Jag är galeen!

Åh, kvällen/natten igår alltså! Börjar med att bussen får vänta på mig för att jag är sen och när vi väl kommer till festen så hittar vi två kompisar och drar därifrån! Sitter på en lekplats och gör inget, går sedan till Q8 och köper munkar och sen går vi genom heeeela Gislaved för att komma hem till Oliver mitt i natten, iskallt och superlångt. Men kul hade vi, haha! ;)

När jag kom hem med bussen vid tre, vad gör jag då? Jag får för mig att storstäda hela mitt rum! Rensar bort massa onödig skit jag har och dammar och fixar. Lägger mig till slut i sängen vid kvart i fem i morse och sover som ens tock till typ kvart över tio idag då mamma kommer och väcker mig.

Och idag då? Sätter igång och börjar skriva på min projektarbetesrapport redan vid halv elva-elva något och blev klar nu! Har alltså suttit i lite över fyra timmar om man inte räknar med pausen jag gjorde för att äta lite. Usch, är glad över att det är över, ska bara skriva ut det i skolan på måndag också innan presentationen.. Sextiosju sidor! Fattar inte hur jag har orkat.. Crazy!

Jäjä, nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig för att bege mig av ut till Theo! Hinner förhoppningsvis ta en liten powernap hos honom innan vi ska iväg ikväll med hans familj, för jag är hur trött som helst! Gäspar hela tiden..
Ha en fin valborgsmässoafton allihopa! Puss :*

20-årsfest!

Jaha vad händer ikväll då? Jo, det blir att åka in till Gislaved med Emmie och Robert för att besöka Mellas 20-årsfest! :D Ska nog bli riktigt kul att få träffa lite folk! Ska springa ner och fixa mig lite nu, sen får jag springa iväg snabbt till bussen! Sååå, hejdå! :D

Inställt.

Woh, engelskan är inställd, så otroligt skönt! Blir att istället sitta och plugga i Oasen inför nästa prov i sådär en och en halv timme, men sådant gillar vi! Eller inte.. Aja, blä på plugg! :)

Det är inte sant..

Jag har fyra prov idag! Eller ja, har haft två och ska ha två till, man som får ha max tre i veckan enligt skolverket eller vad det heter! Uuusch, känner mig helt slut i huvudet, bara jag som har det på grund av att jag valt till ämnen.. Det är vi sådana här stunder man ångrar att man suktat efter de där extra poängen.. Haha! Nej men ah, lite skrattretande är det ju, men jobbigt som bara den! Jag kan inte hålla isär alla ämnen, blir helt rörigt i huvudet.. Faast, det är ju bara en gång det händer så det fixar jag!

Har fått tillbaka min dator nu också, skulle ju hämta ut den igår efter att de skulle ha kollat på den, men hade de gjort det? Nej, det skulle ta för långt tid för att hinna göras på sådär en timma (läs: hade glömt bort att fixa den..). Så jag hämtade ut den i morse, och alla tangenter fungerar! :D

Studentmössa!

Äntligen har man fått hem sin studentmössa nu då! :D Ouh, nu känns det att det är nära, sådär en månad kvar bara, hur ska man hinna med allt?! Det är läskigt när man tänker så.. Men ja, helt underbart samtidigt! :D

Har även kommit på att jag ska vara på tre skolor samtidigt för att gratulera tre olika vänner när de tar studenten, tror ni jag lyckas? ;) Haha! Och inte nog med det, två av dem ligger i Jönköping! Känner mig lite småkörd.. haha! Meeen jaja, får försöka lösa det på något sätt.

Meen nu börjar CSI (tror jag det är) så nu ska jag springa tillbala till soffan, byye! 


Oooh, soft dag med sool!

Ska inte göra ett skit idag (förutom att baby kommer hit under eftermiddagen/kvällen och stannar över natten), är jätteseg, tror inte ens jag orkar sminka mig eller så, uuusch jag är såå laat! Faaaast, det är ganska onödigt att sminka sig när inget händer ju? (Särskilt när ens smink ändå håller på att ta slut, får köpa nytt någon dag efter skolan nästa vecka..)

