Grattis Georg!

Georg Listing fyller 24 år idag! När man tänker efter är det ganska sjukt.. Han är bara 24 år idag och har redan hunnit komma så himla långt tillsammans med de andra medlemmarna i Tokio Hotel. Ser verkligen upp till honom, riktigt bra är han bas! Hoppas då får en fin födelsedag pojk, det förtjänar du! :)






Bloggpaus

Har märkt att min tid som sjuk har blivit lite av en bloggpaus. Har inte orkat blogga.. har faktiskt ite orkat göra något alls! Sen i torsdags för exakt en vecka sen har jag varit hur seg som helst och det var precis att jag orkade ta mig genom helgen i Nässjö. I tisdags var jag ju på benen och var i skolan och så, men det var inte smart.. Skiten blev värre och sen dess har jag varit sängliggande. Inte kul alls, känns som om jag håller på att hosta lungorna ur mig samt att jag snart snyter ur hjärnan genom näsan. (Oj vad mysig jag genast känner mig..)

Nej, men att vara sjuk är verkligen inte kul! Saknar verkligen att träna! Och så saknar jag folket i skolan! Men inte minst av allt saknar jag rent av känslan av att vara frisk! Är sådär tjock i halsen och varje gång jag hostar så spyr jag typ, bara för att jag är så känslig.. Ni vet den där hängade saken i halsen? Jag har en lång sån som bara är i vägen, HAHA får en bild framför mig att den ligger ihoprullad i min mun.. Men ni fattar! Sen att jag är så jävla förkyld hjälper ju inte heller. Både jag och bror ligger hemma och snorar, fortsätter det såhär kommer vi ska inte äga något annat än hushållspapper..

Nej usch och fy, gör mig frisk nu tack!

Bildlektioner och Värnamo

ÅKte in en snabbis till skolan idag bara för att få lite gjort på bilen, blev dock att dra hem direkt efter det efter jag hade tid hos ortopeden i Värnamo. Åkte in med mamma, fick mina inlägg och gick runt och kollade i lite affärer. Blev inget shoppande dock, var inte heller riktgit på humör för det, är dunderförkyld - usch! Träning blir det ingen heller, ska istället följa med mamma och Madeleine in till Anderstorp och kolla på brors match, får hoppas att vi lyckas göra en bra match! Har även övertalat Theodor att följa med, så han borde trilla in här när som helst... I alla fall! Får hoppas jag blir friskare snart så jag kan börja träna igen, saknar det!

Sjukis.

Tråkig uppdatering:
Har legat i sängen hela förmiddagen och kollat tv, har sovit på soffan halva eftermiddagen och resten av eftermiddagen har jag kollat tv.
Ligger just nu i sängen och.. ja vad gör jag? Kollar tv! Wohoo, det var något nytt. Höhö, nej men ah, alltså: jag är en tråkig person idag. Pusshej.

Nässjö över natten.

Trots att jag i lördags morse mådde hur dåligt som helst så blev det att åka till Nässjö. Fast vad gjorde jag där? Typ inget, låg mer halvdöd i soffan, orkade inte ett skit. Kom igång lite framåt kvällen eftersom jag var tvungen att leka med barnen.. Samma sak idag, sov till nio, vaknade och åt frukost men somnade sen om till typ tolv. Men sen var det full fart med barnen. Kollade på mitt lags amtch idag också, gick inte bra.

Aja, orkar inte blogga mer, ska krypa ner under täcket och snora nu, hoho!

Overkligt!

Gaaaaah! Gissa vem jag träffade igår?!... Mary Ellen Mark! :D Hon är en av de bästa inom fotografi, troligen min favorit! :D Helt underbara bilder tar hon! :D

Dock var jag ganska sjuk, så jag var helt seg, men hängde med bra ändå under föreläsningen och på utställningen! Hade en jättefin dag med fotogruppen, precis som jag hade i torsdags då jag var i Borås. Men att träffa Mary Ellen Mark var verkligen underbart! Vågade dock inte säga något, blev helt stum när hon var i närheten, vågade inte be om bild eller autograf eller något.. Men ett hej fick jag fram i alla fall, och att jag verkligen gillade det hon gjorde!
Kom hem till Gislaved vid nio och fick halvdö hemma hos Sandra I i sådär en timma innan bussen till Gnosjö gick, sen när jag kom hem tog det inte lång tid innan jag somnade, trots att jag sov ca fyrtioåtta av femtio mil i bilen till och från Malmö!






(Bilder från google, tagna av Mary Ellen Mark)

Snark

Somnade halv sju och sov tills nu (23.40) - minus att jag var vaken kanske en kvart när pappa väckte mig när han kom hem. Kommer troligen inte kunna somna nu när jag går ner och lägger mig i sängen, bara för att. Men jag behövde sova tror jag, är fortfarande ganska död. :(

Sjuk igen..

Det var inte alls längesen jag var sjuk sist! En månad för att vara exakt.. Men nu har det slagit till igen, inte kul! vaknade i morse och kände att halsen inte var hundra, och under dagen så har den blivit sämre. Det gör ont när jag pratar och jag hostar hela tiden! Såndär irriterande hosta som egentligen inte hjälper. Så det blir ingen träning för mig ikväll inte, ska ligga hemma och tycka synd om mig själv, haha! Blir att gnaga på en banan och "kolla på tv", jag som egentligen inte gillar bananer?! Jag blir helt konstig när jag blir sjuk, helt plötsligt gillar jag saker jag annars ogillar och saker jag gillar kan jag knappt lukta på.. Haha!
Nej, nu lockar soffan och jag tänker göra som den vill - lägga mig ner och troligen råka somna om inte allt för länge.

Borås!

