En lugn stund?

Har varit ute i parken och varit och handlat och massa med barnen och syster under tiden som Mikael varit här hemma och renoverat lite. :-) Men bara för att man kommer hem ska det inte bli lugnt, nejnej. Barnen fortsätter och ska springa runt och hålla på, klabba med maten och sånt. xD Nu ligger de dock i sina sängar, så nu får man förhoppningsvis en lugn stund. Blir att läsa i svenska-boken, "Grabben i graven bredvid". :-)

Barbie!

Mysigt att vakna av att få en ballong slängd i ansiktet, eller inte. Har klockan är "bara" kvart över nio, och jag har redan varit vaken i sådär en timme, om inte mer. Så blir det när småbarn finns i huset. ;) Sitter just nu i soffan efter att ha fixat massa, kollar på Barbie diamantslottet xD Vet inte vad som händer sen, kanske ut till lekparken eller något sånt med barnen. :-) Ska kolla klart på filmen nu i alla fall, så underbart bra är den! ;-)

I Nässjö!

Sitter nu i Nässjö hos syster, Mikael och barnen. :) Köpte nästan inget idag, ett par skor och en sjal bara, sparar mig till måndag då jag ska shoppa med Nathalie! ;) Det har verkligen varit fullt ös här i Nässjö! Barnen springer runt och massa, ska alltid dra med mig i deras lekar, haha! Men de är fina ändå! :) Läggdags för barnen nu, blir att slappna av resten av kvällen, det behövs! Btw, första gången jag bloggar från mobilen! ;)

Jkpg!

Jönköping nästa! Får se när jag kommer hem, kanske ikväll, kanske på måndag. Har inte bestämt mig än om jag ska dölja med min syster hem och stanna i Nässjö till måndag..

Sen kväll och tidig morgon

Klockan är över midnatt och jag ska upp tidigt imorgon, ingen bra kombination, särskilt inte när det inträffade igår också. Men jag får väl halvsova i bilden till Jönköping då. ;) Ska köpa ny jacka, andra kläder och lite så hade jag tänkt, och skor! Det behöver jag verkligen! :O Hihihi!
Har kollat på Scream och myst med familjen ikväll, och nu ska jag krypa ner i sängen och kolla klart på Scream Awards 2010! ;)

Avklarat!

Fotograferingen idag var riktigt kul, några smakprov kommer inom kort! ;) Hahaha, jag och Erica själva i studion, en mycket bra kombination, faktiskt! Ingen katastrof inträffade, förutom att dörren var öppen för länge så larmet till vaktmästarna gick på grund av det, men ananrs var allt bara fint! Slängde ut kläder och smink över halva salen, båda borden var helt överfulla, så himla mysigt med massa såna där saker som tyder på att vi har varit i farten! :D

I fotostudion!

Vi orkade inte vakna i morse, låg kvar fyrtiofem minuter för länge, jag och Erica alltså, men sen blev det fart på oss! Packade massa och så, åkte till skolan, ofixade och helt avskyvärda (HAHAHA) i alla fall jag.. ;) Men nu är vi framme i skolan och sitter i fotostudion! Har fått börja om på nytt med mitt projektarbete nu, ensam denna gången, men jag är säker på att detta kommer bli underbart bra! :D Mycket, mycket mysigt att bara vara jag och Erica i studion, likey! :D Men nu ska vi dra igång och fotografera igen! :D

Ja men vi gillar sånt!

Hihi, jag och Erica är SÅ busiga, faktiskt. Har suttit uppe längre än vad vi borde, diskuterat projektarbete och sån där skit som man kan ta när man är mer vid liv egentligen. För nu är jag trött, fast jag var hur pigg som helst för bara någon timma sen, konstigt. I alla fall, vi ligger just nu i min säng och myser. Ska kolla upp en busstid snabbt och sen släcker vi. Ska kramas hela natten för att hålla värmen uppe, sjukt kallt.. Brr!

Bra träning!

Riktigt fin träning idag, mycket övningar på skott och så, det gillas! För det behövs verkligen, i alla fall för min del, haha! Och kul var den också, på bra humör! :D Och att Erica satt på läktaren gjorde det ju absolut inte sämre. ;) Finns inte mycket mer att säga om den.. dagens träning får en STOR "tummen upp"! :D

Skrivning gjord och Erica är på ingång!

Skönt som bara den att ha skrivit engelska-skrivningen nu! Den där om boken vi skulle läsa, läste ut den i förrgår och skrev idag, annars hade jag fått vänta till efter lovet, och då hade jag ju hunnit glömma hela boken! Tror det gick bra! :D Och det där med Erica, visst, just NU är hon väl inte på ingång.. men vi har i alla fall bestämt att hon kommer till mig 17.10 ikväll! Så hon ska med upp och kolla på min träning, får hoppas den går bra nu också! :O

Börja om på nytt

Så, nu är det fastställt, projektarbetet är ur världen.
Jag måste ha andra idéer. Och jag haar ingen aning om vad, behöver hjälp! Eller jag har en liten idé, men måste prata med min lärare om det först. Fotografering imorgon redan ju! Har studion själv med Erica, känns lite skönt faktiskt, för vi är så lika. Kommer troligen bli väldigt kul! <3

Segt, fast bra.

Fick veta nu att vår lärare ska gå tidigare, vilket gör att vi slutar så att vi får två timmars lunch idag, och det hade vi i måndags och igår också. Kan låta slappt, och visst, det är väl lite så, men liksom, hur kul är det att behöva sitta och bara vänta i sådär två timmar? Inte så jättekul, ganska segt. Fast just idag behöver jag det, måste pilla med svenskan - läsa boken och fortsätta skriva på jämförelsen mellan boken och filmen. Skulle hellre gjort psykologin nu, men nej, självklart skulle jag lämna boken hemma idag. Får göra det ikväll istället, kanske missar träningen, det vore tragiskt! :( Nu låter jag ironisk, men det är jag inte - jag vill mycket mycket hellre träna än skriva psykologi! :O

Bildvisning, spik och hammare

Damn, ni är dåliga. Har ni verkligen inga förslag på projektarbete infom fotografi/redigering?! I och för sig.. Det har inte jag heller :( Får tänka vidare.
Just nu hinner jag dock inte tänka på det, bildvisning på fotografin! Får se hur det går, jag och AVA brukar ju inte så sådär jättelika teorier och tankar. Haha! Sen blir det att spika, massa bilder ska upp på väggarna! Jag som är SÅ händig! ;) Stackars Ellinor, hoppas hon överlever mig och hammaren!

Idéer?

Jag behöver verkligen hjälp.
Jag måste komma på något nytt att göra som projektarbete. Något som innehåller fotografi/redigering på något hörn, hjälp!

Och kommentera nuuuu, hur "dumma" ni än tycker era idéer är!


Bättre än förväntat

Jahapp, då var man hemma efter att ha riskerat både mitt och pappas liv i sådär en timme :) Alltså, jag har varit ute och övningskört. Gick riktigt bra, bättre än förväntat som sagt!
Ska nu byta ut det roliga till något mindre kul - psykologi-arbete. Har gjort en fråga, två som återstår.

Fler versioner!

Saturn-reklamen som Bill Kaulitz medverkar i tillsammans med Alice Cooper har nu kommit ut i fler versioner! Och såklart förekommer meningen "It's just a question of technology"." även i dessa! ;)



Översättning

Alien: Bill, can I join your band?
Bill: Hm, what can you do?
Alien: Eeh..
Bill: Ah! *sighs*
*Alien start playing wounderful*
Bill: Come on, say your phrase.
Alice: It's just a question of technology.





Översättning


Alice: What kind of bird is that?
Bird: How would I know?
Bill: Can you speak?!
Bird: Can you sing?!
*everyone start laughing*
Bill: It's just a question of technology.

Personligen gillar jag dem alla tre, första bättre än dessa två dock. Men ändå, och att Bill är med gör det ju knappast sämre! ;)

Svängigt humör

Idag är jag både sur och otroligt glad!
Sur: För att det känns som om jag har fastnat, eller ja, jag kan inte göra något. Och det känns inte bara så, det ÄR så. Och jag vet varför, men tänker inte berätta det här. "Du kan just nu anses vara en kall person. Du jobbar på bra och vissa ser på dig med avund och vissa med beundran." - så skriver Finnsvedens horoskop, och det stämmer äckligt bra!
Glad: För att... jag vet inte, är bara det. Kanske för att det är fina människor i skolan? Ellinor är här och just nu sitter jag med Sandra i biblioteket. Och i eftermiddag ska jag ut och köra!

