Puuuh..

Dagen är (äntligen) över! Har verkligen varit en lång dag.. fotoredovisningen gick bra och jag och Ellinor spenderade alla lediga stunder till att plugga engelska.. och det gick nog helt okej. Väl hemma i Gnosjö satt jag och Malin och dunkade musik (musik från typ.. 2002/3?), underbart! HAHA :D Blev sen att gå till Puss, fixa hålen (jag ett och Malin tre) och efter det hamnade jag hos Optikern som planerat, fick veta att jag har perfekt syn! :D Kom hem, hann vara hemma i sådär en halvtimme för att sen åka till hallen och fixa med kamera och så. Tränade sen i två timmar, hur skönt som helst, riktigt fin träning! :)
Sitter nu och kollar på Law & Order, varvar ner och slappnar av. Sängen snart, hjärta på det. <3

Det är ju Tom Kaulitz-day idag enligt fb, såååå... ;)

 

 

 

 

 

 


Fullt upp!

Sitter på en svenskalektion - inte så speciellt kul om ni ville veta. Ska skriva en uppsats om Carl Jonas Love Almqvust, och det vet ni exakt vem det är va? :) Nej men seriöst, jag orkar inte med den här dagen.. Eller det gör jag ju egentligen.. Haha! I alla fall..
Svenska-lektion: Jobba med uppsatsen.
Fotografi: Redovisa bilder (dem jag fotade igår), troligen gå in på en ny uppgift + teori.
Engelska-lektion: Prov, jag kommer inte klara det! Usch... kan inte ett skit.
Sätter mig sen i bilen med Malin hem till Gnosjö.
Puss: Impulsbeställde tid igår, så jag ska ta ett till hål i örat, plus att Malin ska ta ett.
Optikern: Synundersökning til körkortet.
Hinner hem, vara hemma sådär 45 minuter kanske.
Töllstorp: Fixa med kameran och stativet så att Pontus kan fota oss till hemsidan.
Töllstorp #2: Handbollsträning i två timmar.

Känns som om det är väldigt mycket, under skoltid iaf sen är det ju mest praktiska saker, hade varit värre om även eftermiddagen varit plugg eller något.
Men ska försöka hitta lite fakta om den där gamla döda snubben nu, får se om jag hinner blogga mer idag! :)

Måste bara slänga in denna!


Fotouppgift - klar!

Värst vad folk inte dyker upp helt plötsligt.. haha! Igår skulle Nathalie komma till träningen, gjorde hon det? - Nej. Idag skulle Josse dyka upp för fotografering, gjorde hon det? - Nej. Haha, det är lite småkomiskt :D Och nej, jag klagar inte eller så, bara tänkte på det.. haha x'D Men i alla fall, nu är fotouppgiften klar, fast långt ifrån bra bilder.. Orkade inte pilla med inställningar... :( HAHA

Idé: Skulle inspireras av en film, och i filmen var det två tvillingar, då tänkte jag direkt på tvillingars i Tokio Hotel (såklart ;)) och jag själv har två t-shirts med dem på. Så det fick bli att dem skulle vara med i varje bild :).

Några exempel:





Beställt tid!

Varit lite "off" med bloggandet idag, inte haft datorn på så mycket, och närjag väl hade det i morse så gick brandlarmet. Fick stå ute i t-shirt och frysa i en halvtimme för att någon hade sprayat för mycket med doftspray på toaletten utanför min foto-sal. Idioter, troligen städtanterna. :( en nu är jag här och bloggar i alla fall!
Vad är det då för tid som är beställd? Jo, en tid hos optikern för synundersökning för körkort och sen berättade Malin att hon länge funderat på att ta fler hål i öronen, så jag rinde och fixade tid åt henne.. samtidigt slängde jag ur mig meningen "Boka tid för två förresten, jag ska också ha ett till" - utan att ens tänka över saken. Såå.. imorgon efter skolan ska jag direkt till Puss och göra ännu ett hål och sedan vidare till optikern för att sen hinna hem och byta om till träningen. Gillart! :D
Fast nu... måste jag plugga engelska, prov imorgon.. och om sådär en halvtimme eller något kommer Josse förbi för att vara modell till en skoluppgift som ska in imorgon! :)

Tvillingarna Kaulitz flyttar till L.A.!

Detta hade jag tänkt skria för någon vecka sen ungefär, det har bara inte blivit av.. MEN!