Idag är jag av någon anledning jätteseg och jag har superont i halsen, inte bra! Får inte bli sjuk nu ju?! Har ju träning ikväll och match i helgen! Och så har jag säkert smittat Theo, fy på mig. I alla fall, idag bär det av till Borås med fotografin! Ska kolla på någon utställning och sådär, ha allmänt kul förhoppningsvis! :)

m&m's..

Blää på mig! Jag äter godis på en vardag! Sitter med en påse m&m's som jag köpe i helgen, äter en och annan och känner mig hur fet som helst. Jag som inte brukar äta godis på vardagar, har lovat mig själv att inte göra det. Men ah, nu gick det inte rätt till. De råkade skrika på mig för mycket.. Detta får vara en engångsförteelse, för det är inte okej. Jag ska ta tag i svenskan istället och läsa lite under tiden jag väntar på att bby ska höra av sig! :)

Tid för jobb på eftermiddagarna?

Känns så sjukt bra att äntligen ha fått klart naturkunskapsarbetet! Ett skolarbete mindre att stressa över, haha! ;) Ska sitta och spendera resten av lektionen med att lyssna musik och inte göra ett skit, låter fint huh?

Fick även en förfrgan från pappas jobb, "mitt jobb" (jobbar där på loven) om jag ville börja jobba eftermiddagar. Det låter otroligt lockande! Inte själva jobbandet, utan mer att tjäna pengar, för det behöver jag. Ska försöka hitta något sätt att få det att passa ihop med handlbollen bara, så jag hinner med båda. Men ja, får se hur det blir med det, kanske inte ens tar det eftersom det kommer bli för stressigt, måste hinna med skolan också?!

Jag vill bara sova nu.

Jag borde kanske uppdatera lite om matchen, men jag orkar verkligen inte. Vet inte vad jag ska säga eller något, men jag tror det gick hyfsat bra i alla fall. Just nu vill jag bara sova, men kan jag det? Nej. Eller jo, jag kan, men jag har inte tid. Måste läsa två hundra sidor i svenskan tills på fredag, känns lite.. Ja, önska mig lycka till? Ska krypa ner i sängen nu och försöka få någon sida läst, godnatt!

Hallen resten av eftermiddagen/kvällen!

Har precis kommit hem efter en väldigt rolig biltur med Ellinor (istället för buss hem från skolan)! Haha, riktigt kul! Eller så är jag bara övertrött och flummig och skrattar åt allt? I alla fall, har hunnit slänga i mig lite mat och packat väskan för nu bär det av upp till hallen för att sitta där och plugga under tiden som min bror tränar och sen blire match för mitt lag! Dock ska jag inte spela, (första matchen jag missar, och nej, det är långt ifrån kul) ska vila upp mina ben tills på söndag då vi möter Nässjö borta. Tuffare match och roligare för min del eftersom lilla Alice så gärna vill se mig spela, vilket hon får göra dåå ju! :D Får se hur mycekt pluggande det blir, men förhoppningsvis lyckas jag koncentrera mig, har massa att göra klart! Kommer hem runt halv nio-nio skulle jag tro, men jag kan inte lova att jag orkar starta upp datorn för att blogga...

Och vad gör jag?

Fotografilektion och jag har inget att göra, trevligt värre! Sen äre några timmars håltimma, då jag inte heller har något att göra! Som tur är är Ellinor och Emmie här idag. Sen kan jag upplysa er om att det är äcklig mat i skolan idag, bläeä. Nu ska jag smsa och.. göra inget. :)

Jag är trött.

Somnade alldeles för sent igår! Kommer aldrig orka med den här dagen, plus att jag har inte ens lektioner! Eller jo, fast jag har två inställda så jag ska sitta och göra ingenting mellan halv elva och tio över två, kommer jag dö? Ja, en smula. Vad ska man hitta på då? Måste ju hålla mig sysselsatt på något sätt... Och egentligen borde jag jobba på min bild nu, fast det orkar jag inte heller, det är bara en kvart kvar tills vi slutar så jag anser att det är onödigt att dra fram färg, sega på facebook får bli vad jag gör resten av lektionen!

( Tänkte  även nämna att jag troligen inte kommer dra fram datorn något mer idag, kanske ikväll men ah, får se hur länge jag stannar hon Theo i eftermiddag! :) Så att ja, dålig bloggdag helt enkelt. )

Lam kväll/natt troligen

Har en känsla av att resten av min kväll/natt kommer vara lite små-lam. Theo åkte hem för en halvtimma sen eller något och när han var här var jag trött men nu kan jag verkligen inte sova! Får roa mig med massa filmer, för plugga orkar man ju inte göra sent en söndag? Nej. Film it is!

Bra start på dagen!

Vaknade sent idag, vid halv ett.. Fick lite småpanik över att jag sovit så länge.. Haha! Fick sms av Lina som ville ut och gå, så tp fyrtio minuter efter att jag vaknat så var jag ute med henne. Hade supertrevligt och snackade om allt och inget, kändes som vi var i hela Gnosjö och vandra. Var ute en timme och kom sen hem och gick raka vägen in i duschen. När jag sen kom ut ur duschen råkade en Theo sitta i soffan med min familj och vänta, haha! Mycket fint, ska troligen kolla på film snart och mysa! :*

Treo?!

Råkade visst vara borta till typ kvart över fyra inatt/i morse. Var som sagt på någon MSG-fest med Måsen och Malin P, hade faktiskt väldigt trevligt, dock var både jag och Malin helt döda och sega. Hahaha, fick höra världens roligaste liknelse! Helt underbar!

Seb (till en väldigt tyst Malin):
Asså du är så jävla irriterande! Du tjatar hela tiden, kan du inte hålla käft någongång?! Snälla va bara tyst, så sjukt tjatig är du! Gaaaah, jag blir helt knäpp av att höra dig! Asså.. du vet Treo? Du är som de där små röda irriterande fåglarna! Bara dunkar mot mitt huvud, snäll va tyyyyyst! Hung, säg till henne att hålla käften! *bara går därifrån som om inget hänt (menar inte det han säger, superpackad)*
Hung: Håll käften! *fattar inte varför med går iväg*

Anderstorp!