(Kodnamn S/A är inom räckhåll, och jag gillar det inte. Jag får panik.)

Ta mina lägen

Orkade verkligen inte starta upp datorn efter skolan igår, läste istället ut engelska-boken och har kommet en bit i svenskan. Var även och tränade, gick hyfsat. Över lag var den kul och så, men jag har kommit på att handboll kanske är något för mig egentligen? Jag tar inte för mig tillräckligt mycket, Eddie sa efter träningen "Linnea, du MÅSTE sluta vara så oegoistisk! Du hade flera lägen, tre självklara, med ändå passar du vidare." .. och han har rätt.
Jag vet att jag för inte så länge sen klagade på att det kändes som om folk sötte ut mig genom att inte ge mig chansen, och nu när jag får den tar jag den inte, inte alltid i alla fall. Men det beror på att jag känner mig så jävla dålig, jag vill få chansen så att jag kan våga, men jag vågar inte alltid, inte ännu. Men det kommer, det vet jag. Och gör det inte det.. då är det väl bara ett tecken på att jag är allmänt dålig?
Skitsamma, jag vill i alla fall fortsätta försöka, för jag älskar det verkligen!

Ännu mer problem

Gaaah, jag blir så sur på min lärare! Jag ställde mig själv frågan "Vilken bild är bäst?" dvs, vilken bild ska jag skicka in till tävlingen? Och hon hugger direkt "Åh det kvittar, tänk på mig som en jury-medlem, blablabla, vilken som är bäst spelar ingeN roll!" och jag svarade "Jag menade vilken jag gillar bäst, vill ju inte skicka in någon som jag inte är nöjd med?" och igen börjar hon babbla om att det kvittar, DET GÖR DET JU INTE?!
Jag stör mig som fan på att hon inte kan fatta att jag inte alltid tänker som hon, och att jag måste väl få fan välja ut mina bilder själv eller?! Känner jag att den svartvita känns bättre att skicka in än den i färg ska hon bara hålla käften och nicka! Mina bilder - jag bestämmer!
Vill slå henne.

Problem i fotosalen

I skolan, och skrivaren i fotosalen har damp. Jag blir sur för att jag inte kan skriva ut mina bilder, buhu! :( dock är jag glad över att jag blev klar med min tavla på bilden! Mycket vacker får jag lov att säga. :) Fast får nu skriva ut vilderna i ett annat klassrum, yay! Hörs senare :*

Totalt upp och ner.

På något sätt förstår jag mig inte på mig själv. Jag tror jag har förstört mig själv för mycket, eller i alla fall väldigt mycket. Jag kan inte tänka klart längre. Allt blandas i huvudet och jag känner mig som någon konstig röra.

Jag vill verkligen inte tänka på T, men ändå hamnar mina tankar där. Jag vill vill vill inte! Det finns inget positivt alls med det! Kanske ska slänga en yxa i skallen på mig så försvinner funktionen att minnas det?

Kodnamn S/A, det här funkar ju inte. Så grymt barnslig jag är. Jag måste skärpa mig, kan inte hålla på såhär längre. Jag vet ju ingenting, men ändå vet jag allt. Fast bäst vore det om jag inte var så dum att ens hoppas.

Och J, damn those sweet memories. Jag klarar knappt av att andas regelbundet längre. Det hugger i mig dag som natt. Alla kommentarer "Vi är trötta på att du alltid ska må så dåligt" river sönder mig mer, påminner mig om hur dålig jag är, tror ni inte jag själv är trött på att jag mår såhär? Tror ni jag valt det? Mitt huvud sprängs snart, för det finns inte plats för mer tankar nu, jag har tänkt allt tusen gånger om. Jag är verkligen kass på att ens intala mig själv att jag mår fint. Jag försöker verkligen, men kommer ingenstans.
"Did you know I kept all of your pictures?
Don't have the strength to part with them yet."


Det går över, det går över, det går aldrig över.

Saturn!

Ingen ny nyhet kanske, många har redan hört talas om det, men jag har tänkt skriva om det många gånger, men något annat har alltid kommit före..

Bill Kaulitz, sångare i det välkända tyska bandet Tokio Hotel kommer nu visas regelbundet i tysk tv! Det gör han nog redan dock, men dena gången inte på nyheter, skvaller-program eller på någon musik-kanal, utan nu i reklamform! Bill har ställt upp på att tillsammans med Alice Cooper göra den nya reklamen för Saturn (en elektronikkedja) där det nya kampanjmottot lyder: "Nu rocker det verkligen!".



Översättning

Alice:
Who are you?
Bill: I am Bill Kaulitz.
Alien: Everyone says that!
Bill: Watch.. *opens door, all girls starts screaming*
Alice: I can do that too.. *opens door, old ugly guys stars screaming*
Bill: It's just a question of technology.

Gillar verkligen inte kyla

Det är nog det värsta jag vet! Det är sjukt kallt, och jag mår inte bra någonstans av det! Inte ens I huset är det tillräckligt varmt så att man slipper ha gåshud och hacka tänder! :O Längtar efter att få ta en lång och varm dusch, tror jag ska göra det snart, efter jag skrivit en loggbok till projektarbetet. Jag är inte pepp på något längre känns det som! Uschuschusch och fy för mig som bara klagar! Tycker att någon kan komma och bädda ner mig i sängen med en mysig film och varm choklad. Hahah, nej måste dra igång nu, annars kommer det aldrig bli något skrivet! Puss :*

Biblioteket!

Efter en okej bild-lektion och eller kul psykologi-lektion (HAHA, kollade på Fucking Åmål av någon anledning..) så sitter jag nu i Biblioteket med Sandra! tå timmars lunch idag, och det finns SÅ mycket att göra här på skolan.. eller inte. Tror jag har engelska sen, och efter det matte, inte på humör. Och när jag kommer hem hade jag planerat att skriva på mitt psykologi-arbete, trots att jag VERKLIGEN inte är på humör för det.. och då blir jag ju glad av att få eta att jag inte behöver lämna in det förrän på fredag! :D Så ikäll vet jag inte vad jag ska göra, kanske blir det att sega sig igenom åtminstone halva arbetet så att det bli gjort? Får se, ska bege mig av till lektionen nu!

Snyft

Efter att Nathalie åkt hem, som jag träffade uppe i hallen så la jag mig i soffan för att tillsammans med mamma kolla på Vid din sida, och hjälp. Jag grät mig genom halva filmen. Så grymt fin! Handlar om ett skijlt par och deras barn, hur de lär sig att acceptera att pappan träffat en ny, och hur hon lär sig att anpassa sig efter en familj och sånt. Och så får man följa mammans kamp mot cancer. Verkligen hemskt fin, en film som alla borde se!
Ska lägga mig i sängen nu, se om jag hittar något mer fint att kolla på, är på sånt där "gråta-för-att-det-är-fint-humör" nu. :')

Förresten, en sån här film påminner mig om vad jag har, att jag faktiskt, trots massa tjafs, älskar min familj!

Herrar och P96

Usch! Säger bara det, ena domaren på herrarnas match var ju hur hemsk som helst! Dömde verkligen mot oss, och sen vågar han inte låta oss prata med honom! :O Vilket svin. Det var så grymt lika första halvlek, men i andra så får ena domaren något fel i huvudet. Skulle göra vad som helst för att på slänga en kofot i huvudet på honom. Men ja, blev förlust, dock förtjänade vi en vinst!
P96-matchen var däremot lyckad! Vann med ganska många bollar, kan bero på att vi bytte ut domarna? ;) Haha! Nej men ah, den matchen var fin!

Massor av matcher

Tidig morgon, eller kanske inte egentligen. Mamma väckte mig vid sådär halv tio, och då var jag verkligen inte på humör för att gå upp! Men det fick bli att snabbt dra på mig mjukis och så liiiite mascara för att sen åka till hallen och kolla på F00s match. Förstod knappt att det var handboll de spelade, gick ju bara , och inga mål heller typ. Blev överkörda av Anderstorp. I alla fall, får se om herrarna får hem en vinst, hoppas det! :D HG69 mot Växjö då alltså, 15.00 i Töllstorp, och min bror som spelar i P96-laget har match vid 17.00 ikväll, KOOOOOOOM och heja fram en vinst! :D

Lördagskväll

Min sådan består av att sitta hemma. Jag är på humör och så, men för sliten för att orka gå ut, trots att jag vill. Erik Hassle på Parken hade inte varit helt fel liksom.. Menmen, samtidigt skönt att slippa fixa sig, gått runt i mjukis & linne, boll på huvudet och osminkad hela dagen, lövli! Lyssnar på "gammal" musik, några bland Pussycat Dolls första låtar, haha vilka minnen! Deras skiva "PCD" är som en fet stor symbol för Helsingborg för mig, hahah, nötte sönder skivan då, och det är sådär fem år sen.