Nu är det i alla fall bestämt! Tvillingbröderna Bill och Tom Kaulitz säljer sitt hus utanför Hamburg och har införskaffat sig en tillfällig lägenhet i L.A. De flyttar i november redan, och flytten beror på att de ska jobba på ett nytt album. Att Georg och Gustav stannar hemma i Tyskland är på grund av att de inte vill flytta ifrån sina flickvänner och familjer.



Det ryktas även om att de ska ta en tur över till Japan och spela in en skiva - endast på japanska! Det får man se hur det blir med den saken, än så länge har man inte hört killarna själva säga att det är sant.

Och ännu en sak - ett hotell vid namn Tokio Hotel - där skulle jag mer än gärna bo några nätter!


Fem över sju...

...då vaknade jag. Och bussen går tjugo över sju.. Vadå att jag fick panik? Jag hann sminka mig och jag hann dra plattången genom håret någon enstaka gång. Mamma körde ner mig, och jag satt som ett lik på bussen. Det gör jag fortfarande förresten, är helt seg och en aning småsur just nu. Och så är det träning ikväll, känns inte som om den kommer gå så jättebra faktiskt.. Men jag får göra mitt bästa som vanligt, ska få träffa Nathalie idag också! Inte träffat henne på evigheter pga att hon varit sjuk och inte kunnat träna, men nu så!

Sitter i studierummet, skriver på en analys eller något om en artikel.. ska vara klar idag och jag har inte skrivit alls mycket. Men jag orkar inte mer så jag får vara klar typ nu, får hoppas att det duger ändå!

Kände att det behövdes.. Före och efter, skillnad? ;)


Studentresa?

Jag tror den där "kunde haft sovmorgon"-tanken lite förstörde min dag. Har inte gjort så mycket mer än diskuterat "studentresa" med Malin P och Sandra A. De flesta i MP08A och B vill åka till Aya Napa, men vi pallar inte det. Palla åka till ett ställe nästan alla avgångsklasser åker till? Så vi tre har diskuterat och kommit fram till att vi troligtvis skiter i den resan och åker själva, två veckor under sommaren till Grekland eller något! Blir nog även två-tre andra tjejer som också hänger på. :)
Har ni några förslag på ställen man kan resa till, som inte är bara supa och sola? Något som har både det och stadsliv! Kalifornien vore ju sjukt underbart, dock råkar man inte ha pengar växandes på trädet bakom huset..

Kunde haft sovmorgon..

..usch. Låg uppe länge natt, vilket gjorde att jag bara hann sova sådär fyra timmar innan jag skulle upp och till skolan. Surt att man får veta, när man kommer hit, att jag hade kunnat ha sovmorgon i en timme minst. Susanne är inte här och jag kan inte jobba utan henne, skulle fått hjälp idag med en sak, så det blir att sitta och ha allmänt tråkigt! Plus att jag inte hann äta frukost i morse.. jag är sjukt hungrig och mår illa. Men orkar jag pallra mig till oasen för att köpa något? Knappst.
Bloggar senare kanske, får hoppas jag är på bättre humör då!

Söndags-seg..

Dålig uppdatering i helgen, men har som sagt inte varit hemma. Och idag sov jag hyfsat länge, och när jag vaknade hann jag bara se något avsitt på reprisen av Idol för att sen slänga på lite mascara och kläder, håret i en boll och åka iväg till "lill-kusinen" som fyller 10. Är verkligen inte i form idag, helt seg och trött, blev ju faktiskt ganska sent hos syster igår. Fast nu ska jag kolla på Ghost Whisperer, hörs senare/imorgon!

25 år!


Lugn kväll

Hamnade på Harrys igårkväll, väldigt trevligt! Haha, inträdet betalade dock en kompis, hoho! ;D Det hände väl egentligen inte så mycket, det blev en lugn fest hemma hos Stefan. Även på Harrys var det lugnt, tycker jag, men det kan bero på att jag bara var där en timme för att inte missa bussen, haha! Var tvungen att åka vid Reftele och Anderstorp för att sen kunna byta buss till Gnosjö, hur segt som helst! Men hem kom jag i alla fall, runt 03.00.
Mer hinner jag inte skriva nu, måste skynda mig, ska platta håret och välja kläder på sådär.. 10 minuter? Lyckat!

Tillbaka till Värnamo!

