Härlig midsommar och maaaassa jobb!

Hade en riktigt fin midsommar med Theo och massa andra pojkar + två flickor, var ute och kollade när några av oss åkte vattenskidor i spöregn, otroligt vackert! Gjorde även världens finaste midsommarstång, typ i alla fall, hög och.. hög. Att vakna på lördagen var dock inte lika kul - eller jo, självklart, hade en fin dag med allt folk men jag vaknade med nackspärr (eller vad det nu heter) och det sitter fortfarande i! Fem dagar senare och det har inte blivit ett dugg bättre! Uuusch, skjut mig!

Var en sväng i Nässjö också på lördagen, sov över och på söndagen råkade jag, syster och Alice hamna på IKEA och A6 - inte alls frivilligt eller så. Hittade lite fint och hade det allmänt trevligt! Sen dess har livet varit ganska tråkigt dock, jobb på dagarna och sitter och dör i värmen på eftermiddagarna med en bok i handen. Skulle verkligen vilja träffa min älskling nu, men nejnej, han och några andra vänner har valt att befinna sig i Åre den här veckan! Hur hade han tänkt att jag skulle orka vara utan honom en vecka?! Hah, nej men ah, det funkar fint, självklart saknar jag honom, men vi hinner ses en timma eller två på måndagmorgon innan jag drar med familjen på systers familj till Halmstad för att leva där en vecka!
Längtar dock så sjuuukt mycket tills vi kommer hem på fredagen nästa vecka så jag får hela helgen tillsammans med älskling, saknar att somna bredvid honom - om ni ville veta.

På tal om att sova - dags att jag gör det nu, upp och jobba om sex timmar. Inte min favortisyssla direkt. Gnatt!

Vad är fel på mig?!

Suck, jag är ju inte bara lite dålig. Riktigt jävla kass är vad jag har gått och blivit.

Förr, för ett år sedan nästan, eller i alla fall i början av hösten uppdaterade jag ca sju gånger om dagen och nu.. en gång i veckan? Tror inte ens det räcker, jag är sämre än så nu för tiden.

Ärligt talat så tror jag att jag tappat orken, inte orken för just att blogga, men orken för att stressa med allt annat så jag hinner blogga. Hur surt är inte det? Jag vill blogga, men jag hinner inte - och när jag väl har en stund över så har jag inget att berätta om. För det känns ju inte bara lite fel att blogga idag om vad som hände för en vecka sedan? Nej usch, allmänt dålig. Fast att jag inte haft tid att blogga så mycket nu de senaste månaderna (sen februari kanske) är i alla fall för att jag haft så otroligt mycket plugg inför studenten och slutbetygen, och sen i maj var det ju förberedelser och möten och massa annat som skulle fixas utanför skoltiden - alltså blev handbollen lidande också, inte bara bloggen. Och nu för tiden gör jag inget, jobbar hos pappa på en tråkig fabrik och förstör mina händer genom att utsätta dem för metall (för er som inte visste så blir jag småsvullen och helt rödflammig när jag rör vid metall för mycket utan att smörja in mig massor) och vatten - vilket torkar ut huden så enormt. Hemskt jobb egentligen, men jag behöver verkligen pengarna, får se vad som händer efter semestern - hoppas jag får anställning på något bättre jobb, annars blir jag nog fast på Ezze tills jag kommer på vad jag vill plugga med. Eller så blir jag helt enkelt arbetslös?

Jag kan i alla fall tala om för er vad som mer pågår - utöver min tråkiga jobbsituation. Jag har riktigt fina vänner, jag kommer få en fin midsommarafton med vissa av dessa vännerna och jag är allmänt glad faktiskt! Självklart förekommer det småsaker hela tiden som jag stör mig på och bara får mig att vilja dö en smula - men jag vill inte dö, jag vill bara inte leva just då. Jag har dessutom världens finaste pojkvän, vet inte vad jag skulle göra utan honom faktiskt. Trots att jag inte är den personen som måste prata ut om alla dessa "småproblem" (som egentligen är för små för att få kallas "problem" men som gör lika ont ändå) med min pojkvän, just för att jag inte vill oroa honom med bagateller, så lättar det så enormt mycket bara att känna hans armar runt mig. Fast han har ingen aning om hur mycket han knuffar ner från mina axlar. Han behöver inte veta, han behöver bara finnas, och jag älskar honom just för att han är han.