Flirt - Pussycat Dolls


Stickwitu - Pussycat Dolls



Nathalies säng

Den gillar jag, mjuk och underbar att ligga och slappa i! Hon sitter vid skrivbordet och kollar på massa musikvideos och jag gillar här i sängen och snackar med folk på min gamla msn. Den jag inte varit inloggad på på sådär två år, femtioen vänförfrågningar, haha! Lite kul faktiskt.. Men snart bär det väl av hem igen skulle jag tro, eftersom Nathalie ska iväg, och jag funderar på att ringa pappa och fråga om han har lust att köra en sväng med mig. eller ah, jag med honom. Får se, ska i alla fall byta om nu, från Nathalies tröja till min egna..

Dröm 4

Hemsk, verkligen hemsk.  Jag och Nathalie var någonstans, min skola tror jag, fast den var omgjord, typ en bar eller något. Så vi sprang runt och hade kul och så, tills vi stötte på några vampyrer (som dem i Twilight ni vet?), och en av dem hängde med oss hem och vi tre planerade trekant. :S Men inget hände, som tur var! Sen var vi i någon fint hus, och så kom det snöplattor från himlen. Liksom, inte snöflingor som snöade, utan stora plattor, med samma are som huset vi var i. Aja.. Vet inte hur det gick till men plösligt var jag med T och Nathalie var borta, hemskt. T var sur på mig, utan anledning, jag var den om borde vara sur. I alla fall, T och jag pratade ut, och det blev vi igen. Ingen aning om varför jag drömmer om T, det är bara läskigt. Och när jag vaknade fick jag för mig att jag saknar T, men det kan jag inte.

Lyckat!

Wohoooooo! Oj oj oj vilken lyckad kväll det blev :D Sjukt kallt dock, t-shirt i en övergiven ISKALL fabrik.. men ändå! Lyckades verkligen skrämma barnen sjukt mycket, vissa fick till och med panik och vägade inte gå klart eller kolla någonstans x'D Mitt och Emelies spel gick riktgit bra, hon stängde av speldosan, jag satte mig upp, kollade på barnen och sen på Emelie och skrek, då började hon kväva mig med en kudde. Barnen blev helt stela, bara kollade och var skiträdda, hahahaha! Hur kul som helst verkligen, och sen sprang jag ju upp och fotade dem när dem kom genom att skynke, värsta bilderna! Rädda som fan av blixten!
Men men, ska fixa mig nu, lägga mig i sängen med Natahalie och kolla film! :D

Fredaaag!

Inte förrän nu inser jag att det faktiskt är fredag, konstigt va? Nej men allvarligt, jag vet inte varför, indag har varit en jättebra dag och vi är hela fem stycken på praktiken! Kul att vi är många, blir inte så ensamt då, haha! :D Men två har gått, och snart går även jag och Lisa, typ nu. Ska ta bussen direkt till Nathalie för att sen skrämma skiten ur småbarnen! ;) Bloggar mer om det sen, måste pysa nu för att hinna med bussen, puss!
Btw, Maja hälsar ;D

Hej mitt Vinterland?!

NU kan även jag säga som alla andra "OMG det snöaaaaaaar! :O" Hahaha, fast jag ser ju i och för sig inte att det snöar, men det HAR snöat i alla fall. Vaknade upp och blev helt chockad.
Bild kommer, blogg.se som har problem, vägrar ladda upp mina bilder >.<' Varit så i en vecka, får sidda sådär och försöka 10-12 gånger med varje bild, men indag hinner jag inte..


Duktigt Linnea!

Övningskörningen alltså.. Haha, fick höra av pappa att jag gjorde väldigt bra ifrån mig! :D Och det kändes bra, trivs verkligen framför ratten!
Men än så behöver jag inte skriva, hann ju bara köra runt i sådär en kvart eller något, sen bar det ju av till träningen! Orkar inte blogga mer nu.. ska sova istället, godnatt! :D

Braaa!

Bra träning! Gick riktigt fint, trots att jag var seg som en sköldpadda och frös som om jag hade isbitar klistrade mot kroppen. Men självklart, jag blev ju varmare under tiden - men början var hemsk. Haha ;D Övade mycket på passningar, kontringar och försvar idag, men det behövs! Särskilt försvars-spelet.

Lite efter...

Hahaha, jag är lite efter, jag vet. Jag är över 18 år, men NU ska övningsköra för första gången. Jag har bara inte orkat ta tag i det förr, vet inte varför.. Har bara inte blivit av, inte känt att jag behövt det. Men nu jävlar! Ska ner och prova några lucia-linnen först (inför min roll i "spökhuset" på fredag ;)) och packa ner träningssaker, sen bär det av! Wish me luck ;D hahaha!

Ny bloggdesign?

Jag funderar starkt på att  göra en ny bloggdesign, jag är på humör för det och jag känner att det behövs, tråkigt att ha samma för länge liksom. Vet dock inte hur riktigt.. Jag tycker ni kan hjälpa mig, hur tycker ni jag ska göra min nya design? :D

Fick någonsin lära dig vad "sanning" betyder?

Ingen kommer troligen fatta vad jag menar, men jag måste på något sätta skriva av mig.
Gaaaaaaah!

Allt började så jävla bra, men över en kväll så förstördes allt. Du valde den sämsta tidpunkten, och den sämsta anledningen. "Något har hänt med mig" - ja men jo tjena. Kanske du skulle prova vara ärligt någon gång? Och vafan just då för? Bättre tidpunkt finns ju faktiskt, det vet jag. Sen förstår jag inte heller varför du blandar i mig i allt? Vad har jag gjort för fel? Jag vill inget annat än att ha båda, men nejdå, självklart ska du se mig på det värsta sättet någonsin. Fast egentligen.. det finns inget bra och inget dåligt sätt, för allt är lika. Döm mig inte för att jag vill behålla de vänner jag ha. Det är ju inte jag som gjort fel (faktiskt, denna gången ÄR det inte jag, finns det folk som kan intyga), det var du, du som gjorde det, du som fick det att falla sönder. Sen råkar jag stå där, vet inte vart jag ska ta vägen, men du anar genast att jag hatar dig. Det gör jag inte, eller jo, nu gör jag det, innan gjorde jag inte det.
Varför är jag inte bra nog längre? Bara för att det var ditt förflutna behöver det inte vara mitt med, jag gör hur jag vill.
Du ska fan inte leka med mig längre, och framförällt inte med x.
Vi ser genom dig, du är helt enkelt falsk.

x - du vet att jag är här.

Vilken morgon!

Försov mig lite, sådär en timme, så jag hade bara en halvtimme på mig att fixa mig och ta mig till bussen. Och väskan var sjukt tung, massa saker i den - plus att jag skulle ha med mig fika och sån skit, så man kunde ju inte bara slänga ner allt som vanligt... Men det funkade, hann precis i tid till bussen.
Sitter i skolan nu, kollar på "Grabben i graven bredvid" igen, men den är snart slut, så då slipper man den! ;D Haha, men ska försöka bli lite insatt nu i slutet..

Jag..

..behöver sova
..vill sova
..behöver plugga psykologi
..vill göra en ny design
..behöver läsa engelskan
..vill att det ska bli fredag

- too bad.
(allt kan inte ske på en gång.
men jag väljer just nu att sova.)

Almost done

Sitter hemma nu, alltså hemma-hemma, hos mig. Blev hämtad hos Nathalie för sådär en halvtimme sen eller något. Ella kom över och vi lyckades få ut Christer och Nathalies mamma för att visa dem hur det ska gå till i fabriken på fredag. Så nu är nästan allt klart, alla vet deras uppgifter och så alltså, det enda är att bädda sängen jag ska ligga i och fixa dit lite blodfläckar här och var. Tror även att Marie-Louise (Nathalies mamma) ska fixa i ordning på vinden imorgon eller något. :) Hihihi, känns väldigt bra det här alltså, måste dela med mig om det! :D

Jag lever fortfarande!

Tänkte bara informera om att jag överlevde matte-lektionen, men det var på gränsen! Så grymt surt att åka in för en lektion alltså..