Blir ett snabbt inlägg innan jag drar till Värnamo igen tillsammans med Emma för att festa! Fick sms av Patrik när jag satt på bussen hem innan om att han tyckte jag skulle med på fest, och så blev det! Bloggar mer imorgon :) Puss!

Endast ni bestämmer!

Sitter här på min praktikplats och kom nyss på att jag är sur, hahaa! På en lärare på skolan, har nästan lust att slå honom.. fast en sån sak kan jag inte göra.
Och jo, jag är sur för att igår diskuterade vi på en lektion om likabehandlingsplanen, och den innehåller bl.a. meningen "Man bestämmer själv när man är ett offer." (kanske inte ordagrant, men ni fattar betydelsen). Men jag känner mig seriöst kränkt över om själva saken inte handlar om mig! Vår lärare sa för något år sedan: "homosexualitet är en sjukdom" - och sedan massa mer om att det inte borde vara tillåtet och sån skit. VAFAN?! Då reagerade jag inte så mycket på det, då trodde jag det var en del av "utbildningen" inom den "kapitlet" vi läste, typ att det var vad dem trodde på den tiden. Men nu efteråt när jag och några vänner pratade om det förstod jag att det var HANS värderingar, och HANS åsikter. Han tappade lärar-rollen om att hålla käften HELT. Jag blir verkligen sjukt sur.
Att detta ens kom upp till diskussion var för att jag har en kompis, som går i min klass, som är homosexuell, och när vi hörde det här med likabehandlingsplanen så nämnde hon det. Hon är ett offer, hon kände sig kränkt, hon har all rätt att anmäla, MEN! Hon tänkte längre: Vafan betyder egentligen snubben för mig? Efter kursen försvinner han ur mitt liv, han har ingen påverkan på mig. - DET beundrar jag! Då har man sin stolthet kvar, hon bevisar att det är hon som har makten. I like it!

Vet egentligen inte varför jag delade med mig av det här, kände att det behövde komma ut bara. Så glöm inte det - att det är NI SJÄLVA som bestämmer när ni är ett offer/kränkt! Händer det en gång - fine, då kanske ni själva inte orkar bry er, men upprepas det har ni mer än rätt att anmäla! Det behövs mer sådant i samhället, fler folk som vågar stå upp för att de känner sig orättvist behandlade, annars kommer det bara fortsätta, det kommer aldrig ta slut på skiten här i samhället. För all del, stå upp för er rätt!


Underbar träning!

Och rubriken stämmer till hundra! Det var verkligen en fin träning idag! :D Mycket pass, mycket rörelse och många växlingar! Och det känns verkligen bra med Anderstorps-tjejerna. Vi hittar varandra snabbt och ja.. vi trivs ihop! Inte sådär stel stämning, ni vet? Utan vi kan skämta och sånt redan! :D Dessutom har tydligen Värnamo sagt att det märktes under vår träningsmatch att vi hade viljan och var bättre än förväntat (eller något sådant..). Och det stämmer också till hundra! Tror faktiskt att den här säsongen kommer bli fin. :) Lite surt dock att vår första säsongsmatch är inställd. Vetlanda har dragit sig ur.. :(

Och jag måste tillägga - jag älskar den lena känslan man får om händerna när man tvättat av klistret med olja! :'D

Se Eclipse på bio igen kanske?

Bra dag idag! Har fått några "anmälningar" om flickor som kan ställa upp som modeller, skitbra! Men fortsätt anmäla er, behövs! :D Känner mig även duktig över att redovisningen i fotografin gick bra plus att jag ligger bra till matten!
Ska på domarkurs senare idag, vilket jag inte är helt glad över.. Önskar att den är nästa vecka, vill ju gå på Eclipse som går på bio här i Gnosjö idag! Har redan sett den, uppe i Jönköping, men vill ju självklart se den igen! :D
Hur många av er har sett tredje Twilight-filmen Eclipse?

Handledarutbildning!

Äntligen har jag gått handledarutbildningen! Den där som krävs för körkortet ni vet? Och ja.. jag vet att jag är över 18 och inte ens gått den, lite efter. Men nu är det i alla fall gjort, får se nu hår långt jag kommer ;D haha! Finns inte så mycket att säga.. Eller jag kan nämna att på kursen var en av Sveriges finaste killar. Sjukt fin verkligen!

Försov mig!

