Fullpackad helg

Och här sitter jag fast jag egentligen inte har tid med det..

Om en timme ska jag infinna mig i handbollen klubbstuga för julfest med både dam- och herrlaget. Ska bli trevligt, tror jag. Hoppas på det i alla fall! Är dock lite seg idag, sådär smågrinig. Eller inte grinig heller, men bara.. trött på allt? Orkar inte se det positiva i något. Jag är nog mest allmänt tråkig idag. Ska möta upp Sanela och ta följe med henne, så förhoppningsvis stiger mitt humör då! :) (Jag var ju faktiskt jättepepp för en timma sen när ajg fixade sminket..)

Ser verkligen fram imorgon i alla fall, jag, Emmie och Ellinor ska har en lite tjejkväll hos Emmie med god mat och så, ska bli riktigt kul, har inte träffats bara vi tre på evigheter! Dock blir det nog ingen lång kväll, ska upp och spela match på söndag - i Karlshamn. Bussen går vid halv tio, på tok för tidigt för någon som jag - för vem som helst som ska spendera en kväll/natt med kompisar och som troligen kommer innehålla alkoholhaltiga drycker.

Men det får jag väl fixa, kan ju sova i bussen, tre timmars resa, det är jag däremot inte ett dugg pepp på. Fast vi ska kunna spöa Karlshamn, så det hoppas jag vi gör! Ska ge allt, så mycket jag kan med tanke på att den förbaskade och envisa benhinneinflammationen har klamrat sig fast runt mina ben och vägrar släppa taget. Död åt den, det är vad jag vill ha i julklapp!

Nej men ja, hade egentligen inte tid till att sitta här, ska fixa hår och kläder och lite annat smått och gott. Ska försöka hitta ork och lust tilla tt blogga en gång till innan jul, men det får vi se hur det blir med det. (Har lärt mig att jag aldrig håller vad jag lovar, så denna gången lovar jag inget.)

Pusshej, trevlig helg!

Jag är kär.

Allt går upp och ner nu. Ena dagen är allt perfekt, alla är på bra humör och jag kommer överens med folk. Inget tjafs och bara massa skratt och skämt. Men andra dagen så kryper konstiga och hemska känslor runt i mig, längs min ryggrad. Jag tänker dumma tankar, som egentligen inte är ett dugg dumma eller personliga eller något. Möjligtvis lite smått egoistiska.. Jag ställer dumma frågor och gråter lite för ofta, men egentligen är jag bara rädd.

I alla fall, vill inte vara en seg "förstör-fredagskvällen"-typ, just nu är saker bra faktiskt. Ser fram emot Ullared imorgon med syster, mamma och (handbollstränare-) Eva. Hoppas på en bra dag.

Och så har Theodor varit här ett tag, och i morse när hans bil startade trodde jag att jag skulle springa ut efter honom i bara sov-hotpants, linne, raggsockar och tumvantar. Ville inte att han skulle åka. Sitter just nu och myser i hans tjockis-tröja (som dock inte luktar som honom längre), och försöker lura mig själv att när jag går ner till min säng kommer han ligga där och vänta på att få krama om mig.

Jag älskar min pojkvän. Och jag ska förska att inte tappa bort honom, någonsin.

RSS 2.0