Åka till skolan för en lektion

Jag luktar metall om händerna... fast jag har tvättat mig 1903 gånger! Inte mysigt någonstans! Fast bra i fabriken blev det! I alla fall det vi har gjort.. flyttat en säng och hängt upp ett tygstycke. Ska fixa resten efter att jag varit på min mattelektion och hon varit på intervju på hennes kanske blivande praktikplats. Har sådär tio minuter på oss nu att fixa oss innan vi blir hämtade av hennes mammas nya man!
Bloggar senare, om jag överlever mattelektionen ;)

Senare buss!

O-m-g. Vi skulle upp sju tänkte vi, men försov oss till kvart i tio, lite smått misslyckade? I vilket fall som helst är vi uppe nu och jag fick ett sms av Malin att framtidsföredraget är inställt så jag kan vara kvar här i Marås och fixa inför fredag ännu längre! Tar bussen en timme senare. :) Men ska kila ut nu, sopa sopa!

"Hemma"

"Hemma" i Marås! Träningen bestod av fys och spel, och jag lär ha träningsverk i magen imorgon.. Det är något fel på mig, när jag gör rygglyft får jag kramp i magen, HAHA! I alla fall, sitter och planerar nu med Nathalie och så, får även sms av någon snubbe som först sms:ade två tomma sms till mig och sen säger att han inte har mitt nr. :O Wierd. Vet inte riktgit vad som händer mer ikväll, blir nog att slappa och mysa! :D

Streeeess!

Tog bussen hem tidigare som tänkt, dock fick jag ändå sitta var i skolan i sådär fyrtio minuter. Kom hem och satte genast igång med att fixa med handbolls-bilder som jag ska ge till Pontus idag, som han sedan ska lägga upp på hemsidan! :) Hinner tyvärr inte baka idag som planerat, fick veta att jag ska vara fotograf ikväll på min brors träning och så, ännu fler bilder till hemsidan alltså.
Känner att det börjar bli lite stressigt, och jag fick nyss panik över att batteriet i kameran kanske var slut. Fast sen kom jag på att jag laddade den i helgen, haha! Blir att snabbt packa ner lite kläder jag ska ha imorgon och bege mig av uppåt hallen! Vet inte om internet funkar ute i Marås, så får se om det dyker in något inlägg där ikväll efter träningen och så. Annars så ska jag nog lyckas snatta någon dator i skolan imorgon (orkar inte ha med min då, har bara två lektioner, där man inte behöver dator...) :D Puss!

Vill hem, hem, hem!

Kollar på Grabben i graven bredvid på svenska-lektionen igen, hann ju inte klart sist. Har psykologi senare, och ska vi bara jobba med inlämningen så tar jag nog en tidigare buss hem, måste börja baka till fotografin på torsdag! Får hitta på något som håller sig tills dess bara.. Haha! Nej men usch, måste hänga med i filmen nu... hörs när jag kommer hem! :)

Strömavbrott

Läskigt, stod inlåst på en toalett i skolan och skulle fixa till mitt smink och håret efter att ha varit ute i regnet, och vad händer då? Jo strömmen går i hela skolan! Jag trodde först att det bara var lampan på taletten som gick sönder, men när jag sen hittade dörrhandlaget och gick ut så sprang det runt massa folk och skrek och skrattade och gjorde strömavbrottet till världens grej liksom, haha! Lite småläskigt att gå genom korridorerna som inte har fönster.. men Emmie hade en liten ficklampa på sin nyckelknippa som tur var! Men strömmen kom faktiskt tillbaka efter bara sådär tio minuter..
Sitter just nu på en fotolektion och väntar på att de andra också ska bli klara med att läsa och anteckna.. vilket någon av dem blev nu, dags att planera inför nästa uppgift!

Äntligen klar!.. trodde jag.

Gaaaaaaah, trodde att jag äntligen blev klar med realismen-arbetet! Har suttit i evigheter, minus en och en halvtimme då jag kollade tv. Men ja, trodde verkligen jag kvar klar, men när jag ska samla ihop mina papper ser jag en punkt jag missat, uuusch! Får göra den punkten snabbt nu, jag orkar verkligen inte med det här arbetet mer! :(
Jaja, så fort jag är klar med det stänger jag av datorn och lägger mig i sängen, längtar efter att få sova! Puss! :*

Sakta men säkert..

Har nästan skrivit en sidan till på mitt svenska-arbete, men det går sakta framåt. Just nu för att jag fick ett samtal av Nathalie. Fler planer inför Halloween-festen och sånt, myspys! Ska följa med henne hem på tisdag efter träningen och fixa ihop lite saker som vi på onsdagen ska ställa ut i fabriken! :D Men åter till Realismen...


Sockergris..

Nu har illamåendet avtagit lite, men jag är fortfarande sugen på choklad, eller kola eller något sånt där. Jag har tjugoen kronor i plånboken och ni skulle bara veta hur hårt jag fick dra mig själv i kragen för att inte vika av mot Konsum på vägen hem från bussen! Men troligen kommer jag på något sätt komma åt något sött ändå.. jag är galen. Jag borde inte äta sånt, jag vet. Men det är svårt att motstå att bli super-super-sugen på det när man kommer in i mattesalen och ens kompis sitter där med en chokladkaka i handen! :(
JAg kan klara mig utan, det vet jag, men ändå.. haha!

Tyst tack?

Idag känns det inte som om jag har en speciellt bra dag.. Jag är tjej och jag mår illa - kan bara betyda en sak va? ;) Hahaha! Så därför är jag nära på att slå min lärare, bara för att hon inte kan vara tyst. Jag vet att hon som lärare SKA undervisa och så, men idag orkar jag inte med det. Vill krypa ner i sängen med en bra film och choklad. Ingen annan som känner som jag?! :D
Men så lär det inte bli.. ska fortfarande skriva på mitt Realismen-arbete, och läsa i engelskaboken. Jag gillar inte skolan alls mycket nu för tiden, vem är på att sprida ut någon gas så att den stängs i sådär två-tre veckor? :D Hahaha!

Dröm 3

Vaknade när alarmet gick, men somnade om, såklart. Dock sov jag bara en kvart längre, men under den kvarten hände väldig mycket. Drömde att jag Var tillsammans med Daniel i Idol, fast han hetter Viktor typ. Helst plötsligt var jag inte i soffan med honom längre, utan jag var på Nathalies toalett och hade en syster där. Inte min syster, utan någon annan syster.. fast det var min, sjukt. I alla fall, jag dödade henne på något sätt, ströp henne tror jag och sen SPOLADE jag ner henne i TOALETTEN?! Helt sjukt! Hurfan skulle jag kunna göra det? Sen för att min mamma inte skulle komma på vad jag gjort, så smugglar jag såna där yes-disk-saker till diskmaskinen från toaletten upp till mitt rum. Helt läskigt, har ingen aning om var den drömmen kommer ifrån! :S

Neeej orkar inteeeeeeeee!

Seriöst, det här Realismen-arbetet tar livet av mig! Har suttit och skrivit sen jag bloggade sist, och jag har inte blivit ett skit klokare! Och det var det vår lärare sa, att vi skulle lära oss det om vi skrev om det.. eller inte. Fattar inget och jag vet inte om jag skrivit det på rätt sätt. Får bara hålla tummarna. Plus att i torsdags på egnelskan började hon svamla något om att A-klassen som skulle lämnat i i fredags fick till måndag på sig, och att vi i B-klassen och fick det.. hallå? Vårt slutdatum är ju tisdag, hon kan ju inte bara ge oss kortare tid och dem andra längre?! Jag tror hon var lite snurrig.. typ hög.. Kokain (y) Haha! Nej skämt, men ja, något stämmer inte.
Ska i alla fall sova nu, får jobba på som fan imorgon-eftermidag, för jag tänker absolut inte lämna in den tidigare än vi sagt! :D

PlanerarN, haha!

Sitter hemma i soffan nu efter en VÄLDIGT trevlig eftermiddag/kväll ute i Marås! Haft riktigt kul med Nathalie, hennes mor och hennes mors nyblivna man Christer! ;) Har suttit och planerat inför hennes lillasysters Halloween-party, blir riktigt bra! :) Har många idéer och vi vet att dem går att göra till verklighet, spökruna i fabriken vid deras hus och massa sånt kul! Ska skrämma skiten ur barnen! ;) Ser verkligen fram emot fredag nu! :D Vi båda satt nu och var kaxiga om att vi kommer våga gå in i den där fabriken vid åtta/nio på kvällen när det är sjukt mörkt, men vi vet båda två att vi själva kommer vara rädda då, trots att det är vi som anordnat allt, haha! x'D
Fast nu måste jag släppa det ett tag, får börja tänka på kläder och smink och sånt imorgon, måste skriva på mitt Realism-arbete nu... betydligt mycket mindre kul!