Gaaah! Vaknade en minut i sju idag av att mamma sa "Linnea, du får nog ta en senare buss.." helt lugnt! Jag menar, hallåe?! Väck mig snabbare så jag hinner fixa mig! Blev att snabbt som fan slänga på lite smink för att se upptäcka att mitt hår faktiskt var helt okej, det var inte sådär äckligt lockigt - utan okej lockigt. Fast nu efter att ha varit i fukten så har det blivit lite... fail. Men i alla fall, fick skjuts ner till stationen, han med bussen som gick typ tjugo över sju och ja.. sen har allt varit som vanligt. Här i skolan har jag bara hunnit såga en bräda och grundat den med vitt.. väntar på att den sa torka nu, vilket den inte hinner göra idag. That sucks.
Nejmen usch, nu ska jag.. vet inte. snart foto, sen kommer Ellinor, det gillar jag. Sen har jag prov i psykologi också, jag fattar inte ett skit. Känner att jag nästan vill vara sjuk sista lektionen.. hihi. Och ja, jag är helt negativ idag, i alla fall hittills, vaknat på fel sida nästan.

Anderstorpstjejer och bra spel!

Trots att vi var sex tjejer från HG69 och sju tjejer från Anderstorp och aldrig någosin varit på en plan tillsammans så spelade vi bra! Vi hittade varandra lätt och vi gjorde en bra förstamatch, med tanke på omständigheterna. Dock förlorade vi med 16-12, men man kan inte begära mer, Värnamo är ett tvättäkta seniorlag, och vi är egentligen fortfarande juniorer.. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer.. men ja. Det var kul som fan att äntligen ha fått känna på riktig handboll igen! Har varit så få på träningarna, inte fått något gjort och så gör vi en sådan här insats! Kommer det fortsätta såhär så har vi chans mot flera lag.. men man får se hur det blir. Vi är ju faktskt bara juniorer fortfarande.

Satte oss i bilen hem vid fem över halv nio och jag och Lina dog nästan lite i baksätet. Så grymt trötta var vi, och jag är fortfarande! Så det blir att sova nu direkt.. godnatt!

Träningsmatch!

Ser långt ifrån ljust ut för min del. Känner mig helt otränad pga halsen och förkylningen, kommer troligen köra snabba byten och sånt, jag är på noll. HAHA! Vi är bara sex stycken från Gnosjö, ganska surt, men vi lånar in anderstorpare som vi sen tänker snatta. :) Behöver verlkligen dem, är sjukt få kvar i Gnosjö, folk hoppaar av hit och dit.. :( Ska ner nu och packa väskan, bloggar när jag kommer hem! :*

Kräftskiva #2 - dock blev det inga bra bilder :( HAHA!

 


Ibland kan jag inte urskilja på dröm och verklighet.

Näromnatten, i förrgårnatt rättare sagt hade jag världens mest underbara dröm. Bilderna flyger fortfarande runt i mitt huvud och jag måste vara dum eller något för ibland ser jag endast dem coh inte det som är framför mig i verkligheten.

Drömde att jag var på en Tokio Hotel-konsert - lyckligast i världen! (Förvånande att jag var lycklig.. de äger ju mig.) Jag kommer ihåg att jag hade backstage-pass typ, vet inte varför eller hur jag fick det eller något, men där var jag - ensam. Kände mig ensam och försökte komma överens med killarna, men sa alltid något väldigt dumt. Skämde ut mig totalt och de kollade konstigt på mig. De gick ut på scen och jag (av någon konstig anledning) började blötsligt dansa, mellan publiken och scenen. Gjorde riktigt grymma dance-moves och sånt.. ja, som om jag hade varit en del av ett dance-crew som varit anställt eller något, men så var det ju inte. Jag var bara allmänt konstig. Därefter fick Bill förhinder och hann inte ut på scen för att sjunga en av låtarna mitt i konserten, vilket resulterade att deras manager slängde ut mig, jag sjöng Geisterfahrer och publiken jublade långt ifrån lika mycket som när det var Bill. Dock kände nog Tom att jag mådde sjukt dåligt över att stå där och vara oönskad plus att han sett på mig innan hur jag skämdes över mig själv och sånt. Han drog igång värsta solot och kom fram till mig, uppmuntrade mig att tro å mig själv och ja, det blev bra tillslut. Bill tog över mikrofonen igen och efter ytterligare några låtar så skulle han beretta en "historia" till en av låtarna. Jag satt vid det tillfället på en högtalare, strax bakom där Tom stod, och vad gör han? Jo, han hoppar upp och sätter sig bredvid mig, tar min hand och ler mot mig. Jag smälter och undrar varför han gör allt det för mig, räddar mig när jag känner mig som sämst. Han ser på mig och säger "Fråga inte varför, jag har bara fortlorat en del av mig själv. Delen att jag är casanovan Tom Kaulitz, men den har ersatts med något bättre som du lärt mig.. äkte kärlek." och kysste mig. Ett jubel från publiken och Bill hördes och Gustav började trumma lågt och Georg pillade på strängarna på sin bas.

