Mer plugg

Idag är Linnea en väldigt flitig och glad person! Har jobbat på bra på lektionerna och på håltimman som blev efter en inställd lektion gjorde jag ett helt svenska-arbete plus ett halvt arbete i filmkunskapen! :D Och inte nog med det fick jag träffa min sötnos också, hihi! (a) Nu har jag resten av filmkunskaps-arbetet och engelskan kvar att fixa, får hoppas jag klarar det! Min förkylning håller på att döda mig, trots att den inte slog till förrän under sista lektionen idag.. knepigt.. haha!

Urkassa domare - faktiskt.

Idag har jag en dålig bloggdag, så är det med den saken. Men jag kan nämna lite snabbt att domarna idag på herrarnas match kan ju gå och lära sig handboll. Fler fel än rätt, askassa. Men varken HG eller Bankeryd spelade bra, men vi spelade absolut inte sämre än Bankeryd så att de utan vidare kan gå och vinna med.. typ sju bollar. Vi fick en straff för oss och sådär fem-sex mot oss, samt att vi fick så många tvåminutare som många lag kanske inte ens kommer upp i på en hel säsong. Ett rött kort också för ena målvakten. Plus att matchen blev sönderblåst, TIO hela minuter?! En halvlek ska ta trettio minuter men den drog över till fyrtio, inte klokt. Jaja, usch och fy för domarna, så mycket sämre var vi absolut inte.

Nästan som en vinst!

Oj oj oj, P96ornas match idag alltså.. Jag har aldrig varit så nervös! (eller jo kanske, men ah..) Låg under med 3-8 efter tio minuter men lyckades komma ifatt så det stod 13-13 i halvlek! :D Sen trodde jag att jag skulle dö lite, ett måls skillnad hela tiden, förutom när det var sådär två minuter kvar och vi ligger under med två bollar, men vad gör Emil och Sebbe? ;) Emil räddar skott och Sebbe sätter två, varav det sista när det var två sekunder kvar av matchen, så alltså slutar det 22-22! :D Känns som en vinst ändå, eftersom Eksjö faktiskt är serieledare... Kusin Emil gjorde även sin bästa match någonsin! Muren i buren alltså! :D
Och så kom jag på mig själv nu att jag skrev det i "vi"-form.. Men det får jag, vi spelar ju i samma förening! ;) Haha, men nu ska vi fira lite här hemma och sen blire väl Melodifestivalen, hihihi! Blir troligen att sova hyfsat tidigt också, ensam, tyvärr. Men jag har i alla fall min kudde! :D (eller har jag? ;))

Lovely!

Förlåt, glömde blogga igår innan fina folket kom, eller rättare sagt, jag hade ingen ork till det och när jag väl hade ork var dem redan här. Ville ju inte vara oförskämd och blogga då liksom, haha! ;) Men nu har dem åkt hem i alla fall! Min älsklings-Lina cyklade hem inatt (typ ett skulle jag tro?) och Theodor begav sig av hemåt nyss! :)
Gårkvällen är ju nästan oslagbar, hade så sjukt kul, och jag mitt nöt satt och skrattade åt "mård" som en idiot (trots att varken Lina eller Theodor var med i skolan när det inträffade och egentligen inte hade ett skvatt med det att göra, typiskt mig att komma på att skratta åt saker sådär en halv dag för sent utan anledning, hahaha!). Lina var även söt och gav Theodor ett nytt kön - hon bestämde att vi skulle spela tjejsnack så ja, Theo blev tjej för en kväll, trevlans! Hade allmänt kul åt massa olika saker och ja, love it! Kom på i morse också att jag INTE passar i Theos mössa, såg ut som något som varit nere i mage och vänt - alltså såg jag hemsk ut i den. Passar inte i någon mössa typ har jag kommit på.. Jaja!
Ville bara tacka för en superfin kväll/natt! :*

Nu ska jag kanske ta tag i mitt liv och börja fixa mig, hallen nästan och två matcher står på schemat! F96 och P96, hejjjjjjjjja! :D

Det är något konstigt med mig

Jag är på asbra humör egentligen, det vet jag. Hade en fin morgon och jag är glad över att jag ska leka med folk ikväll. Men jag är så sjuuukt seg, min kropp hänger inte med och mina ögon får ingen fokus (eller jo, fast väldigt segt..). Jag kanske börjar bli sjuk på allvar? Fast det kom jag på att jag inte får vara, det är säkert bara något lite virus som känner för att plåga mig i en dag eller två. :) Nu på projektarbetet får jag ha ena hörluren i och massa pepp-musik! :D

Sovasooova

Dags för att krama kudden! Och jag har inte så mycket att säga förutom (det jag redan nämnt en gång) att jag gillar att det blir en myskväll imorgon med fint folk! :D Men aja, godnatt! :D


Jag är en idiot.

Har en superseg fotolektion just nu, menmen.
Till saken: Jag brukar bli hämtad på stationen om dagarna, just för att det är så sjukt kallt och lite för att jag inte ska gå massa i onödan med mina sjuka ben. MEn idag kan jag inte bli hämtad, och självklart är jag en idiot som glömmer min halsduk hemma?! Jag kommer ju DÖ på vägen! Och om jag överlever så kommer min hals lägga av, nejnej, det får inte hända. Blä, kylan borde utrotas!

Shit!