Måste bara påpeka att jag är kär i vädret! Så hiiiimla skönt att det är soligt och man kan gå ut på soldäcket barfota och man behöver inte ta på sig någon kofta/jacka eller något! Plus att nu äntligen får man änvända solglasögon igen! ;) Blir lycklig när det är så, och vid närmre eftertanke så kanske jag ändå ska ta och sminka mig och ringa en fin vän för att gå ut och promenera i det fina vädret?
- Yep, let's do it! :D

Öh, ja..

Peter (min tränare) var här ikväll, som ni kanske förstår. Gästbloggade om lite värdsliga saker (som ni kanske märker så var han inte så jättenykter) och sjöng väldigt falskt nästan hela kvällen! Spelade spel och Peter tror att han vann, fast det gjorde han inte, absolut inte! Jag och mamma var bäst, så det sååå!

Fast jag orkar inte blogga ner nu, så jag tänkte stänga ner och gå och lägga mig. Vill ha sööndaaag! :D

Glad Påsk

tjenare mannen Alzen här. har fått det stora nöjet att gästblogga på min käre vänns Linneas blogg. var helt inställd på en lugn och fin hemma kväll nä inbjudan från fam herberg kom. bara ordet grattis öl fick mig att tända till. desutom fick jag möjligheten att snacka tjeckvexlens btydelse för handbollens utveckling. på tal om handboll. snart drar det igång igen och som min kära älskarinna Linnea utalade sig, nu blir livet ett helvete, och vet ni vad. hon har rätt. allt för denna gång, var nog fört ta och sista gången man fick gästblogga. och som alltid . keep on rocking girls.

Påsk!

Jaha, glad påsk eller vad man säger? För mig är den ganska seg, eller ja.. Ska inte hitta på något alls, sitta hemma med familjen hela dagen och vara trevlig med några gäster. Men vafaaaaaaaaen, det är påsk och det är bara en gång om året? Plus att jag får tänka på det positiva - göra dagen till något bra så blir det söndag snabbare så jag kan träffa Theo igen, haha!
Jäjä, morfar trillar in nu så nu blire mat (läs: frukost, hoho)! :)


(jag vet att min mun är liten, alla kommenterar det heeela tiden.)

Hah, lite småkassa är vi!

Hann tyvärr inte blogga igår så det kommer antagligen bli ett lite längre inlägg idag.. I alla fall, slutade jobbet redan vid två igår så jag och bror åkte ut till Theo vid fem-tiden och lekte runt lite på banan, eller rättare sagt: Theo lärde bror lite smått och gott! :) Eftermiddagen och kvällen gick och jag och Theo var så kassa att vi glömde att göra mat, så ja, lite småkassa är vi. Men sen fixade tacos när hela hans familj var hemma istället.

Idag började vi dagen med att vara kassa, eller jag gjorde det. Vi hade ställt klockan på tio men när tror ni att vi vaknar? Tjugo över sex! Iiiiinte okej! Jag hade råkat glömma stänga av det vanliga alarmet som jag har på fredagar.. Haha! MEn ja, så vi låg typ halvvakna från tjugo över sex till nio då vi bestämde oss för att gå upp, och när vi sen åt frukost vid tio ringde alarmet igen, dax att vakna då. Hahaha, men kasst att vi inte märkte förrän vid åtta att vi vaknat av ett tidigare alarm! xD Jaja, har haft det jättetrevligt hos Theo i alla fall, dock hade jag kramp i magen hela dagen idag, uuusch. :(

Släppte av Theo vid en busshållplats på vägen hem, pojken ska upp och ragga brudar på bilmässan i Jönköping! ;) Hahaha, nej men ah, vad ska jag göra ikväll och imorgon då? Inte ett skit. Kommer troligen bli lite segt, men ändå skönt, att få slappa och sådär. :)

Bjuder på en bild på min baby från förra helgen :*

Vad dålig jag är..

..uuusch! Jag borde verkligen plugga, men jag orkar inte! Får jättedåligt samvete för att jag inte plugga när jag borde, men samtidigt så orkar jag inte bry mig. Det är mindre än två månader till studenten och jag sitter bara och slappar för att jag inte orkar något annat? Vilken lat jävel jag är.. får ta och skärpa mig nu! Bläää, dags att plocka fram böcker i sådär fyra-fem olika ämnen! :(

Tack vare Theodor kan jag blogga igeeeen!

