Interneeet!

Wow, kom hem idag och tänkte "vafan, jag kollar om mitt mobila bredband aktiverats, trots att det kunde ta upp till fem dagar enligt någon snubbe i något forum eller något som Theo hittade.."
Och det funkadeeee! :D

Sååååå, nu har jag suttit och fixat till det sista på pluggandet jag gjorde tidigare i skolan idag. Så nu behöver jag inte plugga i skolan efter föreläsningen imorgon! ;D

Och här är resultatet:

 

En månad som Nässjöbo!

Ojojoj vad tiden springer iväg! Har helt glömt bort att blogga, haft så mycket annat för mig.
 
Renoveringen av lägenheten gick bra i alla fall, nytt golv, nymålat och nytapetserat. Har även hunnit göra mig hemmastadd och har alla nödvändigheter, förutom en elvisp och brödrost.... Men det är sådant jag får önska mig i julklapp!
 
Livet i Nässjö är fint, har dock inte hunnit spana in nattlivet i Nässjö då jag för det mesta åker hem till Gnosjö under helgerna. I och för sig finns det väl bara ett uteställe i Nässjö och ddär var jag för ett halvår sedan med syster... Menmen!
 
Vad har jag mer haft för mig under mitt liv som Nässjöbo?
- Jag har hunnit börja på Zumba, vilket jag älskar! Så sjukt roligt!
Helgerna har jag som sagt knappt spenderat i Nässjö, har åkt hem av olika anledningar... Eller egentligen har jag nog inte varit hemma så mycket...
I alla fall, första helgen åkt jag hem för att fixa gardiner som vi sedan satte upp i lägenheten, andra helgen åkte jag först hem till Gnosjö och sedan till Stockholm med älskling och Axel, hälsade på Viktor som har praktik där uppe. Helgen efter det hade jag inflyttnignsfest, så då var jag i och för sig i Nässjö. Fest på fredagen och myskväll med Sofia på lördagen.
Förra helgen däremot var jag i Gnosjö torsdag-fredag för att gå på 20års-/18års-fest och Halloweenfest. Sedan åkte jag och älskling till Nässjö för att mysa. Denna helgen kommer spenderas helt i Gnosjö.. Nästan. Ska hem på fredag med systers familj efter att ha varit barnvakt år Alice, Ida och Olle och sedan till Ullared på lördag med älskling, syster och Mikael. På söndag blir det farsdagsgudstjänst eller något, morbrors band spelar och vi får buffé efteråt..!
 
Mer än så finns det väl inte att säga?
 
Jo, jag kan ju ta och tala om att jag har lyckats vänja mig vid att min ena granne sitter upp till 03-tiden och skrattar för sig själv VARJE NATT. Och att jag ibland hatar ensamheten som blir, men att den ibland är väldigt skön. Spenderar även en hel del tid i skola, vilket är fint. Bra vänner, för det mesta roliga uppgifter och en del bra föreläsningar! Vissa väääldigt sega, men det är väl så det ska vara på högskolan? ;)
Kursen jag läser nu är faktiskt riktigt rolig, hitttills. Håller på med photoshop, powerpoint och sådant kul! :D
 
Sitter i datasalaen i skolan nu, ska egentligen plugga.. haha! Har dock inget internet hemma än så det är väldigt lockande att kolla annat när man väl är här. ;) Men det ska jag lösa inom kort!

RSS 2.0