Här vare klippt!

Före:
(observera att bilden är ganska gammal och att det har hunnit bli dubbelt så slitet..)



Efter:
(mina toppar är levande och inte bara ris, plus att jag nu dumpat "sneluggen")


Ledig måndag

Ledig idag från praktiken eftersom det är planeringsdag för lärarna, som jag egentligen inte har något att göra med. Och en ledig måndag resulterade att jag skaffade mig en klipptid och gick ner och blev av med allt det där trasslet till hår (mer liknande hö) som utgjorde topparna. Blev en hel del kortare, men ojoj vad skönt det känns - men självklart sörjer jag längden som i alla fall fanns innan. (KANSKE får upp en bild på håret, men det kan dröja.. haha!)

Nu när mamma slutat jobbet blir det att åka in med henne och bror till A-torp och kolla skor och ta en fika.
Puss!

Friday!

Blev ett gytt vikariat-pass idag med, och eftermiddagen har hittills varit finfin! Familjen bestämde sig för att gotta sig i solen med vattenmelon och glass, otroligt gott, första vattenmelonen för i år!

Ikväll drar Gisledagarna igång, men jag och älskling stannar hemma och käkar grillat med mina päron och myser lite, ska ju iväg hela dagen imorgon istället. :)

Life is great, it's friday!
(hahah!)

SÄNGEN!

Puh, nu är äntligen denna dagen slut!
Har haft en finfin dag, dock började jag bli lite övertrött nu under Eurovision-semifinalen.

Och mitt pass på Åvikens förskola nu på kvällen var jättetrevligt! Barnen skötte sig bra på scenen och alla var härligt glada i solskenet (med undantag från vissa gnälliga stunder, men det har man överseende med när barnen är strax över ett år gamla och ska orka en hel dag).

Dags för sängen för min del nu, kommer somna bums. Varit uppe och i farten sen tjugo över fyra i morse, snart dygnat ju! Haha, GODNATT! :D

Förskolans dag!

Jaha-ja, idag är det förskolans dag och som tur är hoppar jag in som vikarie idag på Åvikens förskola idag! Har redan jobbat ett skift, morgonskiftet mellan 06.00-14.00, och snacka om att det var svårt att lämna älskling i sängen när han kunde ligga och gosa kvar till ca 07.00!

Men det har i alla fall varit en bra dag hittills! Barnen har varit lite överenergiska och uppspelta inför kvällen, för ikväll är det dags för ytterliggare ett pass på dagiset, dock bara två timmar. Alla barnen från alla avdelningar ska ha lite olika uppträdanden och så blir det korv- och kakbjudning!

Är hemma nu för att fixa till mig lite, ska hoppa in i duschen och tvätta av mig all skit småbarnen dra med sig in från gården - och sen självklart inte ska vara på golvet utan hela tiden klänga.
Haha, tur att det finns tvättmaskiner!

Bjuder snabbt på några bilder i solljuset!







3-årskalas!

Färdigfixad och redo för avgång!
Om sådär tio minuter bär det av till Nässjö för att fira systerdotter #2 - Ida. Ska bli kul att träffa dem igen, trots att dem var här i onsdags-torsdags. Man tröttnar aldrig på de små liven!

Ska kolla igenom snabbt nu om jag fått med mig allting, puss!

Långhelg!

Gytt som bara den med långhelg, inledde den igår med att fira tre av släktens födelsedagsbarn på Köket med hela släkten. En trevlig kväll men som tog slut hyfsat tidigt för mig och min älskling, jag var så trött att jag trodde att jag skulle dö, eller åtminstone somna över tårtan.

Idag har det inte hänt mycket, och mycket mer ska det inte hända i helgen. Blir Nässjö en snabbis på lördag för att fira ytterligare ett födelsedagsbarn, Ida tre år. Kanske blir övernattning också, märker vi då :)

Ska nog lägga mig nu, är fortfarande ordentligt trött, trots att jag somnade till en snabbis på Theos axel efter lunch.. haha!
Godnatt!

Nu kommer jag nog igång igen!

Haha, vad bra jag håller mina "löften"..

Men nu har jag införskaffat mig en EGEN dator! Blev en Sony Vaio som jag har spanat in sen innan jul, och nu fick jag äntligen ihop pengar genom vikariat och julklappspengar! Känns gytt och inte behöva dras med den gamla stationära plåtburken som inte ens hinner startas förrän man tappat tålamodet och hittat på annat, haha!

Utöver att ja gär glad över min dator så fick jag även en hel del pengar över så jag äntligen hade råd att ha en shoppingdag, åkte upp med älskling till Jönköping och kom hem tusen kronor fattigare men en hel del fina kläder, smycken och smink rikare. Blev även att vi mötte upp några vänner och spenderade eftermiddagen/kvällen med.

Och så har jag varit sjuk i ca fem veckor nu. Till och från har jag insjuknat och inte orkat något. Har en förkylning som ligger och trycker i bihålorna och vägrar lämna, och då och då (med tre-fyra dagars mellanrum) har det gått över till en rejält svullen hals och rethosta. Samt att jag känner av pollen, usch. Har lyckats smitta hela min familj + pojkvän, haha!
Får hoppas det släpper snart, och att sommaren blir underbar!

 


RSS 2.0