Inte på topp..

Förlust igen, kommer ärligt talat inte ihåg vad det blev. Men dem var verkligen inte mycket bättre oss. Kommer ihåg att vi gjorde en del snygga saker och att dem mest bara sköt utifrån.
Hinner inte skriva så mycket mer, sitter hos Nathalie och planerar inför henens lillasysters halloween-party nu, sjukt kul :'D Bloggare senare!

En timme tills vi möts, två och en halv timme till drabbning!

En timme kvar nu innan laget möts vid hallen typ. Då blir det snack och uppvärmning och sen jävlar! Klockan 12.00 går startsignalen för vår match mot Växjö U. De har inte spelat någon match än, så vi vet inget om dem, men vi tror att dem är ganska bra. Dock inte lika bra som Mönsterås, för inget lag i vår serie kan nog matcha dem... I alla fall, hur bra Växjö U än är, så jag vi ge allt vi har, och såklart sikta på att få de där två poängen som vi tävlar om!
En timme kvar som sagt, och på den timmen ska jag hinna packa, äta och stoppa batteriet i kameran. Kanske även ta med datorn.. jag vet inte. Ska ju direkt hem till Nathalie efteråt. Jag hör av mig efter matchen om hur det gick! :D

Dröm 2

Vaknade ytterligare en gång inatt. Även denna gången var så hemsk att jag vaknade och grät och skakade.. tror jag. Jag var ute med pappa och körde mitt i natten, blev hämtad från något. Han var full och körde assakta och vinglade som fan. Helst läskigt, plus att vi stötte på två hästar som gick fritt mitt inne i centrum (vi bodde tydligen i Malmö..). När jag väl kom hem så somnade jag i sömnen, sen vaknade jag av att solen sken in, klockan var då typ halv två. Jag fick panik och skrek och sprang upp till mamma som satt på altanen med Peter och Eddie (mina tränare). Dem hade kommit dit för att skälla ut mig för att jag hade missat matchen. Jag sprang ner på rummet igen och skämdes och ar så förbannad på mamma för att hon inte väckt mig, trots att jag hade bett henne göra det eftersom jag kanske inte vaknade av mitt alarm. Peter kom ner till mitt rum och skällde ut mig, och började sedan snacka om politik och tillit till sin fru. Wierd. Sen gick han, och just i det ögonblicket kändes det som om jag var vaken, jag kom på mig själv svikit alla och kollade mig runt, och då var jag vaken på riktigt. Vet verkligen inte när jag vaknade, om jag drömt allt, eller om jag faktiskt vaknade innan Peter började skälla på mig och att det bara var en illusion för att jag inte var "klarvaken"? I vilket fall som helst så skakade och grät jag och kallsvettades. Jätteläskigt..
Vaknade sen vid tio över åtta igen, då jag ställt alarmet på mobilen och jag blev överlycklig över att det var en dröm, att jag inte missade att vakna i tid och kunde vara med på matchen. Ibland är mina drömmar bara för verkliga och hemska. Finns det inga piller för att motverka att man drömmer?

Dröm 1

Har nog aldrig skakat så här mycket av att ha drömt om kryp.. Drömde att två av mina fiskar dog, helst cpä. Men jag försökte rädda dem. Vet inte hur men helt plötsligt så var den typ disikerade och jag hade fisk-blod över hela mig. Så jag bestämde mig för att lägga på locket till akvariumet igen men tappade ner der inuti akvariet. Och tydligen hade jag massa små-larver och spindlar och sånt i det. Så dem började kräla omkring och jag blev levande begravd bland dem.. Vaknade och gärt och skakade och satt lutade mot i väggen i tio minuter innan jag klarade av att blunda utan att se allt framför mig. Usch säger jag bara.. :(

Dags att sova kanske?

Har spenderat senaste timmen åt att pilla med Erica bloggdesign, kolla in den här! :) Och det är inte den enda designen jag gjort, hör av er om ni vill ha hjälp! :) Dock kan jag nästan bara blogg.se ;) haha!
Vaknade sent idag, runt halv tolv skulle jag tro, men ändå börjar jag bli ganska trött nu.. tror att det kalla vädret påverkar mig, får mig att bli hängig typ, längtar till värmen i sängen liksom. Så det är dit jag ska bege mig nu! Och inte bara att jag vill sova nu, jag tror verkligen jag behöver det om jag ska palla upp imorgon redan vid åtta/halv nio för att sedan möta laget i hallen vid halv elva för att spela match. Aja, godnatt! :D

Kalla kinder och öron..

Var ute i två timmar och vandrade, tog en runda runt sjön också. :) Dumma vi är som inte tog på oss mössa dock.. haha!

"Hon utger sig för att vara värsta rebellen,
men så käkar hon ostmacka FRIVILLIGT med sin mamma..
... där på den bänken!"
- Linnea

(och ja, mobilbilder, kvalitén <3)

 

 

 

 

 


Ut!

Sitter i soffan, fortfarande med en stor t-shirt på mig som jag haft sen igårkväll. Åh, känner mig så mysig. Fick frågan om att gå ut och gå och jag mappade, så nu blir det att gå ut och gå med Josefine! Ska bara byta om först.. Bloggar mer när jag kommer hem. :)

POLLY!

HAHAHAHA, vem minns inte denna? Hur skön som helst! :D
(och nu, mitt i natten, blev jag sugen på Polly...)


Även busschaufförer kan vara snälla!

Satt och väntade på Nathalies praktik i sådär fyrtio minuter, sjukt segt, haha! När klocka var sådär 19 över så kom vi ut, och insåg att vi skulle behöva springa till bussen. När vi kommer halvvägs ser vi bussen som är på väg mot "vår" hållplats, när vi springut två tredjedelar av vägen så märker chauffören att vi ska med och saktar in för att vänta på oss vid hållplatsen, och när vi går på bara ler han åt oss. Vi försökte le tillbaka med det var inte så lätt när vi båda var anfådda, rotade i våra väskor efter busskort samtidigt som skrattade åt hur dumma vi måste sett ut x'D Sjukt kul! :D
Väl hemma så åt vi och har kollat på idol. :) Men för sådär en halvtimme sen blev Nathalie hämtad men vi ska troligen ses imorgon! Om inte annat ses vi ju på söndag. Lovely! :)

No break

Yea, sant. Sitter på praktiken, slutade egentligen för sådär fem minuter sen. Fast jag sitter kvar för att jag inte ska ta bussen hem förrän tjugo över sex, med Nathalie! Har verkligen haft fullt upp idag, om jag inte skulle skära bilder så skulle jag montera och när det var klart skulle jag skära ännu fler bilder för att sen gå igenom beställnignar från en hel skola och lägga dem i ordning typ. Sjukt jobbigt! Stått upp på samma plats sen tio i tio i morse, det ömmar lite i mina fötter nu.. Fast det går ju över snabbt! :D Ska nog dra mig bort mot Nathalies praktik nu, sen hem och mysa med henne! :D

Sängen!

Det är svinkallt och jag fryser som fan, usch! Ska förflytta mig från soffan till sängen nu, mums! :) Blir ju en lång dag imorgon, först praktik och sen gå omkring i Värnamo en timme för att sen ta bussen hem med Nathalie och mysa hos mig! Längesen, verkligen på tiden nu! :D Godnatt!

Kanske, bara kanske blir det ljust imorgon?

Träningen idag gick bra, missade dock första halvtimme på grund av prat. Från min sida så kändes det som om vi blev kvar på samma ställe - just nu, men det blir förhoppningsvis bättre, sånt märker manmed tiden. Får hoppas på det bästa. :) Det var roliga övningar och sånt, tempohandboll och vanlig, likey!
Nathalie kom upp en sväng också och kollade, det var på tiden gumman! Har verkligen saknat att ha dig där, men på tisdag, då jävlar! Mums, har saknat att knapra på dig! Hahahaha :D

Skolböcker - nejtack!