Försov mig rejält idag! Vakande en kvart innan jag skulle dra till bussen, fick panik! Slängde på mig lite smink snabbt som bara den, en vanlig tröja och mjukisbyxor, haha! Håret ser ut som crap, värsta bollen på huvudet, en stor fet tova - plus att den hänger lite snett. Mycket vackert med gårdagsen tofs! <3 Hahaha, samt att min hals håller på att lägga av, den var värre i morse så jag och två vänner drog iväg för att köpa Strepsils till mig eter naturkunskapen (y). Hoppas det hjälper, får inte bli sjuk!

Nystädat rum!

Spenderade största delen av min tid här hemma ikväll på rummet! Har städat och fixat lite, dock tyckte inte ajg det var särskilt stökigt innan.. Men mamma tyckte det såå, bäst att göra henne till lags! ;) Fast huvudanledningen är ju faktiskt att det kommer folk hit på fredag, myskväll med några fina personer! :) Men nu tycker jag att jag förtjänar att sova, så det är vad jag ska göra!

Måste bara påpeka att jag är jättevarm om kinderna och min hals är småröd (fast jag vet inte egentligen om den är rödare än vanligt..) jag hostar i alla fall mer än vanligt.. och det gillar jag absolut inte! Haha! Men får hoppas att det inte är något allvarligt! :D

Pussssss

Bestämde mig igår för att följa med Malin till Puss idag som sällskap, och så blev det! Hitta hur mycket fint som helst! Så sjukt surt att man inte har pengar att slänga ut bara sådär. :( Haha, menmen, har i alla fall haft trevligt, men nu blir det att slappa! Halvsov mig genom hela filmkunskapen idag, är jättetrött faktiskt..

Hade för övrigt en väldigt underlig dröm inatt, drömde massa kostiga saker - exakt vad vet jag inte, men det slutade med att alla mördades. Kan nog bero på att jag såg "Sorority Row" innan jag somnade igår och den handlar om några tonåringar typ som råkade mörda en tjej, och sen blev dem förföljda av händelsen och dog en efter en.. haha!

Så onödigt!

Jag gillar inte fotolektionen just nu - varför i hela friden ska vi göra samma uppgift igen?! Vi gjorde de här uppgiften för någon vecka sen coh nu säger hon "Ni ska fota en plats och klippa in en kränkande text" - hallllå?! Sen säger jag "Varför ska vi göra det igen?" och hennes svar blir "För jag säger det, du får inte använda någon av bilderna du fotade sist". Jag blir så sjukt förbannad! Varför stanna upp och göra samma uppgift igen, är det inte bättre att gå vidare och komma någonstans i kursen?! Usch, det här förstörde min dag lite smått.

Igår somnade jag snabbt och idag..

..har jag känslan av att jag kommer somna lika snabbt! Kom hem vid tio igår från min lilla älskling Pomelo efter att ha "pluggat" (läs: halvkollat tv, druckit smoothie och diskuterat idioter till killar) och vad händer när jag sätter mig här hemma för att kolla "Medium"? Jo, efter lite mindre än halva programmet somnar jag på soffan... och det var det absolut sista avsnittet någonsin. (I alla fall som jag förstod det..) Hur surt som helst.. Aja, gick ner och la mig i sängen vid elva när jag vaknade och satte på tv:n där jag hittade "Hannah Montana: The Movie" och valde att somna till den, och det gick inte längre än en kvart innan jag hade hittat tillbaka till någon dröm.
Och idag då, har som sagt känslan om att jag kommer somna runt halv elva idag också, är helt slut. Och nej, det beror inte på att jag tränade nyss, träningen var inte så pass jobbig att det kan vara hela anledningen. Tror det mest beror på att jag fryser som en idiot hela dagarna och spänner mig och typ.. använder min energi till fel saker. Senast jag hade len hud istället för gåshud var.. jag vet inte. Kommer inte ihåg när jag senast inte frös. Har mitt element på högsta värme men får ändå sätta in ett extraelement (också på högsta värme) och ändå hackar jag tänder när jag är där?! Blääeäe, jaja. Får gå ner redan nu och hinna värma upp det tills jag somnar, ville bara säga det. Jag är trött konstant och jag fryser ännu mer! Puss på er som orkade läsa! Haha ;)

I drömmarnas värld!

HAHAHA, jag och Emmie är ju inte riktigt kloka! Stod och kollade på en bit av "I Drömmarnas Värld" idag på tv:n i skolan, måste sett sjukt ut, två atornåringar kollar på det? Det är för typ treåringar ju, lär sig räkna och sånt, haha! Men vi tyckte det var lite gulligt, kom fram till att vi är varsin person och så bara för att så gav vi Ellinor en person också. Måste bara visa er, så sött, men läskigt!
HAHA lite sjuka är vi, men vi gillart! :D

Jag - IgglePiggle


Emmie - MakkaPakka


Ellinor - UpsyDaisy

Jag gillar att vara i skolan nu.

Jag råkade glömma bort datorn och internet för ett tag. Eller rättare sagt hade jag verkligen ingen lust att starta upp datorn och vara medveten om massa som händer. Jag kanske behöver ett tag för mig själv.

Skitsamma! Nu är jag här igen, och förhoppningsvis kommer jag inte snåla på inlägg framöver! Sitter just nu i bildsalen och funderar på vad mitt nästa projekt ska vara - en stor förenklad bild i alla fall, men vilket motiv? Och det är fint med skola igen, har saknat folket och sådär. Vill hitta på något i helgen - kanske bli Nässjö, men den glädjen ska jag inte ta ut i förväg. Ja ja, får hoppas något annat dyker upp också, kanske några fina person?
Hoho, nu ska jag nog jobba vidare innan min lärare går förbi och ser att jag har fel fönster öppet på datorn, hihi, busig jag är!

