EN dag kvar som elev på Gärdet!

Elva dagar sen jag bloggade, minns inte ens när ajg sist lät det gå så långt mellan två uppdateringar?! Förlåååååt, jag har varit jätte, jätte, jätte, jättedålig på att uppdatera nu det sista! Men jag har haft så sjuukt mycket att pilla med, massa skoluppgifter som skulle in nu det sista inför betygssättningen, massa inför karnELEValen som var under Gisledagarna nu i helgen, planering och fixa saker hit och dit.. Men det blev ett gött resultat! Eller ja, vi var väl minst, men vi har inte helelr jobbat på det i över ett år! Azum jobb för att bara fixat i någon vecka! ;) Dock inträffade värsta skandalen då våra, Medias, poäng på något sätt inte hade kommit in efter poängjakten så vi fick ingen placering, så jävla dåligt! Hela karnELEVal-styrelsen i år har varit kass..

I alla fall, sitter just nu med färg i håret (ser ut som om det kommer bli bruuuunt?!?!) och ska snart hoppa in i duschen och sen städa rummet och pilla med tusen olika saker innan ajg och resten av klassen åker hem till Mia och pyntar vårt studentflak.. Det är på tiden nu alltså, för IMORGON TAR JAG STUDENTEN! :D

Soft fredag!

Blev att jobba idag eftersom mina lektioner var inställda, så ja, satt och pillade på metallklumpar fram till ett idag, duktig jag är! Riktigt soft jobb faktiskt.. Och sen jag kom hem har jag inte gjort alls mycket, fixat till mig lite och varit nere och handlat + beställt klipp-tid inför studenten! Behövs verkligen.. Har jätteslitet hår.. usch! :(

Vad händer ikväll då? Jo, det blir att festa lite smått med Ellinor hemma hos Emmie och Robert! Sen kanske det blir Harrys eller något, klär man sig helvitt kommer man ju in gratis, det gillas! ;) Haha, komme ri vilket fall som helst ha en skön kväll, behöver få glömma skola och sånt för en kväll, lovely!

Vet inte om jag sover över där kanske, beror på om jag hittar skjuts hem ikväll.. I vilket fall som helst ska jag möta upp Erica i Värnamo imorgon för att kolla runt efter några sköna skor jag kan ha på studenten - alltså kvällen. Skorna jag ska ha under dagen är redan fixade och jag håller på att gå in dem för fullt? ;D Men nu blire mat och sen ska jag slänga på mig lite bättre kläder, pusshej! :D

Ingen tid för att uppdatera...

Känner mig sämst på att uppdatera bloggen.. Jag är skittråkig! Men vad kan jag göra? Jag hinner tyvärr inte uppdatera :(. Det är mindre än två veckor kvar till studenten, och jag har huur mycket som helst kvar att fixa! Massa inläningar, prov hit och dit, redovisningar och så ska man orka engagera sig under lektionerna också! Mitt huvud är som en karusell, virvelvinden eller något.. Tankarna flyger hit och dit och det är ingen ordning på någonting! Snart spyr (sprängs) det säkert också, skulle verkligen inte förvåna mig! Haha! ;)

Nej men jag överlever, det är bara två veckor, minus en dag. Åååh, jag är så otroligt pepp på det! :D Dock vill jag inte ta studenten, eller jo, men jag börjar få lite panik.. Vad händer sen?! Skolan är egentligen ganska soft, man får allting lagt framför sig typ, sen vad man gör det är ju en annan femma, men ändå, det är inte som nu.. Allt är nytt, allt hänger på mig - bara mig! Jag gillar den tanken att jag själv bestämmer hädanefter, meeeen.. Vad ska jag bestämma när jag inte vet vad jag vill? Dilemma på hög nivå, men jag reder ut det! :)

Sitter just nu och pillar på en inlämning i filmkunskapen, och sen ska jag trycka i fakta om konstnärer, och Naturkunskapsboken i huvudet.. Och lite religion på det, helt underbart! ;) Eller snarare jobbigt och stressigt, fast jag vinner inget på att sega så nu jävlar ska jag sätta fart, pussshej! :D

Bästa placeringen på tolv år!

