Inte lika flitig..

Usch och fy vilken seg dag. Orkar inte något, borde börja läsa kurslitteraturen för den här kursen (dock har jag bara en bok än så länge..), men det är ju myyyycket roligare att kolla Gossip Girl?!
 
Samt att jag borde fixa klart på mitt rum, packa och så. På måndag blir det att hämta lägenhetsnycklarna och sätta igång! Mäta och trixa, slipa och spackla, kolla tapeter och inredningsprylar. Har tyvärr inte blivit så mycket sånt denna veckan, färutom förra helgen då jag var uppe hos morfar och plockade i hans skåp. Sådant han inte använder och som kan vara bra att ha från start, tallrikar, uppläggnignsfat m.m. Dock kommer jag nog vilja ha nytt sen, men det är ju så tråkigt att lägga pengar på sånt, får skriva upp det på önskelistan inför jul!
 
Jag kommer dock inte kunna flytta in permanent förrän söndag nästa helg då "renoveringen" är klar, men det skulle ju vara skönt att ha rensningen och städandet här i Gnosjö färdigt innan dess. Är verkligen inte på humör idag för att kolla igenom min garderob.. När jag tänker efter är det egentligen det enda som behöver göras, skrivbordet rensade jag ur för ca en och en halv månad sen när jag köpte de där korgarna till min bokhylla.
 
Ja ja, får ta och gå upp tidigare imorgon och ta mig en dusch så jag vaknar till innan jag drar igång med rensandet! Och alla skor jag äger?! Dem måste jag ju också packa.. Haha, har en känsla av att det kommer vara mycket roligare att packa upp det sen i min nya lägenhet och lägga allt på rätt plats, att inreda mitt hemmitt sätt! :D

Flititg tjej

Mitt i allt plugg och packande tar jag mig en välförtjänt paus med dagens sena lunch - nudlar.
 
Känner mig helt rörig i skallen med allt som är på gång. En hemtenta och en journalistisk skriv-uppgift. Det låter kanske simpelt, men tro mig - det är det inte. Deadline på fredag och jag tror att jag faktiskt redan nu är klar. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag läsa igenom texterna och pilla och fundera minst tusen gången innan inlämningsdax. Skönt dock att man itne har något föreläsningar mer i veckan, så man kan viga de sista dagarna helt åt uppgifterna.
 
 
Men inte nog med det, om en och en halv vecka är det dags för flytt, så jag har en hel del att göra här hemma också. Packa allt, rensa ur massa skit som inte behöver följa med till Nässjö och skräpa och ja, såna saker helt enkelt. Dessutom kommer troligen var och varannan dag nästa och nästnästa vecka vigas åt att åka runt och införskaffa sig nödvändigheter så som köksredskap, inredningsprylar och smått och gott. Och för att inte glömma tapeter och färg! Ska ju små-renovera lite också! :D (Sådant jag gillar att shoppa med andra ord! Men plånboken kanske protesterar lite..)
 
 
Men som sagt: nu tar jag paus och sen lunch, nudlar! JAg som egentligen inte gillar varken nudlar eller räkor speciellt mycket..
 
 

Två och en halv vecka in i högskole-livet!

Och vad har jag lärt mig? -Inget.
Eller jo, det har faktiskt, en hel del. Dock tänker jag inte ta upp det här! Kanske inte blir så kul läsning?
 
Men jag tänker i alla fall berätta att jag trivs jättebra i klassen och på skolan! Har hittat några tjejer som jag blivit bra vän med och som jag för det mesta spenderar tiden på skolan med. I studie-väg har vi även fått några uppgifter - som verkligen inte ligger på gymnasie-nivå kan jag tala om!
Grupparbete med mina två tjejer Madde och Sofia och vi har faktiskt kommit en bra bit på vägen efter ett sex långt arbets-pass (som vi dessutom måste schemalägga själva, här gäller det att ha självdiciplin!)
Seminarie om en bok vi ska läsa. Eller ska ha läst vid det här laget kanske? En 300-sidor fet bok som jag inte kan säga är jätterolig. Och även den ligger en bra bit från vad man är van vid - en helg på oss att plöja igenom den, diciplin yey!
Journalistiskt och akademiskt skrivande - två uppgifter som jag inte satt igång med. Men eftersom jag är en skrivar-person så ska det nog rulla på fint när jag väl sätter igång efter en helg med ansiktet i en bok!
 
Det är väl vad som hänt? Kan även tala om att lärarna (rättare sagt: lektorerna) är väldigt bra på att föreläsa! Lätta att lyssna och på så.
 
Och så vill jag lägga väldigt mycket vikt på att tala om att min pojkvän är den finaste människan på jorden!
Ibland när jag beter mig som en avskyvärd bitch är han så otroligt förstående och ser förbi det och älskar mig ändå, för den personen jag är. Att han älskar mig för att jag är jag, en person med brister. Precis som alla andra. (Även om jag själv dock tycker att mina brister är lite väl extrema ibland.)

Han lugnar ner mig och övertalar mig om att jag fortfarande är hans älskling, och det gör mig otroligt lycklig och trygg.
För då vet jag att jag har hittat rätt, att jag har hittat hem.
Hos min älskade Theodor.

RSS 2.0