Jahaaaa, kom hem för inte alls länge sen från Jönköping efter en heldag med pojklaget och handboll! Riktigt bra trots att vi inte hade alla ordinarie spelare. I alla fall! Hann inte ens hem innan Malin bestämde att jag ska med på fest i Anderstorp ikväll. Har verkligen ingen aning om vilka som kommer vara där men ja, ah.. Tydligen ska jag dit ändå! :) Blir snart hämtad av Måsen och Malin för att sen åka dit, trevlans! Kommer hem sent, och sen sover jag förhoppningsvis ganska länge imorgon så jag slipper vara ensam för mycket innan Theodor kommer hiiit! :D Men nu: fixa håret! ;)

(God?) morgon!

Vaknade nyss bredvid Malin, som för övrigt ligger och ojjar sig över huvudvärk. Lite småkul, jag själv är bara otroligt seg! Och snart ska vi upp och äta frukost, får se hur bra det går, hah! Har inget vettigt att säga såhär tidigt på morgonen egentligen... Men jag kan nämna att kvällen igår var underbart kul! Jag och Lina fick för oss att baka typ vid elva-tiden, så vi slängde ihop massa grejer och sen fick vi se om resultatet blev något ätbart. Svar: nej. Blev supersött (sockerkick hej!) och.. äckligt. Haha! Vi slogs också med frysta fläskfiléer (som lasersvärd, yeaaah!) och så ja, satt och hade allmänt kul!
Idag är det dock inte lika kul, än i alla fall. Får se vad dagen i Jönköping har att erbjuda mer än handboll! :D

Tjejkväll + Philip!

Har en superfin kväll med Malin P och Linaaaaa (och lite bror på ett hörn)! :D Har dunkat musik, skrattat, gjort tacos, skrattat, dunkat musik, ätit tacos, skrattat mer, dunkat mer musik, hackat upp grönsaker, flummat, skrattat ännu mer, dunkat ännu mer musik och haft allmänt kul! Och vi är inte klara än på ett bra tag! ;) Love it!

 

 


Kort dag!

Kort och fin dag i skolan, allmänt pepp och glad! Blev en otroligt flummig projektarbeteslektion, råkade lämna klassrummet lite för tidigt eftersom vi inte hade något att göra så jag jag, bby och Filip fick skjuts till stationen av Maliiiin! Malin är för övrigt HELT KNÄPP. Fast jag tycker på något konstigt sätt om henne ändå :). Sitter i soffan nu och planerar inför ikväll, typ. Lina, Malin och kanske Sanne kommer förbi och ser glada ut, ska chillllla och mysa!

Är massa pepp, och favoritlåten just nu är en gammal söt låt från Lilla Melodifestivalen 2009! En vanlig dag med Ulrik, jättesöt! Exakt så jag känner det idag! ;) haha! :D


Superskön morgon - dock ingen sol.

Känner mig allmänt pepp idag trots att det under natten kommit massa snö. Trodde nästan ett tag att jag skulle dö igårkväll när jag gick förbi fönstret och såg hur mycket det hade hunnit komma då.. Men även om jag vill ha vår nu så måste jag hålla humöret uppe! Sov otroligt bra inatt, och att kunna sova ut samtidigt som man har tid för att göra massor på morgonen är underbart! Har gott och väl hunnit fixa mig (i väldigt seg och behaglig takt idag) samt att jag hinner sitta ner och äta frukost samtidigt som jag bloggar! ;) Har lyssnat på musik hela morgonen så ja, jag blir pepp av det! :D

Tiden springer iväg..

Oj, det var inte meningen att klockan skulle bli så här mycket. Kom hem efter en mycket fin träning och sen råkade jag visst fasta vid datorn. Jag som skulle sova vid sådär tio hade jag tänkt?! Menmen, som tur är har jag lång sovmorgon imorgon, behövs verkligen! Känner nu hur trött jag egentligen är, så ja. Godnatt! :*

Jag hade tråkigt, orkade inte plugga.

Tio frågor om dig själv
fullständigt namn? - Linnea Jennifer Hernberg.
när fyller du år? - nionde juni.
några piercingar? - räkas öronen? isf sju.
vad har du på dig just nu? - underkläder, leggings, två linnen, kofta och sjal.
vilken årstid är bäst? - vår/sommar.
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - efter att ha sovit bra och vaknar av solen lyser in. och mer än gärna bredvid Theo eller en väldigt fin vän.
vad tycker du mest om hos dig själv? - ingen aning.
vad är du bra på? - vetefan?
vem älskar du mest på denna jorden? - oj. jag vet inte. Sandra, min syster tror jag.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon, helst Theo eller någon fin vän.

7 frågor om dina vänner

vem vet typ allt om dig? - oj, jag vet inte. tror inte någon vet exakt allt, men många vet mer än andra, ex Lina.
vem är den roligaste av dina vänner? - uhm, Viktor är riktgit kul.
vem är snyggast av dina vänner? - de är schnygg-huvven hela högen.
vem är mest partyprisse? - Malin P eller min kusin Emilie.
vem är den du helst har filmkväll med? - Lina, Theo, Nathalie eller Erica.
vem av dina vänner är mest "evil"? - ingen aning, men jag chansar på Göhk eller någon.
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig om du tar med dig någon? - öh.. Lina isf skulle jag tro.