Ge mig lite inspiration?

Den här söndagen har minst sagt varit seg, har dock inte varit vaken mer än fyra-fem timmar, men ändå! Har läst lite i engelskaboken och ska läsa mer, annars inget. Jag känner för att fota, men jag har ingen inspiration, hjälp mig?
Fast imorgon är det måndag och skola igen - inte för att jag älskar själva skolan eller lektionerna otroligt mycket (möjligtvis att jag smågillar dem, inte mer) så längtar jag ändå dit. Jag vill träffa vännerna igen - i alla fall vissa av dem. Hoppas dagen blir fin, att de jag vill se är där, och att jag såklart ser dem.
Nu kallar engelskaboken på mig igen, så jag ska pysa, hejdå!

Nu ska jag krama kudden.

Jahapp, efter att ha sett Erica Saade och hans otroligt underbara koregrafi + bra låt gå vidare till finalen i Melodifestivalen och sett halva "New Moon" och hela "Alice in Wonderland" så ska jag lägga mig ner i sängen och krama kudden. Är faktiskt lite småtrött och så.. Och imorgon är det söndag och jag ska väl som vanligt bara sitta hemma och invänta en seg måndag i skolan (och läsa ut engelskaboken..)! Jaja, godnatt nu era sötsaker! :D

Lite småtrött bara..

Mysig kväll jag och Nathalie hade, somnade bredvid varandra direkt efter filmen och vaknade av att min mor ringde typ vid tolv, haha! Sitter just nu hemma och kollar någon film, trevligt värre! Men ah, är väldigt seg och trött så ja, det blir ett kort inlägg. Bloggar mer ikväll! :)

I Maråås!

Sitter just nu hos min Kanelstång, blev inget bubbelbad, men vi har ätit majskolvar och nudlar och ska nu sätta oss och kolla film! Vet dock inte vilken, sitter och kolla igenom alla tusen hon har här, hihihi! Men nu ahr vi bestämt oss, kommer dock inte ihåg vad den heter, men men, nu ska vi mysa, hejdå! :D

Juste! Sjukgymnasten innan: sa inte så mycket, bara kollade om det blivit något bättre - vilket det såklart inte har eftersom det bara gått tre veckor. Ska höras av via telefon halvvägs in i mars för att kolla hur det står till och vad ortopeden har sagt och sen planera in ett nytt möte. Men ja, som sagt - framtid. Just nu fortsätter jag bara med samma övningar och försöker att bli bättre!

Nu börjar mitt lov, haha! ;)

Bloggade inte en enda gång igär, förlåt. Istället spenderade jag min tid på att jobba! (inte kul jobb alls!), och efter det blev det träning. Var sen för trött för att orkar starta upp datorn, menmen! Jag är ju här nu . ;) Idag då - vad händer? Jag har jobbat, mycket bättre jobb idag! Tiden har gått fort och ja, bättre än de andra dagarna (kan bero på att det är fredag och sista dagen också kanske? Äntligen sportlov!). Slutade ett och har hunnit duscha och fixa mig lite, ska ner till sjukgymnasten för besök två idag. Dock har det inte blivit bättre, det gör fortfarande lika ont - till och med mer ont, fast det beror ju på att jag bär tunga grejer och står nästan hela dagarna på jobbet. Utöver det har jag fått utslag/eksem i armvecken och på händerna! Eller på händerna är det mer typ.. lite svullnad och helt rött - och torr, svider som bara den. Och ögonen svider lite de också, har kommit fram till att hag blir sån efter varje lov då jag jobbat - antagligen tål jag inte vissa av metallerna där. :( I alla fall! Nu är pappa hemma igen och ska köra ner mig till sjukgymnasten, bloggar senare! :D

"My Sister's Keeper"

En av de finaste filmerna - helt klart! Har sett den två gånger, och den blir bara bättre, kommer absolut se den en tredje gång inom kort! Jag är ju sån där som gråter också för minsta lilla, alltså, att det är sorgligt i filmen eller fint, eller något - är du också sån kommer du knappast kunna se den här filmen utan att gråta. Rekommenderar den verkligen!
För er som inte vet, så handlar den om en familj där ena dotterna är svårt sjuk i cancer. Föräldrarna får en till dotter som ska hjälpa till med att donera till sin syster och så får man följa hur det går, vad som händer med dem och sånt. Vill "extradottern" verkligen fortsätta ge bort delar av sig själv? Helt underbar! Och bara bra skådespelare också, love it!


Det gick snabbt?!

Ojoj, dagen har gått fort idag! Precis vad jag behöver för att orka med dagarna på jobbet - att tiden går fortare än vad den egentligen gör, haha! Och jag har inte alls många bitar kvar att.. "montera" eller vad det nu heter som jag gör.. Förhoppningsvis hamnar jag på ett bättre ställe sen! ;) Hoppas att eftermiddagen/kvällen också går snabbt så att det kan bli torsdag och fredag och slutligen helg! Åhå, ledighet, snart är du min! ;)

Nu orkar jag inte mer

..så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla någon film! Mysa i min ensamhet, hihi!

Jag som trodde jag var klar..