Min Theodor, min fina Theodor, min älskling.
Jag är verkligen kär.

Borde sova.. nu!

GAH. Klockan är 00.45 och jag och Theo ligger uppe och kramas och pratar om allt och inget, och vi som ska upp tidigt imorgon och pallra oss iväg till våra jobb! Inte lyckat.. Så godnatt nu!

Vad hände egentligen?

SHIT!

Att ha varit tvungen att lämna in min laptop har fått mig att inse hur.. annorlunda (?) jag är nu! Jag hade nästan glömt hur jag såg ut ett tag, och med "ett tag" menar jag halva/lite mer än halva åttan, hela nian och halva ettan - alltså i två år, närmre tre år med tanke på att jag redan i september i åttan började förändra mig..
Har hittat massa gamla bilder på mamma och pappas gamla stationära dator och hjälp.. Bjuder på några otroligt förfärliga gamla bilder, jag är VÄL medveten om hur jag ser ut.. Ueck!


Mitten av åttan


Mitten av nian


Slutet av nian


Början av ettan


Nu

Tänk om jag hade valt att behålla den stilen, och köra på att "utveckla" den, undra vart jag hade varit då? Hade barndomsvänner som såg mig som rödhårig känt igen mig om jag fortfarande skulle ha mörkbrunt/svart hår och massa smink? Med tanke på att dem knappt känner igen mig i blont och bara lite mascara typ? Undra om Theo ens hade kollat åt mitt håll då? Jag kanske hade varit helt ensam? Gått miste om den finaste pojkvännen någonsin? 

Självklart saknar jag ibland att vara brunett, självklart saknar jag den där tiden då jag exprimenterade med röda och blåa slingor. Plus att jag saknar lite att bära nitar - för det är otroligt snyggt - det passar bara inte in längre, inte i min nuvarande stil.

Vad tycker ni, då eller nu?


Långledigt

Riktigt skönt att vara långledig nu, känner att jag är helt död och inte alls pepp på något! Det är fint väder men jag orkar inte gå ut? Jag ligger bara i soffan, somnade redan vid nio igår, helt sjukt! Ser verkligen INTE fram emot att ställa mig på jobbet på tisdag och stå där varje dag fram till semestern... Men men, det är ju sommar! Upp med humöret, i sommar ska jag ha MASSOR av kul och förhoppningsvis kommer jag träffa massa vänner! Kanske redan ikväll ska ha en kväll tillsammans med Lina, inte bestämt än men kanske, vi har inte hunnit träffas bara vi två på jättelänge, det är på tiden nu! :)

FY FAN VAD JAG É BRA..

..FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEEN! :D

ÄNTLIGEN är det gjort! Det man längtat efter i nästan tretton år! Jag har äntligen tagit studenten och är arbetslös! Haha, nej men typ, har ju sommarjobb, men sen så, dags att komma ut i livet!

Måste tacka MP08 för tre HELT FANTASTISKA år, kommer verkligen sakna er ALLA! Självklart kan man inte varit superbästisar med alla, men visst har man lärt känna alla, särskilt nu de senaste månaderna när man insett hur snabbt tidien gått och att man inte har haft tiden till att "skjuta" upp saker som att försöka lära känna varandra och sånt. Alla har vi påverkat varandra på någotsätt, antingen bara genom en diskret handling eller ord, vilket som så kommer vi ALLTID att vara MP08, vi och inga andra!

En oförglömlig dag som började med en fin champangefrukost som gick över till festande på skolgården och fotografering. Samling med våra lotsar (klasslärare typ), fin studentmiddag på Parken, bra underhållnign av Esteterna samt mer festande på skolgården! (Mumma, alkohol! ;) haha!) Rejält tryck under nedräkningen till utsläppet och massa underbara människor som var där för MIN skull, för att gratulera MIG! Flak med klassen då nästan alla tappade rösten en aning och sen hem för att varva ner med mat och släkt/vänner. Snabbt in till Gislaved igen för att släppa loss på Hotellet och blev aningen MER onyktra, råkade även hamna på Higgins och fick gratis dricka! Kom hem och krashade i sängen med älskling som suttit hemma med min familj hela kvällen bara för att jag skulle ha någon att hålla om när jag kom hem. Underbara varelse!

Woah, som ni märker hade jag en UNDERBAR student, TACK alla ni som deltog! :D


(Vill tillägga att jag älskar min pojkvän)

RSS 2.0