Handbollsavslutning + match

Snart bär det av upp till Töllstorp för att kolla på prisutdelningen som sker i halvlek på den så kallade "historiska" matchen mellan P95/96 och Ledarna. En liten smårolig idé pojkarnahade som Ledarna gick med på, och jävlar som det taggas här hemma!
Min bror mot min far, och det finns även andra spelare som har samma relation.
Ska bli riktigt kul att se detta! Snubbar där den äldsta är 47 år och den yngsta är 15 (dock är den yngsta en tjej inlånad från damlaget som avbytare). Och min pappa har aldrig i hela sitt liv spelat handboll.. haha!

I alla fall, ska fixa håret och byta om nu, puss!

En sjukling som börjar bli frisk..

..förhoppningsvis.

Svullen hals och snorig näsa. Orkar inte vara hemma, har ju precis kommit in i vanan att jobba på dagiset varje dag och hålla igång. Har precis blivit av med de där dåliga ovanorna med att bara kolla serier och halvsova i soffan för att jag inte haft något för mig.
- Men så hamnar jag där igen.

Fast jag mår ju i och för sig bättre idag, men troligen blir det en ledig dag till, för att hinna varva ner ytterligare så inte kroppen går sönder mer.

---

Just det! Var på Titanic 3D med älskling i söndags också, efter allt ståhej som varit under dagen då syster + familj var här.
Jag älskar Titanic, och att den nu finns i 3D är absolut inget steg bakåt! Gillar den minst lika mycket!
Hade en väldigt fin kväll/natt tillsammans med Theodor.
<3

Påsk!

Påskafton idag då ja, fram med all mat man lagt undan sen i julas! Nej men nästan så känns det, likadan mat, med vissa undantag.
Idag har jag i alla fall haft det trevlig än så länge, hittade mitt gömda påskägg på morgonen, morfar är på besök och om mindre än en timma drar andra matchen i årets OS-kval i handboll för herrar igång! Hoppas på vinst även idag. Blir mer påskfirande för min del imorgon, då syster och hennes familj + min älskling kommer hit.

Gladis Påskis!




Fyra månaders uppehåll är väl inget..?

Nästan fyra månader sen jag skrev här sist, och med så många (noll) otroliga nyheter förstår folk förhoppningsvis att så många otroliga saker har hänt.
Okej, en del har faktiskt hänt.

Min jul var fin, syster och barnen var hemma, fick bra julklappar och hade ett fint nyår. Har haft många fina helger och nästan lika många gånger har jag fått panik över att jag snart är 20 men inte har åstadkommit ett skit med mitt liv.

I alla fall, i slutet av februari, 25 februari för att vara mer exakt, så firade jag och min älsking ett år. Gjorde inget speciellt av det, var uppe i hallen och kollade en herrmatch för att sen komma hem till ett tomt hus och laga oss god mat och efterrätt. Hade hyrt film och bara va, nästan så det var på gränsen att man lika väl kunnat ha mjukisbyxor.
Fast man vill ju ändå se lite bra ut, hoho.

Och den 1 mars började jag praktisera på ett dagis i närheten, för att få erfarenhet och för att kolla om det är något jag kan tänka mig jobba som - och ja, hittills hittar jag inget fel i det. De gillar mig och märker att barnen tycker om mig så de har till och med bett mig vikariera vissa dagar, så det känns gytt. Vikarierat nästan hälften av tiden jag varit där, extra pengar i kassan tas alltid emot!

Handbollen har slutat för säsongen, men jag är ute och går minst en timma varje dag, för att förhoppningsvis orka pallra mig hela vägen till gymet snart.

Över lag lever jag ett okej liv (jobb-fronten och penga-tjänandet som inte är så lysande bara), och sommaren hoppas jag blir ännu bättre. Har dock inga planer alls än.
Nu jävlar ska jag börja med den här skiten igen! (Bloggandet), hoho!

RSS 2.0