Jobbet idag var bättre än igår, men fortfarande segt. Igår sa jag att jag hade gjort tretusensjuhundra typ, det stämmer inte, jag gjorde många fler. Är uppe på strax över sjuttontusen bitar nu.. Inte kul alls! Och när jag såg att jag bara hade två korgar kvar blev jag helt lycklig, men SÅKLART skulle min chef komma med utterligare fra korgar?! Uuuuuusch, menmen.

Det kan ju inte vara sant..

Usch och fy vad jag inte är glad nu! Nämnde ju för ett bra tag sen att mitt minneskort till mobilen är knas, och SÅKLART ska det inte blir bättre. Har införskaffat mig en minneskorstläsare, men funkar det? Nej. OnOff har förstört minneskortet så det inte kan läsas på något sätt, sjukt irriterande. Alla mina bilder nu då?! Och min, Lina och Josses underbara inspelning en sen kväll utanför Konsum?! Har försökt att få det att funka nu sen typ sex-tiden, men hur jag än gör funkar det inte. Jag får upp skiten, men det går inte att kopiera över det, och nej - jag har inget lås på. Bläeäeääeäe! Nej usch, jag är inte glad som sagt. Ska försöka somna tidigt och drömma om något fint istället så jag glömmer det här och inte är sur imorgon också.

Första dagen på jobbet...

..var nästan lika hemsk som jag tänkte. Dock var det lite okej nu det sista, råkade kanske ha lite för lång tre-rast med Tova och lillebror, busiga vi är! Men jobbet är långt ifrån kul, suttit vid en maskin och "monterat" ca tretusensjuhundra jävla metallklumpar - INTE KUL NÅGONSTANS!

Och så är det alla hjärtans-dag idag, det var ju trevligt - eller inte. Lite smått överskattad bara. Jaaaaaaja, nu ska jag göra något annat, vet inte vad.. menmen!

Tänker säga det rakt ut..

..jag är så sjukt avundsjuk på Lina och Josse och alla som åkte till Åre idag! Visst, jag är absolut inget för att åka skidor eller så, suger på det och har inte ens intresset, men bara själva grejen! Att göra något, jag hittar aldrig på något sådant. Som sagt - jag är tråkig. Eller rättare sagt - jag är udda, konstig. Känns inte som om jag har något gemensamt med någon. Usch.
Ser absolut inte fram emot en vecka på jobbet. Och så mår jag illa, dags för mig att vara kvinnlig. BLÄ just nu är inget okej. :( Skulle vilja sova i en vecka, vakna upp på fredag, sådär lagom till skiten är över! :) Men nejnej, upp tidigt som bara den imorgon och de kommande fyra dagarna, så godnatt nu!

Naee!

Inte kul, matchen gick åt helvete för min del och min läpp gör ont, huh. Fick en smäll av en spelade i mitt egna lag, hoho. Skitsamma, jag var väl fel-placerad som vanligt, doh. Benen är faktiskt hyfsat okej, fast mitt humör är långt ifrån okej någonstans. Nu ska jag försöka hitta något att fördriva tiden med.

Nu är Malin här..

..alltså åker vi till hallen nu! Håll tummarna allihopa! :D

Cyrus x2

Vaknade av en jätteglad nyhet! :D Fick ett sms av min tränare om att jag får vara med och spela idag ändå, trots mina ben-problem! :D Blir hämtad av Malin vid halv ett, ska kolla på herrarnas match först och heja järnet! Sen blir det dags för mitt lag, och både vi och herrlaget möter Cyrus (som ni kanske redan fattat genom rubriken? Haha!)
Ska ta och fixa mig nu, packa och så, tagga som bara den! :D

Samsung Galaxy 551

Köpte en ny mobil som tänkt! En Samusung Galaxy 551, jättefin och jag gillar den jättemycket! :D Både touch och tangentbord, precis som jag ville ha! Fick även veta att Lina var i Jönköping just då och vi bestäde träff utanför UNF-lokalen, sen lekte vi där lite, dock kom vi inte in.. Haha, men Johanna och några kom och fixade in oss, och så kom Viktor förbi lite. Trevlans att träffa lite folk sådär! :) Kom hem och saknar redan Lina, min babyyyygirl! Hahha ;)
Nu ska jag fördriva tiden med att kolla Melodifestivalen! :)

Vad tror ni om mobilen? Någon som har en eller känner någon som har en? :)


Ny mobil?

Min pappa var söt inatt och av någon anledning spanade han in olika mobiler på onoff.se åt mig. Sådana han trodde jag skulle gilla, och han hade rätt! Jag fick kolla på dem och för sådär en halvtimme sen bestämde vi oss för att åka upp till Jönköping så jag kan typ "impuls-köpa" en ny mobil, eller något sånt. Behöver ju faktiskt en ny, ni kanske kommit ihåg att jag en gång i tiden skrev ett jättesurt inlägg om att min nuvarande är allmänt efterbliven? Haha, ska dra nu och får hoppas jag kommerhem med en ny mobil i handen! :D

"August Rush"

Rar som sagt halvkollat tv hela dagen, först "Barbie i Fairytopia", sen en film med Jessica Simpson - "Private Valentine", massa smådelar av olika tv-program, sen såg jag som sagt "Camp Rock 2" och efter det blev det halva "På Spåret" och halva "Let's Dance".
Men nyss såg jag "August Rush", har sett de flera gånger förr, men alltid lyckats missa de första tio minutrarna. Inatt såg jag hela, från början till slut och jag har kommit underfund med hur mycket jag älskar den filmen! Så himla fin är den, och pojken är så otroligt söt! (Får inte glömma att pappan i filmen också ser helt okej ut ;) haha!)

