egentligen borde det inte vare så lång tid mellan gångerna vi träffas, eftersom han bara bor i Jönköping, inte långt ju! Det är mest det att när vi har pengar till tåg/buss så har vi inte tid, och tvärtom... I alla fall, nu har vi bestämt långt i förväg att träffas om en månad då jag ändå ska till Jkpg och spela match, så jag åker bara upp lite tidigare med tåg och träffar honom för att sen få gratis skjuts hem! Ska bli fint att träffas igen.
Aja, nu ska jag kolla The O.C. eller umgås med familjen, hejhej!

Extraträningen

Hemkommen från träning, har nyss duschat och känner att jag mår väldigt bra! Om man bortser från att min behinneinflammation blivit värre efter cupen och hostan hänger kvar, men psykiskt liksom! Jag mår fint, har kommit på att handbollen är sjukt bra för mig. Samtidigt som man alltid måste vara grymt fokuserad på vad man gör på planen så på något sätt så rensar jag samtigit ur massa skit ur mitt huvud. Jag är så glad att jag hittade handbollen för några år sen, rättare sagt sju-åtta år sen, för jag älskar den verkligen! Får se hur länge det går att hålla på med den dock, studenten närmar sig och jag ska ut i vuxenlivet, flytt, jobb/plugga vidare och sånt.MEn jag ska i alla fall njuta av den så länge jag kan! Och jag börjar med att se fram emot matchen på söndag! 18.00 i Töllstorpshallen mot Hallby, be there! :D

Dröm 7

Fredag.. Hur kan en fredag vara så lam? Har inte gjort ett skit idag, vaknade efter en kostig dröm med Adam Brody, och trodde jag skulle dö eller något. Kommer ihåg att när jag var i det där stadiet "mellan dröm och verklighet" drömde jag att jag visste att jag skulle vakna, det vill säga att i drömmen slängde jag mig gråtandes över Adam och sen satte vi oss ner någonstans och bara höll om varanadra. Han grät också faktiskt, värsta sorgliga avskedet, haha! Och jag kommer ihåg att han sa "Va inte borta för länge älskling.", hahaha så sjukt dröm alltså! Måste nog vara en undermedeten note till mig själv att jag måste kolla på The O.C. snart igen, inte gjort det på tre dagar eller något.. haha!

Lägger in en bild på Adam och sen ska jag byta om inför extraträning! :D


Zodiac

Nu äntligen har jag sett Zodiac som alla tjatat om. Fast egentligen var jag ju inte så pepp på att se den, för det verkade faktikst inte så bra.. Och jag hade rätt. Enligt min smak så var den för seg, utdragen och lite långtråkig. Tur bara att Jake var med i den, så man kunde vila ögonen på något i alla fall. ;)



Well, han är ju inte någon favorit, men lite söt är han faktiskt!


Glömsk...

Hahaha! Gjorde nyss värsta tabben! Satte mig vid vår stationära dator som jag för tillfället lever på och startade upp alla program jag ska använda, däribland en flik för blogg.se. Under tiden som den laddar så klickar jag upp annat och trixar lite, svarar folk på msn och sånt, sen logar jag in på blogg.se och kollar några kommentarer och så. Sen sitter jag och bara stirrar på skärmen, glömmer vad jag skulle göra. Så jag loggar ut och stänger ner och fortsätter snacka med folket på msn för att sen komma på mig själv att jag skulle skriva ett inlägg! Så ja, fick öppna upp blogg.se igen och så, och nu har jag glömt vad det var jag egentligen skulle blogga om.
Hahahaha, lite småkul.. aja!

Nyss hemkommen från kusin Emil och hans mor som båda fyller år, har ätit kaka och tårta (på en torsdag! hahaha), eller ah, någon kaka och försökte få i mig torbiten, sjukt mäktig! Mår fortfarande illa av den.. men god som bara den! Satt förövrigt och skrattade mycket tillsammans med släkten åt just det där "på en torsdag", men ni fattar om ni har sett/när ni ser den här videon:


Beslutsångest...

