Ring ring, bara du slog en signal..

EN signal?! När man ska ringa min vän Ellinor krävs det femtio signaler, eller i alla fall femtio FÖRSÖK. Blev lite smålack när jag var ute och gick i kylan och försökte få tag på henne! :( Meeeeen, hennes mobil hade dött under natten, och den ursäkten godkänner jag. Men men, jag har i alla fall fått lite motion idag, nästan två timmars promenad! Plus att jag kom inte hem tomhänt, gick förbi PUSS och köpte piercing-smycken till mina öron faktiskt, och ett grattis-kort. :)
 
Just nu känns det som om inget kan få mig att bli sur, men vänta bara, det kommer säkert komma upp något som ska jävlas med mig. Det jag var nere och tittade ut för att köpa kommer säkert vara slut när jag sen går ner för att faktiskt köpa det - skulle inte förvåna mig ett dugg och världen vill jävlas lite! ;D

Ska nu sätta mig och skriva ett nytt personligt ansökningsbrev som passar till tjänsten jag tänker söka. Så jag skrev mer senare! :*


Regn, bara regn.

Tänkte börja med att tala om att jag hatar regn. Jag vill ut och gå, men jag vägrar göra det i regn. Så kan det inte ta och sluta regna snart så jag kan få gå mina önskade promenader?!

Blir så less på att sitta inne hela dagarna och kolla tv eller läsa eller göra ingenting. För det finns inget att göra hemma hos mig - just där för vill jag ut och då. Då rör jag mig i alla fall och ser annat än samma fyra väggar hela tiden. Men som sagt - jag hatar regn. 

Läste ut "PS Jag älskar dig" igår, boken är dock långt ifrån lik filmen "PS I love You", men ändå bra! Köpte den samtidigt som jag köpte "Tretton skäl varför" för ett ganska bra tag sen, men jag har bara inte varit på "läs-humör" på senaste tiden.. Men nu så! Satte direkt gång med "Tretton skäl varför" efter "PS Jag älskar dig" och har läst hela dagen, har itne mycket kvar nu, och sen har jag ytterligare en bok som står på tur. För er som inte visste - på en typ tio-veckors-period köpte jag ca femton böcker. Läste dag och natt i somras känns det som. Och nu faller jag tillbaka igen! ;)


Fastnar med blicken

Kommer på mig själv att jag fastnar med blicken på nästan allt? Så otroligt jobbigt, man får inget gjort. Bestämmer sig för att göra något - fastnar med blicken på något på vägen och sedan är jag helt tom i huvudet. Kan det vara förkylningens biverkningar? Känns varm också trots att jag fryser, så vem vet, kanske sätter febern i nu också? Blääää!

Mötet idag gick bra i alla fall, fick inte så mycket sagt, satt mest och "mhm:ade" och "ah:ade" på rätt ställen. Men personen jag hade mötet med visste om att jag inte är helt frisk och därför kortade vi ner det så jag redan efter en halvtimma var på väg hem igen.

Blir troligen ingen träning ikväll med tanke på vad som kanske är på gång och vad jag redan har i mig. Vill inte att det ska bli värre, så ska nog vila upp mig så jag är bättre på torsdag och kan ge allt då istället! Eller... Jag vill ju träna! Har sådär två timmar på mig att bestämma mig, får se hur det blir.. haha!


Redan här igen!

Ja, visst är det otroligt? Jag kanske börjar bli "mig själv igen" och orkar blogga mer och mer? Eller är det egentligen "jag" att blogga? Ingen aning, men jag gör det ändå.

Har kanske inte så jättemycket att komma med men jag kan ta och tala om att jag haft en fin helg! Började med hemmamys på fredagen med familjen och på lördagen blev det match här hemma och barnpassning i Nässjö! Jag och Theo åkte upp och låg i systers och Mikaels soffa hela kvällen och någon gång då och då hörde hur något barn gnydde till eller hostade i sömnen. En riktigt mysig kväll faktiskt, dock blev det inte mycket sömn då jag låg vaken tills syster och Mikael kom hem vid två-tiden och Ida kom ner vid sådär sju-halv åtta morgonen därpå.
Strax efter lunch på söndagen satte vi oss i bilen hem och hann precis i tid till lillebrors match, och därefter herrarnas. Dock blev det bara en vinst i helgen - herrarna. 

Och vad upptäcker jag på lördagseftermiddagen tror ni? Självklart har jag dragit på mig värsta förkylningen/hostsjukan eller något. Sitter just nu med dubbla raggsockar, mjukisbyxor, tjocktröja och en filt runt mig - men ändå fryser jag fortfarande och nyser/snorar och hostar och är helt enkelt allmänt äcklig.

Jaja, blir att försöka sova nu, ska på ett möte imorgon lite för tidigt (haha, halv ett!). Hoppas kläderna håller mig varm inatt i alla fall, gick ju inte så jättebra igår.. Godnatt!



Model Lab 15/7-11

Okej, nu ska jag ta tag i det här med Model Lab-bilderna jag lovade att visa, är lite efter (läs: ganska mycket efter)... Var och blev fotad dem femotonde juli, alltså för ett ganska bra tag sen! Köpte tio bilder och fick en på köpet, dock tänker jag inte lägga upp alla här.








RSS 2.0