För er som inte sett den så handlar den om ett par som träffas för en natt och sen tappar dem bort varandra på grund av att dem går olika vägar för att göra karriär inom musiken, fast de glömmer aldrig bort varandra. Hon blir gravid och tror hon förlorar barnet, fast egentligen blir han adopterad och hamnar på något barnhem. Man får följa honom och hans väg mot framgång - eftersom han har musiken i sig och det visar sig att han är ett geni! Man får även följa mamman och pappan när de ständigt "plågas" av tanken att de tappat bort varandra typ. Men en dag försöker får de upp ögonen och märker att de måste göra något, de börjar leta efter varandra och.. vill ni veta hur den slutar så måste ni se den! ;)
Dock är den ju från 2007 så många har nog sett den, men har ni misat den borde ni skämmas, haha! ;)


Händelserik fredagskväll - jo visst va.

Åh, jag vara älskar ironi! Höh, nej men jag gör inte ett skit ikväll. Kollade nyss på "Camp Rock 2", i brist på annat att göra liksom. Och kvällen kommer antagligen fortsätta vara lam, och jag vill inte ens tänka på att jag har en lördag framför mig som troligen kommer bli minst lika seg. Söndag däremot blir kanske bättre, hallen - två matcher, dock får jag inte vara med och spela mig egna, pga mina problem-ben. :( Blääää, känns som om jag har en ganska seg helg/vecka framför mig, tyvärr..

Jag är en tråkig vän.

Jag sitter hemma och gör inget, saknar någon att prata med (om allmän skit, inte om typ.. problem?) samt att jag saknar att göra saker. Känns som om mitt liv blivit jättetråkigt sen jag började inse att jag måste skaffa egna pengar och inte kan leva helt på mina föräldrar. Jag har inte tid för något längre typ. Jag har handbollen, massa plugg och inget annat. Jag träffar knappt vänner längre känns det som. Förr var ju loven ett tillfälle för mig att kunna åka iväg och träffa mina vänner, men nejdå, nu för tiden spenderar jag loven på en fabrik istället. Jag är så sjukt tråkig har jag kommit på, kan förstå varför jag inte får förfrågningar lika ofta nu för tiden om att umgås - för jag kan aldrig. Fan ta mig, förlåt, men jag måste dra mig undan alltför ofta nu för tiden.

Rastlös..

Jag måste vara sjuk på något sätt, jag har alltid fullt upp med att skriva på någon inlämning eller göra något fotoarbete eller plugga till något prov, men inte nu! (Visst, jag ska under lovet hinna läsa ut en bok, men det är ju inget!) Känns så tomt! Sitter och klickar runt på samma sidor om och om igen, sitter till och med och försöker fördriva tiden med att spela Harpan! Får nästan lite panik just nu av att inte göra något.. hahah! Men såklart kan jag inte förneka att det är lite skönt också att inte ha någon press, men ändå. Jag blir ju rastlös?!?

Fotorummet!

Nu när jag bara sitter här hemma tog jag mig tid att kolla igenom bilderna från igår! Dock blev det bara två bra.. haha x'D




Ändrade planer!

Fick ett sms av min vän att hon inte kunde träffas idag pga läkartid typ, sååå, jag ska sitta hemma och ruttna istället! :D Tänker inte åka in till Värnamo bara för att få en lapp påskriven på praktiken jag hade förra terminen.. så det får vänta - ännu längre! Man jag ska nog överleva, skönt med en ledig dag efter igår. ;D

In i duschen!

Godmorgon! Vaknade halv nio av att mamma ville ha sällskap vid frukosten, och snäll som man är drog man sig upp och dog lite av solljuset som lyste in i mina trött ögon. Hahah! Mamma fråga om jag var en vampyr, som hon i "Låt den rätte komma in", om ni läst/sett den? ;) Men aja, känns skönt på ett sätt också att vara igång tidigt, ska hoppa in i duschen nu tänkte jag så jag hinner fixa mig tills bussen till Värnamo går vid tolv! :)

Hemma efter en lång dag i skolan

Varit i skolan sen nio i morse, fixat hela dagen och hade sen två-tre timmars fri tid (det tog längre tid att fixa allt än beräknat). Spenderade den fria tiden på La Bella (eller vad den nu heter) och åt en onyttig kycklingtallrik och kände mig väldigt fet och äcklig resten av dagen. Försvann även bort till Tranemo en runda med Ellinor och Emmie, hamnade på något fyndlaget och köpte underbara solglasögon för femtio kronor! :D Och present till Kanel-Nathalie! (a) När allt folk kom på utbildningsmässan gick vi mest runt och letade folk som var intresserade av foto, samt att jag hamnde inne på el hos Theodor! :) Kollade esteternas konsert vid åtta och kom hem nu för en kvart sen, mycket fin dag! Speciellt kvällen! :*
(Och tack Ellinor för att du konstant försöker få mig att förstå vad jag är värd, du är fin <3)

Almost done!