10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - min syster tror jag.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - mjoda, helt okej.
vem är farligast i din familj? - farlig vet jag inte, men mamma är inte att leka med när hon ahr en dålig dag alltså..
vem ser roligast ut i din familj? - lillebror, han är knasig hela han, gillart.
vem är coolast? - jag, vem annars?
har ni något husdjur? - ett x antal fiskar.
vem har du mest gemensamt med? - syster
vem står för underhållningen? - det är nog jämnt födelat.
vem sover du oftast med? - i familjen? mig själv. (haha, arton år och sover mellan mamma och pappa kanske?)
roligaste kvällen med familjemedlem? - ingen aning, troligen någon kväll vi spenderat med syster och hennes lilla familj.

10 frågor om idag

vad har du gjort? - vaknat bredvid Theo, varit i skolan (dock ingen vanlig skoldag, vi ändrade om schemat utefter hur vi mådde), försökt plugga hemma men det slutade med att jag gör det här.
har du varit glad idag? - ja.
har du varit ledsen idag? - njae, lite smådepp till och från över vissa saker kanske.
har du gjort något bra idag? - ja, lekt med Theo och vänner.
vad ska du göra nu? - fortsätta svara på frågorna (och på folket som skriver på msn).
har du gjort något dålig? - ätit en halv onyttig kycklingtallrik.
vad har du ätit idag? - en macka, en halv kyckligntallrik.
har du duschat idag? - nej, men ska göra efter träningen.
är du trött nu? - lite smått kanske.
vad händer imorn? - skola, mer vet jag inte.

Skolan
Går du i skolan? - ja.
Har du varit i skolan idag? - ja.

Annat
Hur mår du just nu? - småtrött med bra.
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - ja.
Har du piercat dig? - inte utöver öronen.

Telefon/Mobil
Vem ringde dig senast? - någon hemifrån.
Vem ringde du senast? - Theodor.
Vem sms:a till dig senast? - Theodor.
Vem sms:a du till senast? - Theodor.

Familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa - hon sitter i rummet intill, vi såg varandra för kanske fem minuter sen?
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - fem minuter sen när jag gick förbi tv:n?

Sport
Går du på någon sport? - ja.
I så fall, vilken/vilka? - handboll.
trivs du med den sporten/träningen? - självklart.
Tycker du att den sporten/träningen är rolig? -  klart, varför tränar jag den annars?
Gör den sporten/träningen dig glad när du håller på med den? - ja, trots att det går skit ibland.

Övrigt
Har du sminkat dig idag? - ja.
Isåfall, vad för smink? - foundation, kajal, mascara.
Vad har du på dig för trosor just nu? - hipsters.
Hur ser dem ut? - svarta/vita.
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - hel-svart.
Hur ser den ut? - hel-svart sa jag väl?
Är du hungrig nu? - nej.
Vad är klockan nu just nu? - 17.43
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - msn, spotify, fb, blogg.se, bdb, google - Moa Martinson.

Musik
Lyssnar du på musik just nu? - ja.
I så fall, vilken låt för tillfället? - S&M - Rihanna.
Vad gillar du för musik? - oj, allt möjligt typ.
Gillar du punk? - funkar.

Kläder

Har du fler än 4 linnen? - ja.
Har du fler än 3 jeans? - ja.
Har du fler än 5 tröjor? - ja.
Har du en vit bh/topp? - ja.
Har du en svart bh/topp? - ja.

Smink och hår
Använder du mascara? - ja.
Använder du Wax? - ibland.
Använder du ögonskugga? - ibland.
Använder du kajal? - ja.
Använder du hårspray? - ja.
Använder du volymspray? - händer.
Andänder du mousse? - nej.
Använder du deodorant?- ja, ofc.
Använder du skinspray? - nej.
Använder du parfym? - ja.
Använder du läppglans/läppstift? - ibland (läppglans).
Använder du brunkräm/foundation? ja (foundation).
Använder du rouge? - nej.
Noppar du ögonbrynen? - då och då.
Uppsatt hår eller hängande? - både och.
Plattar/lockar du håret varje dag? - oftast (plattar).
Duschar du varje dag? - var/varannan.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej.

Kärlek
Är du kär just nu? jaaa.
Har du kysst någon idag? - ja.
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - ja.
Har du ett förhållande? - ja.
När går gränsen vid otrohet? - jag vet inte, kyss kanske?
Har du varit otrogen och om ja, varför? - kanske? fick en kyss, men besvarade den inte.
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - nej.
Är du romantisk? - vet inte, hoppas det, är jag?
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej.
Är du svårflörtad? - nja.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Tom.
Hur länge höll det? - fem månader.
Har du lekt med någons känslor? - nej, eller?
Hur länge var ditt kortaste? - två månader. (om man inte räknar med tio-minuters-förhållanden i lågstadiet?)
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - just nu ett förhållande med Theodor.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej aldrig.
Är du en bra pojk/flickvän? - fråga Theodor.
Är du singel? - nej.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nej.
Har du varit kär i någon? - ja.
Är du kär just nu? - självklart.

"Linnea, du har pengar!"

Nej men oj oj oooj vilken värd dag, haha! Har fått massor gjort, men det känns som om jag inte gjorde ett skit. Jag och min lärare fotograferade varandra i studion, haha! Vi var ensamma mesta delen av tiden, bäst jag är, haha enda eleven typ! Sen fotograferade jag Viktor till mitt arbete och blev supernöjd med bilderna!
Malin P sprang även runt med min mobil och smsade med min pojk, sen bestämde hon att vi skulle följa med Theo och hans kompisar till La Bella (eller något?) och äta. Egentligen har jag inga pengar, men även där bestämde Malin att jag visst hade det. Dock så träffade vi andra där nere som vi åt med, haha! Sen blev det strul med fotografin, en flicka i gruppen trodde vi skulle ha (fast jag var typ 97% säker att lärarn sagt i alla fall till mig att jag var klar och kunde åka hem) så jag tog mig upp till skolan och missade bussen hem. Hade vi lektion? Nej. Drygade lite med Theo då, för han råkade inte ha lektion.