Måste bara säga att jag tycker det är hemskt att skolan har så mycket böcker, särskilt när böckerna hamnar i våra väskor! Blir helt slut i hela kroppen av att bära på tusenkilos-tunga böcker PLUS dator fram och tillbaka varje dag, haha! Svenskaböckerna är värst.. Jättetungt! Men men, det är livets gång. ;) Sitter just nu i alla fall och skriver på min Realismen-uppsats (eller vad det nu kallas, haha). Har "bara" tre och en halv författare kvar att skriva om.. får kämpa på! Om en timme är det träning också, och det ser man ju VERKLIGEN fram emot. Nej man ah, bloggar mer ikväll om hur saker och ting går. ;)

Ursäkta?

Jag nämnde ingens namn i början, jag ville bara skriva ner mina tankar. Tankarna av att det känns som om jag inte syns. Förlåt om ni tar det personligt, men jag måste väl få ha min rätt att säga vad jag tänker? Och jag vet att jag inte är den bästa - LÅÅÅÅNGT ifrån den bästa, men jag gör ju vad jag kan? Jag fejkar inte, för vem är så dum att dom fejkar att vara skadad men ändå går dit? Jag är skadad men jag vill så gärna så att jag går dit och försöker göra vad jag kan. För jag vet att det jag har inte bara går över sådär, det är svårt att förklara, men jag tänker såhär: om det gör så ont att jag inte kan springa - då har ni väl märkt att jag gått av? Men så länge det finns lite kvar som jag kan ge så ger jag det! Och då vill jag ändå vara där och kunna öva på annat, skott till exempel. Och när jag inte har så ont så är jag ju där, men syns inte. Och jag menade inte att vara taskig, att jag inte fick någon passning just den träningen kanske berodde på något så enkelt som att ni själva hade bra lägen som jag inte såg från min vinkel, vad vet jag?
I alla fall, vill ni inte ha mig där - även om jag gör det jag kan - så visst, då kommer jag inte. Men hoppa inte på mig som om jag kastat skit RAKT PÅ ER, för det har jag faktiskt inte.

Alvedon-överdos?

En anonym kommentar: "Antagligen mår du dåligt när du käkar 14 alvedoner innan en träning"

Hahaha, ursäkta men.. haha, närfan åt jag 14 alvedon? Jag har inte ätit så många sen min rygg & mitt revben var sönder. Det är ett halvår sen plus att då tränade jag inte x'D

Lång lektion..

Sitter i fotosalen nu, och snart drar lektionen igång! Blir att redovisa uppgiften "Armen över huvudet" och troligen göra någon annan uppgift. Lektionen håller på i sådär två timmar och en kvart för att sen ha ett lite break för lunch. Efter lunchen drar vi igång igen med foto ytterligare en timme eller något. Mycket trevligt (y)

Överväger..

Jag har en stark känsla av att dagen kommer gå långsamt, men jag kan ha fel. Vet inte riktigt varför, men det kommer jag väl på med tiden? Kanske beror det på något så simpelt som att jag överväger handbollen. Jag passar verkligen inte in där, och dem vill inte ha mig där, så vad finns det för poäng i att fortsätta? Träning ikväll och jag har ingen aning om jag kan träna eller inte, märker jag under dagen. Och nej, det beror inte på vad jag fått höra, utan på min benhinneinflammation. Jag vill hålla på med handboll men ska det vara såhär (snackar om personer nu som tror de vet saker) så pallar jag det inte, seriöst, ett lag där man snackar skit om varandra? Acceptera mig eller inte, jag kan fan inte styra över om mina muskler känner för att få ont.

Utskämd inför hela Gnosjö?

Det tackar jag min mor för! Nej usch, så jävla pinsamt.
Hoppade av bussen och började gå, sen vinkar Linda till mig och pekar, ser att mamma står där med bilen. Går dit, sätter mig och får sen en utskällning typ för att jag inte hört henne skrika, HALLÅ?! Jag är tonåring, jag har något som kallas headset - vilket betyder att jag lyssnar på musik. Då har hon alltså skrikit på mig "sååå" många gånger.. och blir sur på mig för det. Sen när blev det så jävla svårt att ta upp sin egna mobil och ringa en signal, hon kan inte förvänta sig att jag ska vara kontaktbar från folk som är sådär 10 meter bort. 
Alltså, är jag ute och ni ser mig, skrik en gång och hoppas på att jag hör, men inte mer för..
1 - Lyssnar på musik, stänger ute världen.
2 - Varför skulle jag random vända mig om, IFALL någon kan vara där?
3 - Vill ni verkligen ha tag på mig och inte bara säga "hej" eller något (som egentligen inte är viktigt?) så har jag alltid mobilen på mig!

Så, nu vet ni det, hör jag er inte första gången, skäm inte ut mig (eller er själva för den delen) genom att skirka ännu en gång.

Gnugga

Kom och tänka på en sak.. När jag innan skrev att det var dags att få igång hjärnan, så kom jag och tänka på uttrycket "gnugga geniknölarna". Säger man det en gång låter det normalt, och man mant änker inte på det, emn säg det om och om igen! Särskilt ordet "gnugga", gnugga, gnugga, gnugga... Så jävla fult är det! Det är från och med nu utsett till svenskans fulaste ord! Jag hatar det verkligen! Usch...


Parantes

Kommentar: "Varför tror du jag skiter i det?"

Svar: Jag förstår inte varför du skiter i det ärligt talat.. Och absolut inte varför du gör det just nu, är det på grund av att dem kom? Det har inget med dem att göra, det är våra, "de gamla" som håller på. Det borde vara våra som är anledningen till varför du skiter i det i så fall, om du nu skiter i det för att du inte får den plats du behöver, så som jag beskriver att jag inte får. De andra är det absolut inte fel på, det är de som får mig att vilja fortsätta, och du kommer känna samma, om du bara försöker, om du bara kommer upp och åtminstone visar dig någon gång.
För du vet att jag vill ha dig kvar! <3

Läsning och sömn!

Klockan är inte ens 22.00 och jag är redan på väg att stänga ner datorn och lägga ifrån mig matteböckerna. Har matteprov i morgon som sagt, och det känns väl inte direkt superbra. Är mest trött nu, kanske därför? Har ju lunchen och några minuter mellan lektionerna på mig att plugga lite extra. Blir att krypa ner i sängen nu (mer än vad jag redan gjort) och läsa vidare i engelskan, åtminstone försöka. Det känns som om jag kommer somna snabbt, och skönt.
Och.. mitt förra inlägg, jag menade inte att vara elak. Känner mig bara så bortglömd - mindre värd, ni vet den känslan?

Inlägg raderat


Inlägg raderat



"Grabben i graven bredvid"

Svenskalektion och vi kollar på Grabben i graven bredvid. Den är helt okej, men vi ska anteckna varje gång de byter scen, mindre kul. Helt stressigt. Men men, ska inte klaga.. haha fast det är det jag just nu gör x'D Ska kolla vidare, missat att anteckna en del nu...

Ingen försovning imorgon!

Försov mig idag, mycket. Fick slänga på mascara och en tjocktröja snabbt idag för att hinna med bussen. Och jag får absolut inte göra om samma sak imorgon! Gör jag det blir hela dagen förstörd, och då kommer träningen gå åt helvete. Haha! Jag har alarm på mobilen och allt, och jag hör det, men jag.. på något sätt stänger av det. Det är läskigt, jag är vaken, jag ser vad jag gör och jag vet att jag tänker om och om igen "vilken är vilken?.. chansar på denna". Jag vet inte ens vilken knapp jag ska trycka på för att få den att ringa efter tio minuter igen! Känner mig dålig.. måste bli bättre på det där med att gissa rätt.. eller helt enkelt lära mig.. Gäsp, godnatt!

Väntad förlust...

Och som jag trodde, jag orkade tyvärr inte starta upp datorn och blogga igår när jag kom hem.. Men det blev i alla fall förlust, och det förvånar ingen. Mönsterås var seger-tippade och även tippade att vinna hela serien. Vi hade också dåligt med folk, och det förekom en del skador och ett rött kort för vår del. Var en spelare på bänken sista femton/tio minutrarna.. Men vi gick aldrig ner oss totalt i alla fall, och det är bra!
Bussresan dit var okej, satt mest och snacka om olika saker och så, stannade till en snabbis på Statoil för att röra på benen, fick frallor av Peter på bussen som hans fru gjort kvällen innan x'D Trevligt med andra ord! Bussen hem däremot var mindre trevlig. Jag fick ett återfall (orkar inte tala om varför) och sen halvsov man mest. Förutom då vi stannade till på McDonalds. Finns inte så mycket att säga, och jag hinner inte heller. Ska fixa bilderna till handbollens hemsida och sen läsa engelska, svenska och plugga inför matteprovet!