Fin morgon! Har varit igång hela förmiddagen - jag, Sandra I, Emmie och Ellinor alltså! Städat klart, placerat ut bilder, fixat spellista och lite sådär. Planerat hur vi ska göra med dom större bilderna och så. Ska plocka ut citat ur en text nu, så att vi kan sätta upp det, och sen ska vi fixa två bildspel till och spika upp ytterligare några foton! Har en känsla av att det kommer bli en väldigt rolig eftermiddag/kväll, samt att jag och Ellinor (kanske SandraI, Emmie och några fler) ska ta ute idag och mysa! :) Hihihi, bloggar mer antingen senare innan allt drar igång, ikväll när jag är hemma eller helt enkelt imorgon! :)


Är det verkligen sant?

Jag är den som annars gör allting i sista sekunden, alltså pluggar till prov och inlämningar och så. Och ibland vill jag slå mig själv när jag ser på resultaten att jag ligger precis under MVG, tänk om jag då läst lite redan en vecka tidigare? Då hade det ju varit MVG! Men lär jag mig av det? Nej, jag fortsätter göra allt i sista sekunden. Fast den här religionsinlämningen är ett undantag! Började skriva på lektionen idag och jag vet inte varför, men alla tankarna jag hade då har hängt fast i huvudet hela dagen och direkt när jag kom hem satte jag mig och började skriva och nu är jag klar! Och den ska egentligen inte vara inne förrän 23.59 på fredag?!
Jag är riktigt stolt faktiskt över att jag är färdig i god tid med något! :'D

Någon störning i mitt huvud?

Jag tror jag är lite galen, när jag startar spotify MÅSTE jag vara inne på min "Magnus och Simon"-lista, även om jag inte lyssnar just för tillfället, annars kan jag inte koncentrera mig på något annat om jag inte vet att den är så. Och när jag startar min mp3 så får jag panik om jag på något sätt råkat "hoppat bort" från min "Magnus-mapp" (jag vet, en mp3 ska vara likadan när jag startar den som när jag stängde av den, men den är gammal och dålig, okej?). Så fort mamma eller pappa försvinner från köket så stänger jag av radion och lyssnar på endast Magnus Weideskogs eller Simon Norrsvedens musik, eller om jag sitter själv någon annanstans. Alltid! Det är bara deras musik som spelas hos mig nu, jag mår bra då. För deras låtar säger allt jag aldrig själv skulle kunna säga högt.

Jag menar, hur fina är inte de här texterna?
(Observera att den med Magnus är en akustisk liveversion, alltså inte den versionen jag lyssnar på vanligtvis.)

Magnus Weideskog

Simon Norrsveden

 


Hemma från skolan

Kom hem och hade ett brev som väntade på mig - från ortopedtekniska avdelningen på Värnamo sjukhus. Alltså har jag fått en tid där nu, men dock inte förrän åttonde mars, en månad kvar! Hur ska jag stå ut?! :( Och idag glömde jag ringa läkaren, får väl göra det imorgon eller något.. Ibland är jag lite glömsk bara, hihi.

Kort tid

Hoppas verkligen att provet gick bra idag alltså, dock fick vi så sjukt lite tid! Eller vi fick hela lektionspasset, men det var för lite, typ en timma bara? Hade inte ens kommit halvvägs när jag fick höra "det är en kvart kvar", och gissa om jag fick panik och började stressa eller? Hann inte svara på sista frågan heller: "Vad vet du om det här utöver det du svarat på de tidigare frågorna" typ, så alltså hade jag TUSEN saker att skriva där, men nejnej, det hann ajg såklart inte. Fan. Menmen, känns ändå hyfsat okej! :) Men nu blir det att börja skriva på en religioninlämning istället...

En lärobok under kudden?

det sägs ju att om man sover med blommor under kudden på midsommar kommer man hitta kärleken? Och det sägs ju att ens tappade tänder under natten blir till en peng? Det sägs även att för att klara av psykiskt jobbiga saker ska man sova på saken och inte stressa sig igenom det, eftersom det bara kommer bli klumpigt i skallen om man inte sover ordentligt och låter hjärnan koppla av en stund. Gäller det samma sak för skolan och läroböcker? Att man kan lägga en lärobok under kudden en natt och dagen efter har den bytts ut mot kunskap i mitt huvud istället? Eller kanske är det enda som hjälper där också att inte stressa och sova på saken/svaren för att hjärnan ska hinna hantera alla konstiga (enligt de flesta gymnasieelever ganska onödiga) meningar om energi och sånt skit? Eller borde jag ligga upp och plugga lite till? Kanske man "förpluggar" sig då och sen inte kan ett skit?
Uuuuusch, det är jobbigt med skolan ibland, och det känns som om den bara är till för att visa hur kass man är på att lära sig saker. Blä, men nu vill jag sova. Skiter i om det inte funkar imorgon på provet, jag har i alla fall tagit hand om mig själv och satt mitt behov av sömn först så min kropp mår bra! (Ett IG kvittar väl? Det syns väl egentligen inte bland alla andra prestationer jag orkat utföra som visat högre beyg?)

Urkass träning

Jag HATAR att jag ska ha ont. Idag la mitt vänsterben av totalt, kunde knappt ens stå vanligt på det. Och självklart var jag tvungen att gå av och vila upp det. Gissa om jag blir sur eller?!?! Vafan är det för rättvisa här i världen? :( Men imorgon ska jag nog ringa ner till läkarn och be om svar, det har faktiskt gått över en vecka nu.
Jag vill veta vad som är fel!
Fast träningsupplägget i sig var bra, synd bara att jag inte kunde utföra hela.. Och så blir det ingen träning för mig på torsdag på grund av utbildningsmässan, skitkul, en träning den här veckan och den ska gå åt helvete. Lär ju inte bli uttagen till matchen på söndag, skit också.