Kom hem för.. fyrtio minuter sen och har fortfarande inte kommit igång med svenskan som ajg borde arbeta med, fy på mig. :)

Min mobil ringde inte?

Vaknade kvart över sex utan att mobilen ringt! Fattar inte varför den inte ringde.. dock kvittar det väl eftersom jag vaknade ändå. Vet inte om Theo var vaken eller om jag väckte honom.. Skitsamma! Sitter i skolan nu, har naturkunskap men längtar till foton. Tror att det kan bli en härlig lektion idag, ska fotografera Viktor i studion, mohah!

Myspys!

Jag heter Linnea och jag tycker om Theodor, annars borde jag väl inte bjuda över honom?
Hah! Nej man ah, så där det ju faktiskt, har inte så mycket vettigt att säga, så det får bli sådär. Vad ska vi göra ikväll? Ingen aning.. Eller har jag? Det märker vi, puss! :*

Oh, kärleksförklarning!

Vad ska jag säga? Jag låter den här (HAHAHAHA ganska "barnsliga"?) låten förklara min kärlek till dig Lina Mattsson.
Jag vet att jag har pojkvän, men Lina, du är min största första kärlek! ;)


Japp, som jag trodde!

Den här onsdagen är förvånansvärt bra! Religionen flög förbi, och nu på foton har vi bestämt oss för att kanske åka iväg till Malmö på fotoutställning nästa vecka, likey! Snart är det lunch, troligen korv, men det gillar inte jag.. Och jag som tyvärr är hungrig, buhu. Hoppas engelskan efter lunchen går snabbt, efter den bär det av till.. apotetket med Ellinor! Haha! Vetefan vad hon ska göra där.. Men sen får jag skjuts hem till Gnosjö. Zumzum! (y)

Ännu en onsdag..

Haha, jag tröttnar aldrig på att tala om för folk hur mycket jag ogillar onsdagar! :D Men på något sätt tror jag dagen idag kan bli rätt bra ändå.. Fick stressa som bara den i morse, vaknade en kvart innan jag var tvungen att dra till bussen, men jag hann fixa mig och känner mig inte så hemsk som jag trodde jag skulle göra när jag insåg att jag försovit mig. Får se vad dagen har att erbjuda! Nu dör snart min dator.. såå. hejdå!

Nu måste jag ta tag i läsningen!

Jag har bara en sak att göra i skolaväg just nu: läsa svenskan! Jag har skjutit upp det hur mycket som helst.. Började bra med att läsa och läste femtio sidor på två dagar (och ja, det är bra för att vara en gammal urdålig svenskabok) men sen fick vi engelskaboken och jag började läsa den istället. Då hamnade jag efter med svenskan.. Hade, eller rättare sagt har ingen som helst lust att fortsätta läsa på den. Usch och fy, tråkig, trist, gammal och.. Ja, tråkig. Blir att åka upp till hallen tidigare och sitta där uppe på läktarn och försöka läsa under tiden som bror tränar, wish me luck!

Fin fotolektion!

Idag verkar jag vara allmänt pepp ändå, har en väldigt fin fotolektion i alla fall! Flummar för det mesta med Emmie och Mella, har inte så mycket att göra egentligen. Har bestämt möte med Viktor inför en ny fotografering, sjungit på "Polly-reklam"-låten och varit utanför klassrummet och varit lite social med Theo! Hahah, sluter om tjugo minuter och har då sådär två timmar lunch innan jag och Emmie börjar psykologin. (Och så har jag läst att det är äcklig mat.. buhu!)

Dålig hårdag..

Godmorgon allihopa! Vaknade för sådär en timme sen, fast jag egentligen inte behöver vakna förrän typ nu.. Kände att jag skulle behöva lägga lite tid på mitt hår, det ser h-e-m-s-k-t ut! Jag måste verkligen bleka min utväxt (egentligen hela håret).. Jag har köpt medel, men har jag pallat/haft tid till att göra det? Nej. Och idag hinner jag inte heller, buhu. Skulle egentligen gjort det igår, men jag kände för att besöka Theodor istället. HAHA! Jag måste vara sämst! Åker dit för att umgås och så somnar jag?! Sov typ en timme tror jag.. och han väcker mig inte! :( Haha!
Fast nu ska jag platta till håret lite och sen bär det av till bussen! PEACE.

Vad tänker jag på.. egentligen?

HAHA! Dagens konversation alltså! Jag och Emmie lekte lite i bussen hem, ni vet "tänka-på-en-sak-och-den-andra-gissar"-leken! :D

Emmie: Hudfärgad? En kroppsdel?
Jag: Ja..
Emmie: Och den är.. för det mesta mjuk men kan bli hård?
Jag:
Ja, vid vissa tillfällen...
Emmie: Öhm, oookej? Stor, liten?
Jag: Beror på, olika från person till person..
Emmie: Haha okej?! Tjock, smal?
Jag: Olika!
Emmie: Asså, du hör väl hur det här låter?! Hahaha!
Jag: Eh.. HAHAHAH jaaa!
*båda skrattar som bara den*
Emmie: Men assåå.. Mjuk men kan bli hård ibland?
Jag: Jaaa, hahahahahhahha! *skrattar så jag börjar gråta*
Emmie: Haha, peeeniis!?
Jag: PHAHAHAHAHA! Neeeeej...!
Emmie: Men vadå?!
Jag: En fotsuuula!
*båda skrattar och jag gråter lite till*

Fint, mycket fint, de andra i bussen måste tänkt att vi var helt störda! <3

Nattii!

Efter en otroligt fin helg så ska jag sova, ensam. Usch, sängen känns så stor. Får hoppas att jag somnar snabbt, gnatt! :*

Så mycket bättre!