Därefter vaknade jag, men det var väl bäst så. Underbart var det. Jag låter som värsta mesen, men det är sant.
(Och jag vet att det aldrig kommer inträffa irl, jag vet att den personligheten Tom Kaulitz fick i min dröm kanske inte är hans egentligen.. men låt mig få tycka om drömmen i alla fall?!)

Tid över på morgonen?

Ojojoj, förlåååt för att jag inte uppdaterade igår.. borde ha gjort det kanske. Men nu är det faktiskt såhär att igår hade jag ingen motivation till något. Satt bara hemma och läste hela dagen. Var nere en snabbis och slängde iväg min röst (röstade ju för första gången nu som sagt ;D haha). Sen läse jag lite till tills Lina slängde iväg ett sms om att hon ville ha med mig ut. Kände att jag behövde andas och självklart gick jag med henne ut. var ute och gick i sådär.. två timmar? Riktigt mysigt var det, pratade om allt och inget. Och kul att när jag skulle köpa cigg på Konsum kände dem inte igen med på leg:et utan kallade in någon annan som jobbade där som skulle identifiera mig, men ingen tyckte att jag var mig lik. Det vill säga att efter att ha övertalat dem så fick jag tillslut betala och gå därifrån. Visst jag har förändrats, från svart hår och ganska mycket smink till blond och mindre smink. Dock hade jag inget smink alls igår... haha!

Men nu är det i alla fall ny dag och jag är pepp på bild! Har det som förstalektion och ska skissa klart det som sedan ska upp på en tavla. Psykologin därefter är inställd, troligen kommer jag plugga i Oasen, om jag pallar. Därefter två timmars lunch.. och nu när jag sa det blev jag väldigt sugen på Chili Thai.. haha! Efter det engelska och matte, äntligen får jag träffa Ellinor min igen! (Om hon inte bryter sitt löfte och fortfarande är sjuk..).

Vet inte vart jag fick tiden från att blogga idag egentligen.. Gick upp en halvtimme senare än vad jag ställt mobilen på, sminkade mig som vanligt och tog lika lång tid på mig att välja kläder. Däremot hoppade jag över att fixa håret, tyckte det såg okej ut + det var väldigt skönt att ha en otroligt lös boll på huvudet/i nacken. Hmm.. jag måste smikat mig snabbt... aja. Nu ska jag försöka äta frukost, är inte så glad i det dock :/

Tidigt i säng för att vara fest!

Det här var väl trevligt? Ja faktiskt så var det det, lite småsegt dock. Eller ah.. jag vet inte riktigt, alla blev fulla så tidigt så jag, Alexandra och Nathalie drog oss undan för att spela spel. Och bestämde oss för att redan nu sova! Är faktiskt jättetrött, sov inte så mycket inatt, och det gjorde inte dem andra heller. Så därför säger jag godnatt nu! :)

Nu är alla på plats!

Jaha, då har äntligen Nathalie, Eva och Klas trillat in också! :D Eller rättare sagt gjorde dem det för sådär två timmar sen.. De som trillade in för tio minuter sen var Henrik och Marianne, två kompisar till mina päron. Dock tog jag bilden när det bara var Johanssons här.. Haha! Dags för kräftskiva två ikväll alltså, tror jag kommer bli riktigt kul, trots att mina föräldrar är här ;) HAHA! Ska upp nu och mgås med den, blir KANSKE ett inlägg senare ikväll. ;)

So Sexy - Down aka Kilo feat. Snoop Dog


Ohoo Zac!