Marås

Ojojoj, här sitter jag igen. Är hemma hos Nathalie, igen! Och även denna tisdagen ska vi försöka ta oss till träningen tillsammans! Hoppas det går bättre än sist, att backa ut från uppfarten är då inte Nathalie grej, diket några gånger (y) HAHA! Men nu ska det nog funka. :)
Fin dag idag i alla fall, blev att inhandla något förstärkningsnagellack i Värnamo också, ochs å var ajg bäst på hennes lektion. Hihihihi, men nu så, MAT! Vi är vrålhungriga båda två.. haha!

Halvdag!

Så otroligt skönt att halva skoldagen är inställd! Haft en kul dubbel-lektion i bild, väldigt få som var där eftersom det är friluftsdag för tvåor och ettor, plus dem som läser Idrott B typ.. Just nu är det fotolektion och det är jag och Emmie (som vanligt!) som har hand om ansvaret och uppgifterna.. Dem andra verkar inte bry sig så mycket...
Slutar vid tolv och då bär det av direkt till Värnamo för att träffa Nathalie och vara med henne lite i skolan coh sen leka och tagga träning!
Men nu ska jag städa klassrummet inför utbildningsmässan på torsdag! :D (Enda gången det är kul att städa - när det är borta, hon någon annan. Hemma suger det att städa ju :( haha!)

Elva handskriva sidor senare...

..nu äntligen är jag klar med alla instuderingsfrågor! Och bloggen stängs ner om två minuter för att administrationen ska uppdatera något typ. Jag har skrivkramp nu och ska sova gott! Godnatt! :*

Dags för Top Model!

Och jag ska precis gå och krypa upp i soffan med en filt och en varm kopp te! :*




Burlesque

Jag vill sååå se den! Men kan jag det? Nej självklart inte, för biografen i Gnosjö är väldigt efter (den kommer troligen inte komma ner hit förrän om en månad? Suck.) och tror ni man har möjlighet att ta sig till och från Jönköping bara sådär? Nej, tyvärr.

Någon som redan hunnit se den? Vad tycker ni om den?
Eller vad har ni för förväntningar på den? :)


Och så har jag blivit kär i låten :*


Lägg ner, snälla.

Det är ju för fan inte sant. När jag loggade in på blogg.se för att skriva ett inlägg så tänkte jag skriva ett positivt inlägg men råkade se en sak som direkt triggade mig till att bli sur. Det känns som om alla tar mig för givet. Det är inte så, men det känns så! Och om folk då tror saker om mig, håll det för er själva! Jag vill inte veta vad ni tror om mig, vad ni tror att jag gillar för kläder eller vad jag har för humor, särskilt inte när ni sen kommer och säger "Jag visste det!". Jaha och? Ni visste att jag gillade att ha leggings t.ex. så varför ens påpeka det? Det är ju sanslöst, har ni så jävla dålig självibld att ni måste gå genom mig och påpeka saker om mig för att ni ska ha rätt om något och känna er bra? Bara lägg ner.

Men över till den positiva saken: Det har varit en fin dag i skolan, men jag har en dålig hårdag. Och så måste jag plugga Naturkunskap hela kvällen, det är mindre kul, men det lönar sig i längden. Och så får jag inte missa Top Model! (Jag förtjänar faktiskt en paus..) Haha!

Fan

Det här funkar inte, matchen började bra men slutade i katastrof, varför behöver man ju inte prata om. Man blir bara depp, eller jag i alla fall - vi måste nog ta och ta tag i det här. Träning på tisdag och förhoppningsvis bättre, humör upp! (Vi är så mycket bättre än vad vi visade idag!)

En timma kvar

Sen sitter jag i bilen med mamma för att hämta upp först Lina och sen Eva för att efter det möta upp laget nere på stationen och bege oss av till Jönköping. Match mot Cyrus och vi har en stor chans att slå dem här. Slog dem på Hallbybollen så vi kan ta dem nu med. Jag är inte säker på hur pepp jag är, men jag tror det är ganska mycket, men jag börjar oroa mig för mina ben. Jag kommer troligen inte spela så mycket, men jag ska ge allt! Om det så innebär att jag måste hoppa på kryckor flera veckor. Men nu ska vi fokusera på det positiva, en trevlig stund med laget och chans till vinst!, Yiiha! :D

Alice och Olle i lördags! Ida var som vanligt för flummig för att fasta på bild...








Fin fredag-lördag

Vilket "fredagsmys" det blev igår, somnade i soffan hos syster sådär tio över nio. Var sjukt trött efter skolan och så, men sen sov jag gott! Alice var sjukt igår också, så det blev fullt upp med Ida istället, coh idag har båda två varit hur pigga och busiga som helst, men lille Olle bara sover, söting.
Åkte till Eksjö idag direkt från Nässjö och kollade på när brors lag spelade match, hängde på sjukt bra mot serie-ledarna, men det gick inte hela vägen. Kom hem och hann precis få på tv:n när Melodifestivalen började, och jag blev lite kär i första final-låten - In the Club med Danny.
Men nu tänkte jag kolla tv, sååå, jag blogger mer imorgon! Puss!

Jag råkar visst ha fått för mig att..