Uh, har äntligen kommit in på min dator igen! Theo har lånat ut ett externt tangentbord som jag får använda under lovet tills jag kan få mitt tangentbord fixat.. Finast är han! :* Fast det känns hur dumt som helst att sitta med en laptop i knät plus ett stort tangentbord, själva grejen med att ha en liten smidig laptop försvinner ju, haha!
Kan ta och berätta lite om resten av helgen! Mötte upp Viktor och Simon ute hos Theo, och så fotade jag dem lite och så när de hoppade och lekte med sina cyklar, plus lite andra galna grejer också. :) Sen myste vi allihopa med Theos familj och åt hemmagjord pizza, och efter det fick Viktor för sig att busringa folk men failade ganska hårt. Somnade nästan direkt när vi la oss, hur trött som helst var jag.. Och på söndagen hann vi knappt vakna innan jag skulle hem kändes det som, handbollsavslutning, och så lekte jag lite med Lina.

Och lovet hittills då? Jobbat två dagar nu, och igår efter jobbet åkte jag ut till Theo, gick till någon fin sjö och tillbaka och gjorde inte så mycket, bara va med varandra. Jag tycker om den pojken jättemycket!

Meeeen, nu måste jag skriva vidare på några skolarbeten, åh, roligt jag vet. Bläää!

Sykäll!

Är på bra humör, trots att mina tangenter fortfarande inte funkar, så jag snattar Theos dator. Snel hest jag är, eller snarare han är? Skitsamma! Idag är vi pepp (eller jag är i alla fall det!) för vi ska ut till Theo och leka med vänner! Eller ah, Theo och killarna ska leka, jag ska väl mest bara vara där, höhö! Kanske får med mig Pomelo också.. Fast ja, mer än så har jag inte att säga, ska nog ta och börja fixa det sista, och ringa Lina.. Pusshej!

Det är fan inte okej!

Jag är riktigt sur just nu, tror jag slår någon snart, mohaha, Theo är den enda i närheten, stackarn. Nej men seriöst, idioterna hos datasnubbarna (typ praktikanter eller något) skulle fixa mina två tangenter, men valde att byta ut alla istället.. Och tro fan att de sätter dit skiten fel eller något?! Nio bokstäver fungerar, inte okej! De andra tjugo då?! Kan inte ens logga in på datorn nu bara för det, jag ska slå sönder dem på tisdag, hoppas de aldrig får riktiga jobb! Plus att hurfan ska jag nu kunna plugga under lovet och göra inlämningarna och så? Bläää! Och jag har inget sånt där tangentbord som man bara kan koppla in, så jag känner mig lite körd just nu.
Hejdå!

Fu Viktor!

Neee-ej! Viktor i min klass är en dum pojk! Han sitter och petar på mig med en lååång pinne av något slag, men det är inte nog, han börjar peta på min dator också och vad händer? Två tangenter går sönder och lossnar.. Och så får vi inte dit dem! Inte kul någonstans, får ta och gå med datorn till datasnubbarna sen.. Eller nu kanske? Aja, borde jobba vidare på mitt projektarbete nu, hejdåååå!

joo....

Hej alla hippies och nördar som läser denna blogg!

Idag skiner solen och allt känns bra...

OCH PÅTAL OM DET!!!

en man låg död framför en peugot när polisen kom fram.
När de skulle skriva rapporten frågade den ena " Hur FAN stavar man peugot?"
Den andra funderade en stund och sa till slut, "Inte vet jag, vi lägger honom framför Volvon där borta!

hehehe.....

Och påtal om dålig humor...

Har ni hört den om Kalle vid bäcken?


.......................................................Inte jag heller -_-...........

Förresten om ni hittar ett påskägg i skolan (gislaveds gymnasium)...så ska ni ge det till Ellinor Gradin i MP08a...

Idag ska Linnea åka hem till gnosjö med sin pojkvän och kanske åka till jkpg eller åka till Theodor....