Erica Saade gjordet ett otroligt bra framförande igår! Och inte bara för att han tävlade för Sverige - men jag tycker seriöst att han var bäst, på allvar. Så himla nervöst det var genom hela omröstningen, och halvvägs så låg han etta.. Men så ja, Azerbadzjan gick ju förbi och drog ifrån, och när sista landet gav ut sina röster fick de Italien att gå förbi oss med fyra poäng eller något, så sjukt irriterande!
Dock kommer ju Azerbadzjan nästan från Sverige, koreografen, text- och musikskrivarna, kören och dansarna är från Sverige, det enda icke-svenska med deras nummer var just de två personerna som sjöng, haha! Nästan som en svensk seger ändå då ju? ;) Men en tredjeplats för vår lilla Eric är absolut inte dåligt! :D Som sagt: Bästa placeringen på tolv år!






Jaha, vilken plats slutar han på då?

Jag själv tror och hoppas att han kommer högt, bara för att det är Sverige. Plus att han jämfört med många andra länder verkar ta det seriöst, till exempel Irland? Vafan håller de på med? Hur kassa som helst och ser ut att höra hemma i Alice i Underlandet eller något.. Nej usch, tummen ner!


Tummen upp för Saade däremot, han ser bra ut och har en bra låt! (y)


Ska fira Ida!

Snart bär det av upp till Nässjö för att hälsa på syster och hennes familj, just för att Ida fyller två år! Känns som om det var igår hon föddes, men nej.. Min tidsuppfattning kanske inte är så bra. ;) Känner mig allmänt pepp men har värsta träningesvärken efter de två första träningarna på försäsongen! Känns att jag inte tränat sen jag blev sjuk i .. vad var det? Början på mars? Usch, fy på mig.. 

Aja, ska slänga i mig frukost nu, en macka och lite yoghurt eller något! :) 


Fredag den 13de

Självklart! Det sägs ju att detta är otursdagen? Och jo, lite så är det kanske, för min del i alla fall. Vad hände i morse? Jo, jag bytte lösenord på min användare i skolan (som datorn uppmande mig om att göra eftersom lösenordet snart går ur) och vad händer då? Den blir cp och jag kan inte logga in varken med mitt gamla eller nya lösenord, samt att min laptop inte kan koppla upp till nätverkat i skolan längre. Detta resulterade alltså att ja ginte kunde skriva ut mitt tal, mitt PM eller min projektarbetesrapport.. Surt som bara den!

Meeeen, jag har i alla fall haft en jättefin eftermiddag med Emmie i några affärer och sen med Theo hemma. Slutade ju redan vid halv tolv idag så har hunnit med en del! ;D

Final för Eric!

Jag är inte något jättefan av hela den här Eurovision songcontest-grejen men självklart vill man att det ska gå bra för sitt land, eller? Och i år tycker jag faktiskt att vi skickar ett bra bidrag, Eric är söt och charmig, glad, kan sjunga och dansa och låten svänger på sitt sätt! Får hoppas att vi går långt i finalen!

Men nu i semifinalen... När man läst i tidningar och allt har det ju stått så otroligt mycket om att Eric är favorittippad och massa, men när det bara fanns en plats kvar och vi inte var uppräknade än blev jag helt nervös.. Så självklart var platsen vår, och länderna räknas ju upp utan någon speciell ordning, så vem vet, egentligen kanske vi låg bäst till? I alla fall, gött att vi är vidare och jag tror Eric kommer göra minst lika bra ifrån sig på lördag!

Vi måste ju vara med?!

Jahap, då hamnade man hemma sitället för på jobbet idag efter skolan, men det behövs, har fyra inlämningar/prov imorgon.. dock har jag glömt psykologi-papprena i skolan så det får duga med att jag gör tre av dem snackar med psykologilärarn så jag får tills på måndag på mig, awesome att vara sjuk ibland, man kan lätt skjuta på inlämningsdatum... Haha!

Snart blire träning (lite halft med tanke på att jag INTE vill förvärra min hals nu när det bara är tjugo dagar kvar till studenten)! :D Är lite smått pepp på det, kanske ni märker?
Och på tal om studenten.. vad hör till studenten? ;) Jo just det, KarnELEValen! :D Det var sagt att MP08 inte skulle delta, men det har vi ändrat på, MP08 är med och ska göra detta till en otroligt minnesvärd dag! Det är en "once in a lifetime"-händelse så vi bara måste delta då ju! ;) Oooh, hoppas på superfint vänder och att alla, exakt ALLA är på underbart humör! :D

Ska plugga vidare nu, filmkunskapen nästa! Pyss på er! :D

Årsmöte!

Kom nyss hem från ett över tre timmars långt årsmöte med handbollen, dock var det bara jag, Emma och Pontus som var där utöver de äldre typ styrelsemedlemmarna eller något.. Aja, blev lite småsegt framåt slutet, men nu så. Är jättetrött och somnar troligen ganska snabbt ikväll.