Hade en underbar dröm inatt, supermysig. Haha! Drömde att jag blev tillsammans med Zac Efron, och jävlar vilken fin mage han hade! :D Hahahaha! Men mamma kom och väckte mig :( Fick även ett underligt samtal mitt i natten av Pagge, trevligt! Haha. Har hunnit äta och duscha och nu ska jag och Alexandra kolla på Flickan från Ovan som tydligen ska vara bra, fått mycket bra kritik av folk i alla fall. Bloggar mer senare om jag hinner, puss! :D

Get up and raise your voice.. make some noise!

Äntligen sändes MTV World Stage i svensk tv! De jag ville se var ju såklart Tokio Hotel med fem av alla deras underbara låtar! Öppningslåten här var samma som på Welcome to the Humanoid City-turnén - Noise, efter det spelades Automatic följt av Dogs Unleashed, som även den var som på turnén - Bill kom upp genom golvet på en stor fet motorcykel! De spelade även Dark Side of the Sun där elden kom in så som på turnén och sista låten var World Behind My Wall, och även idag började jag gråta av den. Den är så grymt vacker verkligen, det är det alltihop, alla deras låtar, känslan som väcks om hur det är att stå där mitt i konserten och minnena från mars. Så otroligt underbart.
För mig är Tokio Hotel definitionen av kärlek. <3

Alexandra is in da house!

Nu äntligen är Alexandra här :D Visst, har varit här ett tag, men ah. Inte orkat skriva det förrän nu (a) haha! Ska ner nu och hyra film, bloggar mer när jag kommer hem! :D <3

 


Intervju!

Bill Kaulitz är inte bara sångare i Tokio Hotel, utan också tysk modeikon, deltidsmodell, kläddesigner. Han har många bollar i luften alltså.

Vad är ditt absoluta favoritplagg?
Bill: Det finns knappt något jag kan spara när jag är ute och reser så mycket som jag gör. Jag kan inte ha ett specifikt klädesplagg utan måste ha allting. Mina kläder ser just nu ut som en klädaffär, lite galet, men jag gillar det.

Vilken modetrend önskar du redan hade försvunnit?
Bill: Päls! Många djur dödas för modet trots att det inte behöver vara så. Det är svårt att köpa konstgjorda kläder från kända märken, men när jag själv köper något klädesplagg ser jag alltid till att inga djur använts för dem. Jag önskar att flera stora märken ska börja jobba såhär och tillverka kläder utan att använda sig av djur.

Beskriv din stil med tre ord eller mindre.
Bill: Tyvärr kan jag nog inte göra det, kan inte begränsa mig så mycket. Att behöva passa in i dessa tre ord varje morgon när jag klär på mig - hemsk! Låter någon annan få komma på tre ord.

Om din stil hade en signaturlåt, hur skulle den vara?
Bill: Jag behöver fortfarande skriva den..

Nya tjejer!

Sitter på praktiken nu, två nya tjejer här också, trevligt värre! Ena tjejen är från nian och har varit här hela veckan, sista dagen idag dock. Och den andra tjejen går sista året foto på JB här i Värnamo och kommer vara med mig här alla fredagar framöver! :) Har fotograferat tjejen från nian, massa olika bilder. Hon har blivit "bortblåst" och vi andra har ont i armarna efter att ha viftat med någon sorts kartongskiva. Hihi, nej men ska ta och.. göra något nu... hah! :D

Btw, läkarn ringde tillbaka, men han sa att dem tydligen inte hade tider förrän om två veckor :S Så han bad mig vänta och se om det blev bättre, blir det inte det så får jag ringa igen. Blir så irriterad på att dem säger olika... Suck.

Goodmorning!

Vaknade vid 07.00 när mobilen ringde, stängde av och kände för att sova vidare, i alla fall en kvart. Men mamma skriker efter tio minuter och tvingar upp mig. Ringder Vårdcentralen och igår sa hon "så får du en tid genast, troligen på morgonen." Hallå?! I telefonen sa dem att dem ringer upp vid halv nio, det vill säga att jag knappast kommer hinna få en tid innan min buss går. Fast då får jag bara ta en senare, men sorgligt ändå. Vill få det gjort liksom.
Fast.. om jag nu får en ganska tidig tid vore det ju bra om jag var klar, så sa fixa mig nu! Har bara hunnit sminka mig. haha. Bloggar mer från praktiken om jag lyckas komma åt en dator. (eller blir tillsagd att starta upp min, startar inte upp den själv - känns onödigt.)
Och för övrigt är jag glad idag, ska möta upp min älskade Alexandra för att dra med henne hem! :D

Impuls-ommöblering!