Är det möjligt att övertyga en svenska lärare om att Avatar är en action film?
....det är ju inte hundra procent action men det är ju allt några pangpang scener..

Aaah...Linnea tar på mig....

..........hjälp....-_- ....

Ps. Alla måste ha hört Rockabilly Rebel med Eddie Meduza! Så glöm inte lyssna på den. Ds

Inte varit hemma på hela dagen..

Har inte ens hunnit tänka på att blogga idag, förrän nu. Mina tankar har för det mesta varit i konsertsalen på Lundåker där jag satt och skrev prov i nästan fyra timmar, och efter det bar det av direkt till jobbet för att tjäna lite pengar. Trodde jag skulle få komma hem och sova efter det runt halv sju-tiden, men nejnej.. Blev hämtad av mamma och Eva och skulle med dem och spela bingo?! Vann ingenting, skitspel! Haha!

Känner att jag behöver duscha efter att ha varit på benen exakt hela dagen idag och inte hunnit sitta ens fem minuter och slappna av, men orkar jag duscha nu? Nej, jag får ta och duscha imorgon innan skolan, komma med halvlockigt och otroligt inte vackert hår, mums! Nehej, nu ska jag sova, godnatt! :)


Tidigt i säng ikväll?

Efter en lång och inte allt för rolig dag i skolan så hamnade jag på jobbet och jobbade några timmar för att sen hamna i Töllstorp. var där med bror och fotograferade en bild till foton, såndär liten extra-uppgift till vår utställning vi ska ha om inte allt för länge! :) Kom hem för en timme sen typ och gör inte ett skit, halvkollar på tv och klickar runt på facebook, otroligt spännande liv!
Blir att sova tidigt ikväll så jag orkar sitta och skriva nationella uppsatsdelen i svenska imorgon i sådär fem timmar, trevlans!

Lite kallt ute är det faktiskt..

Var på möte innan med handbollen, och det gick fint tycker jag, pratade igenom massa! Men ja, har inget mer att säga om det, blev att komma hem för att äta och typ efter en kvart dra ut igen och träffa Emil! Har inte träffat honom på allt för länge, så det var verkligen på tiden! Gick runt i Gnosjö och var överallt och ingenstans, nästan två timmar var vi ute skulle jag tro, och tro mig - på den tiden hinner man igenom hela Gnosjö.. HAHA! Hade tur med vädret också, kände hur det duggade när jag åkte hem från mötet, men när jag sen gick ut igen kände jag inget, men när jag hade hundra meter kvar hem nyss så började dugga igen, haha! Plus att det började bli kyligt.. Får hoppas att det inte blir värre, vill verkligen inte ha regn, kallt och tråkigt väder, jag vill ha sol och sommar!

Men nu tänkte jag hoppa in i duschen och packa lite saker inför jobbet imorgon.. Och läsa igenom svenskahäftet inför nationella på torsdag.. Woah, panik!

Min lilla ponnyhäst!

Gick inte så bra att plugga igår, men känner idag att jag har lite lättare för det. Har i alla fall lite mer energi och lite mer idéer om hur jag ska påbörja min analys..
I alla fall! Bara för att John ville att jag skulle nämna att jag åt med honom, Theo och några andra på Chili Thai idag på lunchen så gör jag det nu. Fast egentligen skulle jag inte nämna Johns namn, för jag skulle säga "tönt" men aja, såhär blev det! Har haft en fin dag hittills, och hoppas att resten också blir bra! :)

Sitter för övrigt och lyssnar på massa gamla intros till barnprogram man såg förr, eller något sånt.. Har fastnat för ett "My Little Pony"-intro till en av filmerna som var favoriterna när jag var små, haha! Lite smågulligt! ;D


Pluggplugg..

Shit! Har inte lite saker att ta hand om nu efter att ha legat i sängen i två veckor.. Inte bra alltså, varför var jag tvungen att bli sjuk för?! Men det är bara att bita ihop och göra det som ska göras!