Jag vet inte vad jag vill göra. Min Aino är som sagt sämre än vad den var innan jag lämnade in den, och de på OnOff har inte ens kollat på den coh försök göra den bättre, utan bara låtit den ligga så den på något sätt blivit sämre. :S Vad som hänt med den kan ni läsa HÄR.
Så jag måste göra ett val: antingen leva med att den är OTROLIGT seg och stänger av sig själv var och varannan timme, eller köpa en ny. Visst, det låter lätt att säga "Klart jag ska köpa en ny när den jag har nu är så kass.", men för mig är det inte så lätt. Mitt samvete är för stort, och jag fick mobilen i födelsedagspresent för ett halvår sen! Ett halvår bara! Mamma och pappa la ut över fyra tusen på den och sen ska jag bara slänga bort den efter ett halvår? Det är inte mitt fel att den inte fungerar, så egentligen är det inte jag som ska få dåligt samvete, det är OnOff/Sony Ericsson. Vill ta upp en konversation med dem och skälla ut dem rejält, men det kan jag såklart inte göra.. Okej, det kan jag, men de kommer inte göra något åt det ändå, för i grund och botten SKITER de i vad vi tycker och tänker. De gör sitt jobb - säljer och ser glada ut, lyssnar när vi klagar och "låtsas göra något åt det" så att kunderna ska nöjda. Att de inte fattar att vi, i alla fall jag, ser rakt genom dem! För jag kan seriöst inte ha sån otur att min förra mobil gick sönder så att jag fick lämna in den tre gånger på ett halvår och ÄNDÅ så fixades inte problemet, de sa "Det är fixat" men lik förbannat så funkade inte ljudet när jag försökte spela upp musik. Och att ljudet går sönder tre gånger på samma mobil (INNAN jag ens försöka spela musik) inom loppet av ett halvår är INTE otur, det är DÅLIG KVALITÉ. Och att min nuvarande mobil har gått sönder också, det kan ju inte vara otur, samma person och allt, och det är som att klicka på repeat! Jag lämnar in den men den fixas inte..
Jag blir så grymt ledsen och besviken alltså. Hade det varit mina pengar så har jag nog inte brytt mig, men när någon annan lagt ut åtta tusen på två mobiler på tre år ÅT MIG, och sen funkar det inte.. Jag kan leva med en söndrig mobil, men det är så tråkigt att någon annan betalat för något som inte funkar.

Jag vet inte vad jag ska göra.. Behålla en söndrig mobil, använda den just bara för att använda något jag fått av någon, eller köpa en ny (från något annat märke såklart!) för några tusenlappar och hoppas att den är bättre? (Dock gillar jag ju verkligen Ainon.. buhu. Suktade efter den sen den kom ut på marknaden innan jag fick den. Den är ju fin och har bra saker och så, surt bara att det ska vara någon fel-koppling eller något i den.. :()

"Rapunzel, Rapunzel, let down your hair."

Dåligt med uppdatering idag trots att jag bara varit hemma, dock har jag en anledning: har inte hänt något som är värt att blogga om. Har faktiskt bara varit lat och legat på soffan och kollat film, zappat runt bland alla kanaler och så fort jag hittade något som inte gjorde att jag dog en stund av tristess så fick det vara på. Lite småpinsamt men ett tag var det bästa jag hittade en film med Barbie, och den fick det bli! En och en halv timme med "Barbie som Rapunzel".. kul! Hahaha, nej men.. nu är klockan ver midnatt och jag ska ner och lägga mig i sängen och hitta något att slå ihjäl tiden med, eftersom jag tyvärr sov så "länge" idag att jag inte kommer kunna somna än på några timmar...

 

 


Nyvaken

Nyvaken, inte okej att jag sover så här länge.. Men mamma tyckte jag förtjänade det efter att ha spelat fem matcher på tre dagar, haha! Ska in och försöka väcka min bror också, som troligen sovit till runt två de senaste dagarna när ingen annan varit hemma...
Jag är för övrigt hungrig också.. ska nog äta pastasallad, mums. Hejdå!

Vinst och förlust.

Tredje och sista dagen uppe i Jönköping på Hallbybollen än nu avklarad. Blev att efter ett hot av vår tränare som löd: "Jag har betalat parkeringsavgift för hela dagen, så vinn nu för fan!" så vann vi! Vann över Cyrus på förmiddagen med två bollar vilket ledde till att vi sen hade sådär fyra timmar att slå ihjäl medan vi väntade på att spela B-finalen. Dock förlorade vi andra matchen, men ja, faktiskt så såg vi mest cupen som träning inför söndag - då vi spelar första seriematchen sen innan jul. Vi är inte nöjda med våra prestationer eftersom vi kunde gjort bättre, men även om vi gjort vårt bästa hade vi nog inte kommit så mycket längre eftersom de andra lagen helt klart var bättre.
Kommer kännas konstigt att inte behöva gå upp till någon väckarklocka imorgon och åka iväg för att spela mer eftersom man är van vid det nu typ, men skönt att få vila ut lite inför skolstarten! För min del blir det sängen nu, kolla något/några avsnitt O.C innan jag somnar! (Blir det som igår somnar jag väl ifrån det redan vid tio-tiden.. haha helt slut var jag!)