Mönsterås borta!

Hinner troligen inte blogga imorgon innan jag åker med handbollslaget ner till Mönsterås för att spela match! Att vi spelar i Mösterås vid 15.00 gör att vi måste åka redan vid 10.00 för att hinna, och vi kommer troligen inte vara hemma förrän halv nio-nio imorgon kväll.. om jag har räknat rätt nu. Mösterås sägs vara ett sjukt bra lag, favorittippat i vår serie och så, så det kommer bli grymt svårt att spela mot dem.. Plus att vi är få spelare. Tycker det är så jävla elakt och så grymt dåligt stil att komma idag och lämna återbud, säga att man inte kan hänga med imorgon och spela. Vi blir ca två stycken på bänken... inte bra. Och så jävla synd om Peter - vår tränare - lägger ner så grymt mycket tid på oss och verkligen tror på oss, och så gör vissa såhär.. Aja, vi som väl är där får göra det bästa vi kan, mer kan ingen begära. Om jag inte är allt för trött så bloggar jag om resultatet redan imorgonkväll, men nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen! :D

Sett det med egna ögon..

Minkutsläppet i Skillingaryd häromdagen, så jävla hemskt! Läste om det i tidningen först, men inte förrän nu insåg jag att det är sjukt hemskt. Åkte förbi Skillingaryd (i denna artikeln säger de Vaggeryd, men det är egentligen Skillingaryd) idag och såg alla dessa minkar som låg döda vi vägkanten och i dikerna, och en och annan mitt på vägen. Såg även tre-fyra stycken som levde, irrade runt och jag tycker så grymt synd om dem. Idioter som släppte ut dem, hurfan skulle dem överleva?! Var hur nära som hemskt att börja gråta just för att det är så hemskt... Sagt ordet "hemskt" kanske lite för många gånger nu, men vet inte vad jag annars ska säga. Blir helt tom på ord...

(Klicka på bilden för att komma till artikeln)



Men nu ska jag inte deppa mer! Har Lina bredvid mig och vi ska pallra oss ner till Konsum för att bli en aning onyttiga tror jag, och efter det blir det The Proposal och mys! :D

Från hus ett till hus två!

Har fotograferat en del (ganska mycket), skratt och haft väldigt många klädbyten! Detta gillar vi starkt! :D Men nu ska jag och Erica pallra oss från hennes mammas hus till hennes pappas hus! Vet inte om det blir mer filmkväll än partynight, men aja, i vilket fall som helst så ska vi ha kul! :D
Btw, jag vet inte om jag kommer blogga något imorgon, får se om jag hinner innan jag åker till Nässjö, eller om jag orkar efter att vi kommit hem.. Annars blir det på söndag! Puss! :)

Jag och Emma är duktiga!

Hann snatta till mig datorn en snabbis här på praktiken, eller rättare sagt så SKA jag sitta vid datorn för att kunna utföra mitt arete. Och då passar man självklart på att blogga en snabbis (a). Jag och Emma sitter just nu vid datorn dator och jobba (som sagt) - ska leta reda på småbarnsföräldrar genom att kolla i tidningen och sen söka upp deras adresser och skicka brev till dom. Eller ah, sånt där utskick som säger "kom och fotografera din unge :D" typ. Haha! BLir nog även att sluta lite tidigare, sådär runt halv fyra om jag får, annars vid fyra, senare går jag inte med på eftersom jag ska med en buss/ett tåg till Vaggeryd. Vill inte komma fram för sent liksom.. sen blir det mys med Erica och feeest! :D


Fredag!

Äntligen fredag! Det betyder praktik (hoppas den andra tjejen är där också) och sen åker jag direkt till Erica! Och min väska är sjukt tung, haha! Ikväll blir det fest med massa olika människor som hon tydligen bjudit in och imorgon ska vi fotografera. Jag behöver henne som modell för ett arbete i skolan, så ja, passar på nu när vi väl träffas! Blir upplockad av min familj och åker direkt till Nässjö på kalas för att Mikael fyllt år och Alice gör det snart. :) Vet inte hur länge vi blir kvar där, men vi åker i alla fall hem samma kväll.
har ingen aning om jag kommer hinna blogga någongång under dessa dagar, annars kommer det ett inlägg på söndag! :) Måste springa och packa ner det sista för snart kommer min skjuts till stationen, ciao! :D

Irriterande

Idag var jag sjukt pepp på träning, och väl på träningen så gjorde vi massa olika övningar, hur kul som helst! I slutet av träningen spelade vi match, sex mot sex och jag var såklart H6, vi körde med olika faser och så, och när jag väl sprang på kontring (som faktiskt inträffade ofta..) och var HUR FRI SOM HELST, vad gör dem då? Jo, M9 plockar ner bollen och börjar studsa och tror hon kan studsa över hela planen och avsluta själv, fastän hon har minst tre försvarare på sig och har värsta fina "banan" för en passning till mig. Hallå?! Vad händer med "kolla alltid upp först!"? Ska det vara så jävla svårt.. blir verkligen sur, när jag väl är fri, har fart, är beredd och har chansen att lyckas med något så skiter dem i det, kulkul (y)
Jag hade lika gärna kunnat sitta på bänken? Man känner sig så synlig och betydelsefull då.

Skolan är en feministisk plats?

Kollade på en debatt på fotorafin idag, om hur skolan är typ, att tjejer går ut med bättre betyg än killarna. Jag blir så förbannad när det där fula fanskapet Pär sitter och säger att skolan är anpassad för tjejerna och att den är en feminisktisk plats! :S Hahaha, kommer dock inte ihåg så mycket mer om vad dem sa, men jag kommer ihåg att jag blev förbannad på att han sa så, och att han kallade skolan för "manshatare". Idiot. Och så påstår han att det inte är killarnas fel att dem i klarar av skolan, men vems fel är det annars? Visst, dem kanske blivit uppfostrade att flumma och sånt, men dem måste väl ändå inse allvaret och sluta flumma bort allt? Och det kan inte någon annan än dem själva ta ansvar för. Såå, allt rä upp till var och en, samma sak gäller tjejerna, fast tydligen så visar ju undersökningar att tjejer är bättre på det?
Men men! Jag vill inte diskriminera eller trycka ner någon, men ah... haha, störde mig på honom och hans åsikter i alla fall! :P

Namnsdag!

Lite småkomiskt, i morse fick Malin P ett sms: "Grattis på namnsdagen! :D" och sådär 20 minuter senare fick jag ett likadant, och jag tänkte "Palla att dem har typ Malin och Jennifer på samma dag.. helt olika ju?" (eftersom jag vet att Linnea är 13 maj ;)) och hon hade tydligen tänkt "Ofta Linnea och Jennifer är på samma?" (eftersom hon visste att Malin var typ 10 december) hahaha! Och sen sa jag det högt och hon sa "Va?! Heter du också Jennifer?! :O" Hahhaa, hur kul som helst! Men jag visste ju egentligen att hon heter det, eftersom hon har det i sitt namn på fb, men hade glömt det. Trevligt livet kan vara! Firade det med kanelbullar! (y)

Ge oss (speciellt mig ;)) ett grattis? :D

Ja ja ja!

Det fick installera klart under tiden som jag och Malin P åkte till OKQ8 för att köpa kanelbulle, och när jag kom tillbaka så funkade det :D Lovely, underbart, jag har ett socialt liv via datorn igen! Hahaha ;)

Hoppas..

Min msn har varit ur funktion nu i sådär.. en månad? Lite mer till och med skulle jag tro. Det har hänt förr att den la av, men började efter sådär tre veckor funka igen, men nu har det gått längre och jag orkar inte med ebuddy längre! Jag vet att jag bara kan avinstallera och ladda ner nytt, men jag gjorde det då och det hjälpte inte, förrän efter tre veckor då när det började funka igen. Så nu har jag avinstallerat och raderat och allt man nu kan göra och laddar istället ner nytt, får hoppas det börjar funka direkt den här gången... 92% har slutförts nu, hoppashoppas!

Jag vet att det är vardag men.. myskväll!


Ca fem timmar senare..

