Jag har världens bästa pojkvän.

Saker är upp och ner.
Jag är upp och ner.
En katastrof.

Ibland sårar jag min pojkvän, ibland är jag hemsk.
Och jag är ledsen över det. Jag mår dåligt över att jag inte alltid kan styra hur jag reagerar på saker.

Jag känner bara inte igen känslan av att vara så rädd att förlora någon.
Jag kan inte, FÅR inte förlora Theodor.

Min pojkvän är den bästa pojkvän man kan ha,
för han har tålamod med mig.

Och det älskar jag honom för, för jag vill inte vara utan honom.
Jag älskar honom för mycket.


Student!

Om cirka en timma blir det att åka in till Gislaved och försöka få bra plats så man ser när alla studenter, inklusive min älskling, springer ut! Ska bli kul att för första gången se min pojkvän i kostym! Haha ;)

Utsläppet är vid 15.00 och efter det blir det mys och mat hemmea hos älskling och hela hans tjocka släkt kommer på besök! Blir troligen en ganska tidigt kväll för min familj, har med oss syster och barnen så dem behöver komma hem och i säng i tid och jag och syster har lite att fixa inför morgondagen - min 20-årsfest!

Tänk, idag är min sista dag som tonåring?! Börjar få åldersnoja, vafan, jag är (mycket snart) tjugo år och har ingen aning om vad jag vill här i livet?! (Förutom att ha ett långt liv tillsammans med älskling såklart.)
Men självklart är det kul att bli tjugo, systemet nu ju! Hahah, kommer nog kännas lite genomskinligt när jag kommer in på systemet imorgon med en lång lista på olika saker att köpa, både cider, öl, renat och lite annat smått och gott. ;D

Men nu ska jag hjälpa bror med håret och lite sånt,
trevlig fredag folk! ;D

Ain't no party like an alcoholic party!

Oj oj oj vilken helg!

Finfin fredag, fest hos Emmie och Robert. Och självklart var vi inte nyktra som vanligt, blev en del, och även natt-pommes på Sten Stures runt 02.00. Träffade polisen när vi försökte ställa en skylt till rätta och inte långt efter det blev jag, Ellinor coh Emmie vittnen till en krock! Hörde en smäll, vände mig om och såg hur ena bilen snurrade runt och tappade bakdelen.
Sjukt läskigt, vi stod på trottoaren ca. FEM meter ifrån! Hörde även barn skrika, men det visades att det var unga i korsningen hundra meter bort, tur det! Inget folk blev skadade, och vi vandra vingligt tillbaka till lägenheten för att hitta madrasser över hela golvet. Somnade sedan bums, tio stycken i en liten etta.

Lördagen spenderades i början i Värnamo med städande efter feste och sedan bakis-pommes på någon pizzeria. Blev hämtad av mamma, bror och älskling och då blev det en del shopping (bland annat snygga festkläder till min 20-årsfest!). Lördagskvällen blev i Öjhult hos Simon med Theodor, Axel och massa andra. Trodde det skulle bli en seg natt, men det visade sig bli en riktigt party!
En gammal jobbarkompis var där, och vänner till min lillebror! Haha, i efterhand känns det sjukt att jag festar med hans fd klasskompisar.. HAHA!

Blev en rejäl uppvärmningshelg inför nästa helg då det blir älsklings student och min 20-årsfest!


RSS 2.0