Sjuk igen... Hallbybollen dag tre!

Somnade så fort jag kom hem igår, seg dag. Två matcher och massa dö-tid, ingen vinst heller, men vad kan amn förvänta sig när man möter två av de bästa lagen? Vi öppnade i alla fall bra mot Skövde, men inte tillräckligt. 
Inte nog med att man är ledsen över förlusterna, nu är jag även ledsen över att min hals har blivit tjock igen. Tog aldrig något uppehåll från handbollen, det vill säga att jag tränade när jag var små-sjuk och blev jättesjuk över juluppehållet och nu tränade jag innan jag hann bli helt frsik igen så jag har gått tillbaka till att vara jättesjuk igen. Inte kul får se om jag orkar spela idag.. I alla fall, hejdå!

Hallbybollen dag två.

Hyfsat nyvaken, fixad och halva väskan kvar att packa, sen är jag färdig för avgång! Samling halv tolv för att åka till andra dagen på Hallbybollen, två matcher och jag hoppas verkligen att vi spelar bättre än igår. Men det är svårt att ställa om sig från att vara van vid att spela 2x30 till att bara spela 1x25. :( I alla fall, bloggar mer när jag kommer hem om jag orkar! :)

Förlust

Matchen idag mot HK Country gick ju inte alls bra. Eller, bakåt var vi okej, men framåt sög vi. Vi fick inte fatt på bollen och våra skott var hemska. Kanske var det bara för att vi var nervösa? Jag vet inte, jag vet bara att imorgon måste vi spela tusen gånger bättre, och jag vet att vi kan det!
Och om jag ska kunna göra det, så måste jag sova nu. Sov fel timmar igår, trots att jag tänkte sova rätt...Nytt försök nu!

"Tidig morgon"

Jag som hade tänkt gå upp tidigt, mamma brukar väcka mig vid nio-tio, men självklart skulle dem vänta och väcka mig vid tolv istället! Aja, skönt att sova ut, nu blir det att bara slappa och packa väskan inför att åka till Hallbybollen! Blir bara en match idag, som tyvärr bara är 1x25, det vill säga endast tjugofem minuter lång. Men vi ska ha kul ändå! En hel eftermiddag ska spenderas i Jönköping och kolla på olika matcher, får se hur det går för oss. ;)

Mot sängen

Efter att ha kollat på Patrik 1.5 för första gången och uppskattat den väldigt mycket tänker jag nu gå ner och lägga mig i sängen och kolla på det där ansnittet av O.C. som jag aldrig kollade på i eftermiddags. Istället fick jag enorma skuldkänslor över att jag inte kommit någonstans i engelska-boken som ska vara klar om sådär en vecka, så jag satte mig i sängen och läste lite över femtio sidor, och jag blev faktiskt lite fäst i den. :) Boken är bättre än vad jag trodde när man kommit in i den, innan har jag bara läst lite då och då - ni vet typ två sidor sen somnat, eller fem sidor och sen kommit på att det är roligare att kolla film eller något. Men nu jävlar tog jag tag i det! Är lite stolt över mig själv, haha! I alla fall, ner och kolla O.C. nu, får inte somna för sent! Imorgon blir det att gå upp i hyfsad tid, äta en rejäl frukost (eftersom jag itne äter mamma planerat ha) och sen bär det av till Jönköping för att spela Hallbybollen! Jaja, bloggar mer imorgon!


Första inlägget år 2011!

Jag som knappt hann lära mig att det faktiskt var 2010, och nu helt plötsligt ska jag lära mig att det är 2011! Tiden går fort ibland.. Men samtidigt känns det som om allt står stilla.

Jag har ingen aning om hur 2011 kommer att bli, jag har inga planer och det känns som om jag inte vill något, eller rättare sagt: jag vet inte vad jag vill. Jag vet inte om jag orkar ta mig genom studenten, jag vet inte om jag pallar balen eller studentresan, jag vet inte om jag vill plugga vidare direkt eller inte, jag vet inte om jag ska flytta eller inte. Jag vet inget. Känns som om jag står väldigt ostadigt.

Usch, deprimerande tankar jag inleder 2011 med, inte okej. Fast vad ska jag göra då? Ljuga för mig själv och säga att allt kommer bli bra när jag vet att det är LÅNGT ifrån bestämt hur saker kommer bli? Skitsamma, det får väl bli som det blir, jag listar nog ut med tiden vem jag är och vad jag vill.

RSS 2.0