..impuls-åka till Nässjö! Kände att jag skulle ha en tråkig dag imorgon om inget hände, så jag hörde av mig till mamma och sa att hon fick övetala syster om att släppa in mig i deras hus imorgon. Och som svar fick jag att jag skulle dit ikväll istället. Så då blir det så! Ska om sådär en kvart sätta mig i bilen, tågen går helt konstiga tider och jag tänker INTE åka över Alvesta, värsta omvägen och onödiga pengar. Pappa kör mig halvvägs där syster, mamma eller Mikael möter upp och tar med mig till Nässjö, trevligt!
Om ajg inte hinner blogga något i Nässjö tänker jag snabbt nämna nu att jag imorgon ska åka runt Eksjö på vägen hem tillsammans med mamma och se min bror och hans lag spela! Mycket trevligt och bra sätt att tagga inför att själv spela på söndag! ;)

Dags att ta tag i det kanske..?

Jag har varit URSLARVIG med mitt projektarbete! Jag skäms verkligen över att jag segat så mycket.. Tror det beror mycket på att jag verkligen inte har lust att gå ut i det här vädret och "intervjua" folk till min undersökning.. Snälla, hjälp mig. Svara på min undersökning om "Har kvinnans stil någon större betydelse i arbetslivet?" HÄR - det tar endast fem minuter! (Dock måste man vara över tjugo år.)
Har projektarbetes-lektion nu och ska jobba vidare med nästa steg - söka fakta från tidigare undersökningar och så. Och så ska jag skriva loggbok, otroligt kul! (y) Eller kanske inte.. I alla fall, dags att sätta igång!
Och Jonas hälsar, han är konsitg, ginger och snäll! :D (och han själv tycker han är snygg.)

Jag har för övrigt fått ett nytt smeknamn också av Viktor Westin, "pUff", vackert huh? ;)

Frukost

Har inte ätit frukost innan skolan på evigheter känns det som. Inte för att jag behöver det eller så, brukar mest bli seg i skolan när jag äter frukost. Men nu så! Kände att jag har överdrivet mycket tid över och att jag kan göra min bror sällskap! :) Faktiskt litesmågott, tunnbrödsrulle och oboy, inte det nttigaste men... det är ju faktiskt fredag! ;)

Hejdå

Nu bär det av bort till Sanne, ska hjälpa hennes syster med PS. ;D Och direkt efter det blire träning - längtar efter att få spendera lite tid med flickorna. :') Bloggar när jag kommer hem, om jag orkar, lovar inget.. ;)

Slutade redan tio över ett.

Så otroligt skönt att vi slutade så pass tidigt att man hann med halv två-bussen hem. Sitter och myser i min ensamhet nu, men om en timma eller så kommer bror och pappa hem.. Får passa på att njuta nu då. ;D

Två flugor i en smäll!

Snabb naturkunskap med bara halva klassen plus Ellinor. Sen har jag bara haft foto, gått runt och fotograferat en del, rikigt kul! Känns egentligen som om jag inte fått något gjort, men det har jag.. Underbart att få skolarbetet gjort genom att flumma! ;) Håller på att föra över bilderna till datorn, och hade tänkt kolla upp när jag slutar.. Förhoppningvis snart! :D
(Så skönt att vi flyttade naturkunskapen från eftermiddagen till morgonen - hellre sluta tidigt än sovmorgon faktiskt.)

Dagen blev bättre

Oliver och Tobias lyckades få mig på bättre humör, och lite Kicke. Så nu är jag inte lika depp som innan, eller. Jag var nog inte depp, jag var nog bara.. förvirrad? Eller vadå var? Jag ÄR förvirrad.
(Hur suttit nu i nästan en timma och funderat på vad jag ska skriva, hur jag ska kunna förklara varför jag är så förvirrad, men det går inte. Lämnar det såhär.)

Men nu ska jag försöka muntra upp mig med att prata med Nathalie... och plugga. :(

Ingen bra dag

Idag är det ingen bra dag, jag är allmänt depp. Vet inte exakt för vad, men jag vet att det är något. Kommer troligen vara dålig på att uppdatera, förlåt.

Fin träning

Idag var träningen fin, ville bara säga det. Och det gjorde inte överdrivet ont i benen heller, hihi.
Nu ska jag kolla film, pusshej!

Värnamo

Haft en fin dag i Värnamo, men att röntga benen var väl inte allt för kul. Fick ligga och rulla runt halvnaken på en säng.. haha! Och snabbt gick det, var klar innan jag ens skulle in egentligen, eftersom jag var där tidigare.
Blev sen att gå runt med Nathalie på stan, köpte smink och gick runt i VARENDA affär typ. Sen hamnade vi på Stigs och åt salladsbuffé, och råkade sitta kvar där i närmre två timmar. Otroligt gott te de hade förresten.. Sen gick vi runt i alla affärer igen och vi råkade införskaffa oss varsin väska, plus att Nathalie köpte typ en plånbok eller något.
Tog bussen hem till Nathalie och just nu sitter vi bara och myser, har fått se deras nya badrum - SÅ SJUKT FINT. Jag ska flytta in där kom vi fram till. :) Men nu ska vi börja tagga träning!

Röntgen

Jag är nervööös. Ska in och röntga mina ben idag, och jag längtar inte. Tänk så är det jättedåligt? Vad händer då? Jag tänker ju knappast lägga ner handbollen - om jag får bestämma själv. Men om det inte visar något alls? Vafan är det å som kan vara fel? För något är det, det känner jag, och det ser sjukgymnasten. Dock kan vi inte sätta fingret på vad som sagt. Uuuusch, gillar inte det här. Håll tummarna för mig!

RSS 2.0