Jag måste bara få hylla Dynazty! Hade aldrig hört talas om dem förut, men nu när de gjorde Anna Bergendahl låt "This is my life" så tror jag att hur många som helst kommer börja nöta deras musik! Har spanat in dem på bl.a. Spotify, och deras egna låtar är faktiskt bra! Hade vi skickat iväg deras version av Annas låt hade vi haft otroligt större chans i Norge förra året! Gillar verkligen deras version, smånöter den lite bara! ;D Haha!

 

Och utöver det vill jag tillägga att jag tycker det är så sjukt dålig stil av Swingfly/låtskrivarn eller vem fan det nu är som bestämmer vilket namn som ska presenteras med låten. Jag menar.. utan Christoffer Hiding är Swingflys "Me and my drum" ingenting, verkligen ingenting! Christoffer Hiding är enligt mig sjukt bra och förtjänar att synas mer! Han nämns nästan aldrig att han är med och sjunger och han får inte ens vara inne på sccen under hela framförandet. Usch och fy, tummen ner för Swingfly och en fet tumme upp för Hiding!
Tyckte om dig redan i Idol, pojk! :*

Haha! Shit, kommer ihåg när jag och Lina såg honom på Resecentrum i Jönköping, blev helt till oss! Hahahaha, "AAAAH, kolla kolla kolla, det är CHRISTOFFER HIDIIING!" Söta vi är ;D


Fin helg!

Jag har varit u-r-k-a-s-s på att uppdatera här, jag vet. Men jag har faktiskt inte haft någon lust att blogga när jag varit med Theodor.
Fredagen var fin, började bra i skolan och blev bara bättre framåt kvällen. Följde med bby hem från skolan och blev sedan hämtade av Viktor och Emanuel för att åka iväg och träffa folk! Hade en fin kväll men kom hem ganska tidigt. Var hur trött som helst av någon konstig anledning. :S Sov länge igår och åkte sen in till Gnosjö. Kom hem och jag och Theo bakade världens bästa chokladbollar! Josses mor tittade in och sen kom även Josse, satt och flummade lite innan det blev kväll och såklart satt vi framför tv:n och kollade Melodifestivalen! Hur den gick vet redan alla, och jag säger återigen: jag tror han är rätt! Efter det satt vi framför datorn och kollade kläder halva natten kändes det som.

Och idag då, vaknade inte så jättetidigt, och för sådär tjugo minuter sen försvann Theo hem till sig. Saknar honom redan, men vi ses ju imorgon i skolan, hihi (a). Nu ska jag.. vet inte, men senare i eftermiddag blir det antingen att läsa svenskaboken eller kolla film. Haha!

Popular?

Jaha, är Eric så populär som han tror? - Antagligen, annars hade han nog inte gått och vunnit hela skiten.
Dock tror jag ju faktiskt att han är den som kan gå längst nere i Tyskland, fast jag har ju en förkärlek till Danny - och jag kommer fortsätta gilla hans låt! Tycker det är lite kul att vi ännu en gång skickar en liten sak som faktiskt inte har hunnit ut i livet, höhö. Gick ju inte så bra sist, men det var förhoppningsvis för att Anna i sig verkar supertråkig och att hon förstörde låten. This is my life är ju faktiskt ganska bra egentligen, det hörde man ikväll.

Tummen upp för Eric! (y)


Otroligt rolig kväll måste jag säga!

Klockan är sådär tjugo i tio och jag är dödstrött. Eller egentligen är jag nog inte så trött, jag är mer seg, och otroligt rastlös.

Vet inte vad jag ska göra.. men jag vet vad jag borde: läsa svenskaboken - men det orkar jag inte. Så jag bara sitter rakt upp och ner på en köksstol och stirrar på mina mobiler och väntar på sms. (Ja, mobiler - jag har två, en comviq och en halebop.. för er som inte visste.) Vilket fint liv jag har, eller inte. Haha! Lite komsikt, kanske ska bege mig ner till sängen och starta någon fin film att somna till?
Yup, så blir det, mys med kudden. <3

Nej men snälla..

Var ute och åkte runt med Ellinor hela fotolektionen kändes det som, åkte först till kommunen för att skriva ut bilder och sen fastnade vi på Linneas och blev tjocka, hihi! Hämtade ut bilderna och hade kanske en halvtimmes lektion efter det.

Alla klagar på vädret, och såklart måste jag också göra det, jag är så trött på det! I tisdags var det ju så fint att man kunde gå med uppknäppt jacka men ändå inte frysa för mycket liksom. Det var riktigt härligt att man nästan blev lite blind av solen! Men vad händer? Självklart ska det börja snöa sån där blöt äcklig snö som bara förstör! För första gången på länge blev jag nöjd med håret, men det räckte ju att jag var ute i den fuktiga luften fem minuter innan det var äckligt, smålockigt och hemskt. Och inte nog med det så blev man helt blöt om fötterna och fryser som en idiot! Jag ogillar detta starkt och jag vill ha våååååååår! :(


God morgoooon!

Idag är en fin dag, tror jag. Börjar bra i alla fall, och jag hoppas att de slutar fint också! Ska iväg till kommunhuset senare med foton för att fixa bilder till en utställning, och förhoppnignsvis går det fort så jag får sluta tidigare idag med! Känns lite som om jag är jättelat som inte har några lektioner, men det är faktiskt inte mitt fel! ;)

Måste skryta lite, fick jätteberöm av min naturkunskapslärare över att mina bilder till arbetet var jättefina! Man kan inte annat än hålla med, eller? ;) Haha!




Ibland kan jag!

Åh, har suttit nu och pillat med mitt arbete sen Theodor ringde, började från noll och har nu färdigställt det tror jag! :D Har två veckor på mig att få det helt klart så det blir väl att kolla till det lite då och då, fast jag är rätt nöjd nu alltså! :D Ibland är jag rätt duktig, hihi!

