Storstädning för att inte klättra på väggarna - jo, varför inte?

Oh damn. Kom på att jag lovade lägga upp bilder från Model Lab, samt andra bilder också säkert. Kanske lovar lite för mycket med tanke på mitt urkassa minne, glömmer till och med att jag har en blogg ibland, och det är inte bra. Då kanske det har gått för långt? I alla fall!
Min bror och jag har en deal: Han får låna min cykel när han vill och jag får låna hans dator när jag vill - så förhoppningsvis kommer uppdateringen här bli bättre (vilket jag sagt nu i säkert ett halvår, dumma mig).

Men vad händer då? Jag vet inte, inget tror jag. Eller jo, jag har varit hos arbetsförmedlingen och lite sånt, känner lite att jag måste skaffa jobb, börjar nästan klättra på väggarna redan.. Plus att jag så otroligt gärna vill flytta hemifrån, vilket jag tyvärr inte kan göra utan fast inkomst. Jag saknar skolan också, så redan igår var jag där på besök, vilket för övrigt råkar vara första skoldagen för eleverna på Gärdet. Man saknar det mycket mer när man vet att man inte ska tillbaka, så alla som går trean: ta vara på året!
I alla fall, imorgon har jag och min älskling varit tillsammans ett halvår, fast det känns som om det var förra veckan som satt och skickade massa egentligen ganska obetydliga sms bara för att på något sätt få vara nära varandra och kollade på varandra i smyg i skolan. Fast samtidigt så känns det så naturligt att det är vi så vi skulle ha kunnat vara tillsammans flera år redan. Jag gillar känslan av att vara kär, men mest av allt gillar jag Theodor.

Nu ska jag nog ta och fortsätta med storstädningen, igårkväll fick jag ett ryck och drog ut exakt allt ur min garderob och upptäckte saker jag inte visste jag hade, och just nu ser både mitt rum och vardagsrummet utanför ut som ett bomnedslag just för att allt mitt skräp ligger överallt, och mer ska det bli! Har inte gått över hyllan och skrivbordet än, jag frukar de platserna djupt. Nej, dags att dra igång, pusshej!


Sommaren i ett inlägg!

Jag tänker inte ens nämna att jag är kass på att uppdatera, för det vet ju redan alla. Faaast nu ska jag fokusera på det positiva i mitt liv! (Som om dålig uppdatering egentligen är så dåligt att det drar ner mitt humör? - Knappast!)

Mitt liv är fint just nu, sommaren har varit väldigt fin hittills! Jobbade massa och när första semesterveckan påbörjades for jag, min familj och systers familj ner till Halmstad, satte oss i stugan och bara slappade! Badade varje dag, shoppade en del och hade det allmänt mysigt! Älskar att leka runt med mina systerbarn, och som tur är har jag fått ännu fler dagar med dem under sommaren. :) Åkte upp till Model Lab också tillsammans med mamma och syster, en liten utflykt med gratis fotografering, gratis hotell, gratis mat och gratis dricka! Fick det i studentpresent och det var riktigt kul att komma iväg med bara tjejerna i familjen. (Bilder kommer upp i ett senare inlägg.)

Hann knappt komma hem från Göteborg innan jag, Theo, Viktor och Åsa satte oss på en buss upp dit igen för att hyra en lägenhet över två nätter och besökte Liseberg! Hade superfina dagar men efter det har det varit ganska dött (eller i alla fall på "utflykts-biten"). Har hängt massa med Theo, och även med massa olika vänner!
Jobbade som sagt en hel del innan semestern och det kändes otroligt skönt när lönen ramlade in och visade sig vara några tusenlappar mer än förväntat! ;) Självklart drog jag med mig min flina Lina och Theodor på en shoppingrunda typ det första gjorde, och rean gjorde att det inte sved i plånboken heller! ;D Plus att jag har en superfin pojken som drar åt sig mina kläder och betalar dem åt mig, trots att jag protesterar, vilken man!
Hann även klämma in en tjejkväll med Ellinor, Emma och Emmie, otroligen kul att ses igen, inte träffats sen studenten ju, på tok för länge!

Nu har dock jobbet börjat igen, jobbat en och en halv vecka, och första måndagen var riktigt sur! Min familj, systers familj och Theo åkte till Liseberg, UTAN MIG! Surt som bara den att sitta och veta "nu åker de, och jag har sådär sex timmar kvar att jobba" - lång dag alltså. Sen har det väl flytit på bra, har dock varit ganska lite att göra så för att sysselsätta mig har min chef fått för sig att jag ska storstäda hela företaget - jag HATAR att städa.. I alla fall nu, haha! Vet tyvärr inte hur länge jag har jobb men hoppas på ett bra tag, så jag hinner ta tag i jobbsökandet på allvar..

Långt inlägg, massa som hänt och många lyckliga stunder - nu är mitt liv underbart, och jag älskar att leva!

RSS 2.0