* Psykologianalys
* Psykologiprov
* Engelskaprov
* Engelska-boken
* Svenska nationella - skriftligt
* Svenska nationella - muntligt
* Flimkunskapsprov
* Naturkunskapsprov
(*Religionsprov)

Inte lite huh? Så jag måste börja skriva på den förbannade psykologianalysen nu (som jag verkligen inte är pepp på!), plus att jag måste läsa igenom svenska-texterna till det skriftliga nationella provet.. De sakerna vet jag ska vara klara den här veckan, resten är jag inte så säker på om det är nu eller efter lovet just jag behöver göra det, med tanke på att mina lärare tycker att jag ska få en chans att komma in i kurserna igen innan jag får ett prov framför mig. Såå ja, vem vet, det kanske dröjer till efter lovet med vissa prov? Hoppas! Plus att vi har ett religionsprov som närmar sig, och jag har ingen aning om vad det kommer handla om på grund av min oönskade frånvaro?!
Har en känsla av att en del läroböcker väntar på att jag ska börja studera dem den kommande veckan...

Fullt upp i helgen..

..Hamnade i Ullared med syster och mamma i fredags, kom hem och möttes av inte bara pappa och bror, utan också systers fästman, deras barn och min Theo! Hade en jättemysig kväll och hela lördagen spenderades ute. Blev att åka ner till parken med barnen och lekte runt, kändes som om man var liten igen, hoho! När vi kom hem lyckades Alice dra med mig och Theo ut för att leka med vattenpistolar, jag vann - inte. Inte Theo heller, för självklart skulle Alice vinna, sötsak är hon! Och kvällen slutade med att både Ida och Alice klängde på Theo, trevlans!
Idag har det dock varit lugnare, eller ja, eftermiddagen i alla fall, förmiddagen bestod av att vara ute med barnen och leka, sen åkte allt folk hem och jag, mamma, pappa och bror åkte till hallen för att se HGs sista handbollsmatch för säsongen! Och resten av dagen har jag spenderat med att kolla på tv ock film, segat lite sådär. Är sjukt trött och somnar nog när som helst så godnatt!

Hemma och gör det vanliga..

Hade faktiskt en väldigt fin dag i skolan idag, dock var jag hur seg som helst sista tiden. Har suttit hemma nu ett ganska bra tag och inte gjort ett skit, fast jag är inte sådär seg och tråkig som jag varit annars de senaste veckorna. Lyssnar på musik, kollar olika videos på youtube och ja.. Gör sånadär saker jag brukar göra efter skolan. Trots att det är torsdag idag så är det dock ingen träning, inte för att jag hade fått träna ändå men ah.. Har uppehåll nu en månad typ för att sen dra igång med försäsongen!

Hahaha, har hittat två av de skönaste snubbarna i Sverige tror jag! I alla fall till en gräns, dock går deras prank lite för långt ibland, menmen! Just den här videon är så söt! 


Skolaaan!

Är i skolan idag och ni anar inte hur skönt det är! Dock måste jag springa till toaletten stup i kvarten och snyta mig, men det är det värt! Så kul att få träffa alla igen, har saknat folket faktiskt. Har även saknat lektionerna lite, har känt mig så himla lat och otillräcklig när jag legat hemma, men nu så! Nu är jag på benen igen (skakigt, men jag är uppe)! :D Har en ganska lugn dag idag vilket också känns skönt, vem pallar med en jobbig dag det första efter att ha legat sjuk i två veckor? Menmen, nu ska vi diskutera bilder på fotografin!

Värre idag?

Näääje! Igår mådde jag faktiskt hyfsat bra, men tror fan att det är värre idag! Näsan rinner mer, jag hostar mer och jag har huvudvärk så jag tror jag sprängs! Jag har nog seriöst aldrig haft så här ont i huvudet någonsin.. dunkar som bara den, och värktablett hjälper inte såklart. Buhu, jag vill ju bli frisk! Men jag siktar ändå mot att kunna gå till skolan imorgon, känner jag att det blir för jobbigt så får jag väl helt enkelt åka hem igen..

Loggade nyss in på banken för att kolla om jag hade några pengar, vara för att ha något att göra liksom.. Och ja! Har runt fem tusen tror jag det stod, och det gjorde mig genast på bättre humör, jag som aldrig har pengar annars typ! Får ta och spara undan lite till student och bal och sånt nu när jag väl har pengarna.. Inte alls låpngt kvar till studenten juuuu! :D

Finns inte så mycket att berätta..