Är på något sätt väldigt pepp och vill verkligen inte sova, men jag vet att jag borde. Såååå, jag ska i alla fall bege mig av mot sängen nu, pussss! :*

Vilken tur!

Woho! Efter att ha haft tre lektioner så kom jag på att filmkunskapen skulle vara inställd, och så fick jag höra att engelskan också var inställd så jag och Ellinor åkte från skolan redan vid tooolv! :D Blev inte så hemsk dag idag ändå! Åkte och käkade och sen besökte vi optikern här i Gnosjö, riktigt kul att se Ellinor prova massa glasögon, HAHAHA shit vad vissa var fula! :(
I vilket fall som helst så somnade jag när jag kom hem - trots att jag sova länge inatt! Vaknade sen av att Theodor ringde och nu sitter jag här. Känner mig seg men ändå glad över att han väckte mig, kan inte sova bort hela eftermiddagen ju! Särskilt inte när jag har ett halvt naturkunskapsarbete att skriva tills imorgon... buhu!

Gillar fortfarande inte onsdagar.

Somnade tidigt igår, Theo åkte hem typ halv tio och jag somnade, tio, wihu! Tycker inte om att somna så tidigt, blir av någon anledning myyycket segare dagen efter.

Men idag då vavavava. Onsdag - och jag gillar det inte! Onsdagar är jobbigt, långa och tråkiga. Känns som man står och stampar på samma ställe, jag menar.. Det är mitten av veckan faktiskt. Sen blir det ju inte bättre av att Theo inte är i skolan heller, det suger. Fast jag borde jobba med mitt naturkunskapsarbete nu, men orkar jag det? Självklart inte! Men jag borde.. men Malin är dum som bara sitter och kolla på när jag bloggar istället för att slå till mig och säga åt mig att ta tag i arbetet! Hennes fel bara för det säger vi! :) Hihi!

Inlägg?!

Japp, så är det sagt. Jag ska få inlägg i mina skor, fastän han sa att jag betalstade benen/fötterna jättefint. Haha, men det är väl bara att ta dem, jag menar, det kostar ju ändå inget eftersom jag är under tjugo. ;) Och förhoppningsvis kan det ju inte bli sämre liksom! :)


Ortopeden

Kom nyss hem från skolan och ska snart iväg igen, in till Värnamo till ortopeden. Får se vad de har att säga om mina ben och så, hoppas det blir goda nyheter. Är nästan lite rädd.. :S Jaja, jag överlever ju i vilket fall som helst!

Funderar på att snabbt packa träningsväskan innan jag åker, träningen är ju faktiskt framflyttad så jag hinner itne vara hemma så länge innan jag ska upp till hallen. Efter det blir det att kolla brors match mot Vetlanda! tillsammans med familjen och Theodoor! :D Dock kanske inte bror ska spela, dumma förkylning! Men i vilket fall som helst ska jag heja fram laget! :)

En till sådan dag..

Blir att åka in till skolan med nollåtta-femtiofem-bussen för att sen vara i skolan och dö en halvtimma innan fotografin. Ska redovisa en bild och sen ta bussen hem vid tolv-tjugosex igen. Känns lite ovärt alltså, som igår. Men ja ja, måste ju få redovisningen klar! I och med att jag åker hem så tidigt missar jag psykologin, men jag har min anledning: idag är det dax för ortopeden. Vill inte åka dit samtidigt som jag vill - de kan ju kanske hjälpa till med benen! :)
Men nu ska jag ta och fixa mig lite, bloggar när jag kommer hem! :*

Men nae!

"Får hoppas att svenskan och engelskan blir lite mer värt.." - Ja men eller hur va!
Gick tidigare från psykologin eftersom jag inte hade något att göra, så jag var väl bara där sådär fyrtio minuter och sen var det svenska, trodde vi. Efter att ha väntat tio minuter drar klassen ner till receptionen och får veta att svenskan är inställd. Men ingen hade kollat något om engelskan som var efter lunchen, så jag kollade upp det och även den var inställd. (Och som jag nämnt tidigare skulle jag få sluta vid två idag egentligen, eftersom sista lektionen - filmkunskapen också var inställd.) Blev att jag tog bussen hem redan vid halv tolv, så sjukt ovärd dag! Åka in till skolan för fyrtio minuter - som jag ändå spenderade på facebook. :S

Har inte gjort ett skit sen jag kom hem. Orkar inte göra något heller, jag är helt slut, kanske ska lägga mig i sängen och kolla film i min ensamhet.
Önskar att Theodor var här, jag fryser och jag saknar att ligga nära honom.

Ovärt!

Hade sovmorgon idag, inställd bild-lektion, men var det värt att komma in till psykologin? Knappast, jag är ensam i min experiment-grupp så jag har inget att göra. Känns inte så lockande att ha en diskussion med sig själv liksom, haha! Har tå lektioner kvar och slutar redan vid två för ovanlighetens skull. Blir en del inställda lektioner den här veckan och nästa bara för att vissa program har ÄP, men lika glad för det är jag! :D Får hoppas att svenskan och engelskan blir lite mer värt, annars blir jag ledsen, haha!

Bara för att..

..jag kände för att våldgästa Theo idag. Och känner jag för att göra något så gör jag det! Ligger i hans säng nu och ser allmänt cool ut, bara så ni vet!
Förresten så borde ni vara avundsjuka, för det är mysigt! :D hihihi.

Det speglar inte?