Kan för övrigt inte fatta att det bara är tjugoen dagar kvar till jag tar studenten! Är helt pepp! :D
Något mindre bra just nu är att jag är lite småtjock i halsen och inte är riktigt jättekry, men det är värre för min pojk, han såg helt slut ut igårkväll när vi skulle lägga oss, stackarn, tror han börjar bli riktgit sjuk. :( Jag får kanske överraska honom någon dag med en god kaka? Haha!

Nej men ja, det var allt för idag, pusshej!

Snabbt inlägg!

Jag har varit dålig på att uppdatera senaste dagarn, jag vet. Men nu tänkte jag snabbt säga att gårdagen uppe i Göteborg med handbollen för att se SM-finalerna var lyckad och jag hade otroligt kul! Får se om jag pallar lägga in några bilder någon dag framöver, har ganska mycket i skolan nu sista månaden också..

I alla fall, nu bär det av ut till min pojkvän för att leka med honom och Axel, så pusshej! :D

dax igen för alllzen

tjenare mannen Alzen här igen. sist man fick chansen till gästbologg  gick det ju inte så jävla bra allså,  det blev typ katastrof, men nu är det nya tider. Sm finalena var typ var ochså katasttof. mina gudar i guif underpresterde så in i helvete. men men men är ochså mänikor iblan. på tal om brudar, på måndag får dom små liven känna attt dom lever igen, dåå jävlar alllså blir det bullets. vilken fin gästblogg det blev, ingett snusk och så bara denna  aldeels  underbara händelase  handboll sen må vara att det blivit för många vuxendrika igen. må väl njut och ha det fint allla brudar för som sgt på måndag är djävulen själv tillbaks

sug och svålj trevlig helg

Peter a

Vad fick jag med mig hem?

Jo, det blev att åka till Jönköping med mamma och bror! Men jag var duktig som lämnade in min psykologianalys i alla fall! :D

Vad hittade jag då? Jag hittade fyra klännignar jag blev totalt förälskad i, dock köpte jag bara två av dem för att nu har sådär tio dagar på mig att bestämma vilken jag väljer, typ. Hittade vita jättefina skor också som nog ska passa fint till klänningen! Plus leggings och örhängen som man nästan alltid får med sig hem.. Samt att när jag tog brors kort för att springa iväg och köpa födelsedagspresent till mig från honom så råkade jag springa på lite småsmycken som blev ett väldigt fint mobilsmycke (dock betalade jag det själv.. haha!). Jag var också väldigt snäll och bjöd både mamma och bror på tacobufé! 

Host?

Tisdag och jag är inte så jättepepp på att arbeta teoretiskt idag. Ska egentligen leta fakta om någon valfri konstnär, fast nej. Det orkar jag inte, samt att jag inte orkar gå på psykologin i eftermiddag, så jag tror jag åker till Jönköping. Host, ska nog ändå bara gå igenom provet såååå, haha, leta studentklänning istället kanske? Bli lite småsjuk framåt eftermiddagen, host. Hah! Faast fotografin kan nog bli bra idag - diskutera inför utställningen som har invigning på måndag troligen! Hoppas det, för jag är pepp på att planera och kolla in bilderna vi ska använda oss av!

Just nu - lyssna musik och vänta på att Theo ska titta in i klassrummet, ska visa honom min nya favoritlåt, hooho! Är helt kär, uuh, kan lyssna på den om och om igen, och videon är så underbar! Kanske delar med mig av den här så småning om ;)

Typiskt?

Projektarbetes-redovisning idag, riktigt skönt att ha det gjort, blev som sagt sextiosju hela sidor.. Får hoppas bara det duger för min handledare så jag klarar ämnet ;D Haa, vilket jag lär göra!

I alla fall, är det inte typiskt att när man för en gångs skull är hyfsat pepp på att jobba (jag vet, vme är egentligen pepp på att jobba några timmar efter en lång skoldag?) så kan man inte jobba?! Åkte till jobbet idag men hann bara jobba en halvtimma innan maskinen kände för att jävlas och typ "gå sönder". Sååå, ja, det blev att åka hem istället och fortsätta imorgon/onsdag när någon fixat maskinen.. Fast jag kanske inte ska klaga, riktigt skönt att bara ligga hemma och inte göra ett skit.. Har haft fullt upp senaste veckorna ju..

RSS 2.0