Jag är fortfarande sjuk, så det enda jag gör om dagarna är att inte göra ett skit. Går från min säng till soffan och tillbaka, kollar på massa olika tv-program eller olika filmer jag redan sett tusen gånger. Men jag börjar faktiskt känna mig lite bättre, tänkte försöka pallra mig iväg till skolan på torsdag, ganska soft dag då, och jag känner att jag behöver starta med en lugn dag. Skulle aldrig palla att börja på en onsdag, den jobbigaste dagen i veckan enligt schemat, så ja.. Torsdag it is! Om jag inte blir sämre till dess, vilket egentligen inte skulle förvåna mig ett skit! Fast jag var utanför dörren idag. Var på möte med handbollen, om hur det ska bli nästa säsong, och det ser ljust ut! Aja, nu blir det väl att smyga tillbaka till tv:n, pusshej!

Fy vad jag måste vara tråkig.

Kanske ska ta och berätta att dopet igår var jättefint! Och jag hade en väldigt fin dag med Theo coh släkten. Barnen är så söta, önskar lite att man kunde ta med dem hem ett tag. Dock var jag helt seg hela dagen, och i bilen dit blundade jag till några gånger och när vi sen kom hem gick jag och Theo raka vägen till sängen. Vilade en stund men gick sen upp för att äta och kolla film med resten av familjen, pallade dock inte stanna kvar och kolla på andra filmen. Tror vi somnade ganska snabbt, och jag hostade inte alls lika mycket den här natten! Dock sov vi ändå inte tillräckligt för att inte somna en stund idag efter att vi ätit "frukost" vid elva-tiden. Jaja, inatt hoppas jag Theo kan sova, för jag tror han behöver det efter att ha blivit väckt av mig och mitt hostande hela helgen, själv ska jag försöka sova en del jag med, är hur trött som helst.

Blir ingen skola imorgon för mig inte, ska ringa läkarn, tror jag har dragit på mig en öroninflammation, haft lock för ena örat hela dagen, plus att det värker utmed hela högersidan av huvudet. Inte mysigt alls! Aja, ska lägga mig i sängen igen och kolla ytterligare någon film. Åh, känner att jag är så otroligt rolig - eller inte. Hejdå!

Dop!

Jaha, efter att knappt ha sovit ett skit inatt, samt gjort natten till ett helvete för Theo så är det dax att fixa sig inför dop! Har legat och hostat hela natten typ, så varken jag eller Theo har ju kunnat sova, så hemsk är jag.. Jaja, vi får göra det bästa av det!
Dop i Nässjö idag då va, Olle Tilon, systers tredje unge. (och förhoppningsvis sista kanske? Vet inte om jag skulle orka ka och hälsa på dem annars.. haha!) Ska faktiskt bli kul att träffa den familjen lite, och jag hoppas verkligen att Alice blivit bättre, i slutet av förra helgen var hon också helt död, kanske jag smittade henne?

Nej, nu måste jag ta tag i mig själv och börja sminka mig! Har lyckats ta en snabbdusch redan i alla fall, riktigt skönt! Nu blire att dunka musik!



Hos kusin!

Sitter hemma hos min kusin just nu, tillsammans med mamma och min kusins mamma. Emilie (kusinen) har fyllt år så ja, vi tänkte ha en liten tjejkväll typ och bara umgås. Ska ner till Vita Huset snart och äta, har aldrig varit där, trots att det funnit ett ganska bra tag. Har hört att det är fin mat i alla fall, och jag är superhungrig! Har inte ätit mer än en macka och ett päron idag.. Kan knappast äta så mycket mer nu när jag är halvkrasslig, men förhoppningsvis så hjälper en kväll med fina människor! Funderade från början på att hänga med kusin ut också, festa lite, men eftersom Theo kommer hem och ska leka med min bror ikväll (haha) så blir det att åka hem när kusin drar ut. Men aja, ska vara social nu, hörs senare! Pusshej!


RSS 2.0