..och jag mår fortfarande illa - av maten på Chili Thai. Åt kanske lite för mycket? Men det är ju så gott, haha! Kom hem från skolan nyss och känner att jag vill att det ska bli träning. Dock är jag väldigt seg, vet inte om jag egentligen orkar - jag menar kroppen och så, helt lam. Men jag måste, vi vann i helgen och nu i helgen som kommer har vi match i Mösterås (som vi såklart vill vinna!), som verkar vara en väldigt bra lag. Så jag måste verkligen träna nu, vi alla måste - och höja oss ännu mer! Fast innan jag drar till träningen ska jag slappa lite och läsa lite i engelskaboken! :)

Mätt? - Ojah!

Kom nyss tillbaka till skolan från Chili Thai, är sjukt mätt! Inställd svenska så jag, Emmie, Sandra I, Ellinor och Mella passade på. :D Sitter i Oasen nu, och Mella tjatar om att hon vill ha tillbaka sin dator.. så jag kanske ska ge henne den nu? Bloggar ikväll om jag hinner! :)

Törnrosa?

Hade tänkt kolla film idag, och äta popcorn faktiskt. Först Medium och sen film alltså, men såklart ska jag bli sjukt trött så fort jag börjar kolla Medium och somnar? Och nu är jag knappast på film-humör.
Vill sova mer, i hundra år, väck mig inte förrän någon snygging kommer förbi och kysser mig, tack?

Pust.

Härlig dag i skolan, lagom jobbig sådär. Fick veta att jag klarade psykologin med god marginal (HAHA) och likadant med engelskan! :) (Proven jag kanske nämnde att jag hade förra veckan ni vet?) I alla fall, kom hem för sådär en och en halv timme sen och har inte gjort mycket. Eller lite duktig har jag ju varit faktiskt ;) En svenskauppgift ska in imorgonkväll via fronter, men duktig som jag är gjorde jag den och skickade in den nyss istället för att vänta till sista sekunden! Läsa en text och svara på frågor - enkelt. :) Blir nog att plocka upp engelskaboken och läsa lite ur den nu - har ju fått en svenskabok nu också att läsa, så måste bli klar hyfsat snart med engelskan för att ens ha någon chans att hinna med svenskan. För nej - jag kan inte läsa två böcker samtidigt, det bara är så! Haha ;)

Ännu en vinst i helgen!

Stämmer bra, dock lite.. tråkig vinst. HG-tjejerna vann över Värnamo med 31-5, och i halvlek stod det 10-3. Hela andra halvlek lekte HG, nästan. Satsade allt på kontringar, spelade fem i försvaret och så. Småtråkigt att se det, finns inte så mycket att säga, förutom att det såklart är kul med att "småtjejerna" också vann deras series första match! :D

Nej, nu går jag..

..upp till hallen. F96 har seriepremiän mot Värnamo. Ska fota lite och så till hemsidan, hörs senare!

Det trodde jag inte..

Märkte nyss en äcklig sak.. Hittade en liten larv vid dörren idag som Alice eller någon troligen fått med in efter att ha varit och lekt i parken eller något.. Tänkde att där kan den ju inte ligga och åla sig, var på väg att åla sig på mitt rum, och då jävlar, där för den inte vara! Så jag tog lite papper och tänkte lyfta upp den, och såklart tänkte jag att jag måste nypa tag om den ganska hårt, eftersom den är sådär slapp och slemmig, det var ju en larv! Haha! Så jag nyper tag och får panik när jag hör värsta knaket! Bara slänger ifrån mig det men ska sen lyfta upp den igen och ser att den ser ut som ett V, helt läskigt. Jag dödade en larv! Men hallå? En larv borde väl inte ha så jävla hård "ryggrad" så att det låter lika högt som om jag skulle knäcka ett finger?! :O Det var hemskt.. var tvungen att dela med mig om det. Usch :(

"Det är ju inte precis så att vi ska råna en bank..!"

HAHAHAHA, okej, jag tror verkligen jag gjorde rätt val som stannade hemma! Dock är jag inte med syster och mamma, är endast med Josse och Lina. Var nere och skulle köpa popcorn och cider, men kärringen i kassan vägrade eftersom Lina inte fyllt 18 än (blir det om en månad), liksom 2.25or?! Men i alla fall, vi stod utanför i evigheter och diskuterade och till slut kom vi fram till att jag, den enda med leg skulle in och försöka köpa cidern igen. Josse ringde till mig, och vi spelade in samtalet. Så jävla kul! Josse peppar mig som fan som är rädd för att det ska vara samma kärring och slänga ut mig x'D Det slutar med att jag får med mig den ut, men direkt när jag kommer ut så ramlar alla burkar ur förpackningen, haha! Burkarna blev helt missbildade, kul som fan! HAHA
Nu sitter vi hemma hos mig, dricker det som inte ramlat ur dem söndriga burkarna och äter popcorn (y) Blir att mysa nu, puss!

Fan vad sköööönt!

Helt underbart skönt med en vinst!
HG69 - Alstermo
15 - 11
Kom upp dit och var inte superpepp på match, men sen under uppvärmningen drog det igång! Sjukt jämn match i början, fast vi hade hela tiden ledningen (tror jag i alla fall) :D MEN VI TOG DEM! :D
Vet inte hur jag ska "fira" detta ikväll, kan antingen åka till Gislaved med kusin och Sandra och dra till Parken, eller att sitta hemma med Josse, Lina, syster och mamma + barnen då, men dem lägger sig ju ganska tidigt. :) Men är för glad för att orka sitta stilla och blogga, hörs senare/imorgon! :D

HG69 - Alstermo - 15.00 - seriepremiär!

Vaknade för sådär tre timmar sen, helt seg. Kom inte hem förrän närmre halv två inatt.. Men i alla fall! Vaknade av att mamam, Alice och Ida kommer ner, och självklart kryper Alice upp och hoppar på mig. Men över till dagens "stora sak", haha! seriepremiär idag då ja, säsongens första match, hemma mot Alstermo kl. 15.00! :D Jag ska ha med mig kamera, stativ(?), mina matchsaker + kläder till andra, så jag blir upphämtad av Peter strax efter ett.. Ska börja packa redan nu och försöka bli mer pepp! (Just nu är jag faktiskt mer seg...tyvärr.)

Chill!

Soft dag, helt underbart! Började fint på praktiken med en annan snubbe där - Ernst. Fanns inte så mycket at göra, så vi flummade mest... och fotade såklart (y) Tog bussen hem redan tjugo över fem och blev hämtad på staionen av syster och barnen. Alice den söta ungen säger direkt när jag sätter mig: "Neaa osså bäljte", HAHA! Bra att hon påpekar att jag också ska ha bälte :D Sen pratade hon hur mycekt som helst om att i ska bada och allt, och det gjorde i, badade i Töllstorp och hade allmänt kul. Kom hem och får samtal av Sandra Alsterfält att jag ska till henne, och bäst att göra som hon säger.. Jag drog med mig Lina och nu sitter i här, i Gislaved hos Sandra! Blir bara att ta det lugnt och så, blir hemkörda av Åke (som också kommer hit) runt midnatt skulle jag tro, eftersom vi har match :D
Men nu kan ajg inte koncentrera mig på bloggandet mer, haha blir GH nu! Bye :*

Och hur ska jag tolka den?

(Inlägg som egentligen skulle publiceras i morse..)

Vaknade inte av mobilen idag, vaknade av att jag grät istället, tyvärr. Drömde en hemsk dröm, eller kanske var den bra? Jag vet verkligen inte.
Drömde att jag var iväg med en kompis (nämner inget namn..), roadtrp typ, och så skulle vi stanna på ett ställe för att hon skulle möta någon, fick veta att det var x. Jag intalade mig själv att det var lugnt, men när jag väl såg dem tillsammans var det inte det. Jag gröt ihop och gick därifrån, och efter mig kommer han.. Ska då försöka övertala honom om att jag mår fint, att jag bara överreagerar, tror ni det funkar? Nej, självklart inte, jag går sönder mer och mer. Jag klarar inte av att se, klarar inte av att höra, vill bara försvinna. Och dem två, min bästa vän och han? Jag fick inte ihop det i mitt huvud hur hon kunde göra så, kände mig övergiven typ. Han försökte prata med mig, lugna ner mig och gång på gång talade om att jag inte fanns för honom längre, inte på samma sätt som förr. Då vaknade jag, när vi satt under ett träd.

I alla fall, jag har verkligen ingen aning om hur jag ska tolka det. När jag vaknade kände jag mig tom och söndersliten, betyder det att jag fortfarande inte kan glömma? Eller var det en påminnelse om att det egentligen inte finns något att hålla fast vid? Usch, känner att jag kommer grubbla på det hela dagen, hjälp mig..


RSS 2.0