Match i Jkpg då vavava, dock blev det väl inte så bra, höhö. Fast vi var ju lite jämna, upp till 12 - 12 typ, sen sprang de iväg, inte lika kul. Har även upptäckt svullnader på benen/fötterna - ännu mindre kul. Får ta och kolla upp även det på tisdag.
Skulle även kollat brors match, men idioterna i Vetlanda kände för att inte komma - eller så fick de inte ihop ett lag. Blir troligen så att de tar vår träningstid på tisdag, buhu. Fast peppaaa ändåååå! :'D

Finfin dag!

Började fint i morse med att fixa sig hyfsat snabbt och sen bege sig av mot Nässjö! Hade en superfin dag där och jag saknar redan de små liven! :D Fotade riktigt mycket det här gången, dock orkar jag inte lägga upp bilderna ikväll (inatt?). Åkte hem och hittade Vaggeryd på vägen (som vanligt, haha!), men den här gången stannade vi till så jag kunde springa in och överraska Erica! Och gissa om hon blev överraskad.. Stod och bara kollade på mig innan hon fattade att det var sant att jag stod där! Blev bara ett snabbt "hej" och "grattis" i och för sig eftersom familjen väntade i bilen, men det var fint att se henne igen, och självklart Ludde också som var där! :D
När jag väl kom hem blev det att hinna slappna av i sådär två timmar eller något och sen kom både Lina och Josse! Chill-kväll eller vad man kan kalla det, har inte gjort något nödvändigt över huvud taget! Bara suttit och snackat skit och sånt, med det kan också vara kul! :) Blev av med dem framåt ett skulle jag tro, och har legat nu coh redigerat lite bilder, men nu måste jag verkligen sova. Är jättetrött i både kroppen coh huvudet plus att jag ska upp hyfsat tidigt imorgon och dra iväg på match! :D Såå, godnatt-puss! :*

Inflyttningsfest / 20-årsfest!








Ett år <3

Ett år sedan jag, Sara och Josefine satte oss på tåget till Göteborg.
Ett år sedan jag, Sara och Josefine checkade in på Hotell Onyxen.
Ett år sedan jag, Sara och Josefine flummade med sugrör på Donken.
Ett år sedan jag, Sara och Josefine träffade Erica och hennes kompis.
Ett år sedan jag, Sara och Josefine hade en helt underbar kväll.

Ett år sedan jag, Sara och Josefine såg Tokio Hotel live.
- För mig var det en av de bästa kvällarna någonsin, känns som igår.

 

 

 

 

 

 

 

 


Fest!

Blev superstressigt efter en underbar dag med fina människor i Ullared! Hann inte blogga hemma, men jag snattade åt mig datorn lite, hihi. Är i Värnamo nu hos Emmie och Robert och har lite småkul (läs: ganska mycket kul! ;)). Väntar på att Ellinor och hennes "häng" ska ramla in, sen jeeedrar äre fest! :D Peppis är jag, love it! :D

Ullared!

Vaknade på världens finaste sätt, bredvid Theo. Jag tycker om den pojken.

Jag, Emmie och Ante sitter i Oasen och väntar på Ellinor, sen ska vi till Ullared! Ska bli kuligt, hihi. Vet inte riktigt mer vad jag ska säga, så jag slutar nu. Pusshej! Kanske hör av mig senare om jag hinner, det är ju faktiskt FEST hos "Emmie Pill i Näsan - Pinne"/"Makka-Pakka" och hennes pojk ikväll, otroligt pepp! :D

Hihihihihihi

Nu ska jag och Theo sova, hihi, busiga vi är :D

Jo, jag är nog tillbaka!

Wohooo, finfin dag idag alltså! Även på håltimman gjorde jag två uppgifter! :D Har träffat massa vänner idag, fast det känns som om dagen har gått så fort så jag har ingen aning om hur jag hunnit med allt? Tog halv tre-bussen hem och sitter just nu och håller på att lägga över bilder från min kamera. Fotograferade en uppgift i foton, mycket vackert, haha! Nej men ah, bilden blev bra, trots att vi flummade ganska mycket. (y) Får hoppas jag är lika gad på träningen ikväll som jag är nu! :D

Onsdag igen dååå..

...fast den här onsdagen har varit den bästa på länge! Hängde med bra på lektionerna och så - det är på tiden. Har varit hur seg som helst de senaste veckorna, men nu så! Nu är jag igång igen, tror jag! ;) Hade en fin fotorafi-lektion och ännu finare lunch! Väntar just nu på att Theo ska trilla in, saknar honom en smula. Plus att jag måste skriva klart filmkunskapen (orkade inte göra den häromdagen, haha!). Ska sätta igång nu så hinner jag förhoppningsvis klart tills pojken kommer. :) Puuuuss!

Uuuuurkass träning

Jag hade varken orken eller viljan idag, blääääääää. Mina ben gjorde som vanligt ont och inte nog med det skulle jag vara så sjukt kass och inte få grepp om bollen. Ganska dålig dag med andra ord. Satt uppe på läktarn lite över en och en halv timme innan vår träning och under hela den tiden var jag superpepp, men när jag väl hamnade på planen gick allt fel.

Nu klagar jag bara, så jag tänkte säga en glad sak som dock inte hör till handbollen - jag har lärt mig hur man är kär igen, underbart!

Jag vill inte vara sjuk längre

Känns som om jag har allt för många dåliga blogg-dagar nu för tiden. Jag håller på att bli sjuk så just nu är det nästan inget som känns värt att blogga om, troligen därför. haha! Eller vadå håller på? Jag är sjuk, men i skolan ändå. Har värsta förkylningen och är allmänt äcklig, hihihi! Nyser hela tiden.. buhu!

Idag händer det inte så mycket, ska vid halv ett/ett gå ner till samhället med några vänner och utföra ett psykologiarbete och åker troligen hem direkt efter det. Träningen ikväll vet jag inte om den blir av för min del tyvärr. Får hoppas förkylningen släpper lite under dagen! :) Orkar inte vara sjuuuuuk!

RSS 2.0