En månad senare:

En månad har gått och jag har inte blivit så mycket klokare.. Eller? ;)
Jo faktiskt så har en del hänt! Det har varit midsommar, jag har vikarierat en hel del, gått på "semester", fått antagningsbesked till högskola och haft finfina helger med både vänner och familj!

Kan ju också ta och tala om älskling student var riktigt kul (och min snygging blev ännu snyggare i kostym!) och min 20-årsfest den nionde juni blev lyckad och jag fick bara finfina grejer i present!
Fick bland annat photoshop och smycken av familjen, och av älskling fick jag ett hemmagjort presentkort på Gothia Towers (jag + älskling en helg) och ett par underbara converse med amerikanska flaggan!
 
En fin älskling på hans student:
 
Har hunnit vara på ytterligare tre studenter - August, Emanuel och Simon. Blev en stressig med fin dag med älskling då vi åkte fram och tillbaka mellan skolor och olika ställen på landet och gud vet var vi var. (Jag förstår inte hur dem inte virrar bort sig på alla grusvägar?! haha) Men det var riktigt trevligt att träffa massa folk! :)

Midsommar spenderades hemma hos Simon med älskling och några till, blev en rejäl fest efter att vi strulat med att få igång en motorbåt i en fet myggsvärm i två timmar. Slutade med att alla blev sura, åkte hem och drack. Haha!
 
Två mobilbilder från en "myggig" men kul midsommar!
+ att jag slänger med en bild på hur mitt lår såg ut efter en olycka den kvällen... haha!
 
 
 
Fick veta i torsdags att jag kommit in på högskola och funderar så det knakar på om jag ska tacka ja eller inte. Jag vill plugga, jag gillar media (som jag har sökt till) och ja, jag vill hemifrån. Jag är mest bara rädd att jag inte kommer få jobb efteråt ändå, eftersom det är en så tuff bransch, haha! Men antagligen blir det plugg till hösten! :)

Denna helgen som varit nu har varit ganska tuff. Blev tjejkväll hemma hos Ellinor i torsdags med Emmie och Emma. Hade otroligt kul och kom inte i säng förrän i gryning - runt fem någonting.
 
Och i fredags så var det precis att jag hann hem innan jag åkte ut till älskling för att umgås med honom och massa andra vänner.
Blev att vi tog deras egenbyggda flotte ut mitt på sjön och grillade. Sådär nio personer och såklart skulle Simon, Viktor och Axel åka vattenskidor och ha sig. En mysig kväll trots att det blev väldigt kallt framåt 23-tiden. Var ute från 20.00 till 00.30 ungefär! :)
 
Flotten!
 
Simon åker vattenskida!
 

På lördagsmorgonen var det samma visa igen - snabbt hem och fixa sig för att sedan åka med familjen till Rydaholm och träffa vänner som vi känt sen vi föddes typ. Hade en finfin kväll där (dock var jag ganska passiv eftersom jag var så otroligt trött!) och så blev det hemfärd vid lunch idag.
Har en känsla av att jag kommer somna gott inatt... hihihi! ;D

Blev ett långt inlägg denna gången, men känner att det behövdes! Händer ju en hel del nu på vårkanten/sommaren. Man är ju full av liv och har lust till att hitta på mycket mer!

Happy Life! :D

RSS 2.0