Inatt efter att jag städat började mamma och jag filosofera om hur man kan förändra mitt rum. Så idag gick vi ner och flyttade lite på sakerna, och det blev superbra! :D

Före:

 

 

Efter:

 

 

 

 

 


Olydig

Hihihi, busig jag är som tränade ändå. Liksom.. jag känner just faktiskt av bäst själv om jag kan eller inte, och jag  bestämde mig för att jag kunde! :) Plus att vi gjorde inte så mycket idag.. eller jo. Men mest växlar och anfall/försvar, det vill säga inte så jättemycket spring. Inte sånt spring som blir jobbigt och påverkar halsen. Var faktiskt en väldigt kul träning. :) (Synd bara att man inte kan hålla koll på vilka som varit med i växlar och inte..)
Får se vad läkaren säger imån, kanske får jag piller och får inte träna? Då blir jag sur. :( Men jag måste kolla upp det.. för i längden - hellre piller och ingen handboll på två veckor än att vara halvsjuk mycket längre och kanske missa träningar i någon månad på grund av att jag aldrig blir frisk. DET hade varit väldigt surt faktiskt. Särskilt nu när det är så nära till säsongsstart, jag vill så gärna vara med då! :O

Nejnejnej, får inte fortsätta bli värre.

Faaaan, ja, jag svär. Och det får jag. Ringde till Vårdcentralen nyss för att skolsköterskan sa att det var bäst (med tanke på att min hals fortfarande är svullen..) och hon sa att jag skulle återkomma imorgon. Dåligt med tider idag tyvärr. Så imorgon vid sådär 07.00 ska jag ringa (jag som knappt vaknat då, enda sovmorgonen på hela veckan..) och får troligen en tid på förmiddagen. Hon påpekade även att det är väldigt noga med att jag inte utför någon fysisk ansträngning >.<' Hur fan ska jag göra med träningen ikväll då?! Jag har varit borta två veckor redan, tränade i tisdags och på måndag är det träningsmatch. Och redan nästa helg är det säsongsstart! Gaaaah, jag blir galen! Jag vill verkligen inte vara sjuk längre! :(
Fanfanfan, får försöka dränka sorgen av att inte få träna ikväll med att ta tag i foto-uppgiften.

Före - efter städning

 



Lite duktig är jag va?

Oj oj oj, jag måste faktiskt få känna mig lite stolt nu! :D Och duktig. Började som sagt städa hela rummet, och är nu klar! Blev att slänga ner småsaker i askar och så, gömma undan det fint, haha! Blev även att damma allt, men att dammsuga fixar pappa eller någon imorgon när jag tränar! Snälla päron jag har! :D Blev inte riktigt så trött som jag trodde jag skulle bli, haha, men nära. I alla fall i kroppen, min rygg gör ont efter att jag böjt mig så himla mycket. Ska nu ta och lägga ner datorn och lägga huvudet på kudden coh se om jag somnar, gör jag inte det blir det att läsa lite i engelska-boken.
Åååhå, känner mi verkligen duktig! Haha, jag menar, hur ofta fixar man underskrifter och en plan i projektarbetet, lyckas komma med bra idéer till foton och återhämtar sig och jobbar flera sidor matte hemma trots att man i skolan nästan bröt ihop på grund av att man inte orkade, plus att jag städat nu också! Hihihi, bra jobbat Linnea! :D

Matte & städning!

Exakt som rubriken säger, mer och mer matte. Har varit oaktiv idag just på grund av det, mattelektionen idag gick skit så jag kände att jag var tuvngen att jobba lite hemma. När jag väl kom hem och slog upp boken märkte jag att jag kommit förbi den svåra delen, haha! Så jag har gjort några sidor och så nu, känner mig så jävla duktig! :D tog en liten paus nyss, för att kolla på Idol. Men nu ska jag nog sätta igång igen.. eller.. kollade på klockan.. och jag ska ju faktiskt hinna städa ikväll. Och nu när jag tänker på det blir jag väldigt pepp på det! Ska verkligen städa, kasta massa skit, eller i alla fall gömma det i askar och ställa undan.. haha ;)

Projektarbete!

Jag och Malin har äntligen kommer fram till något. Vi har till och med fyllt i projektplanen och ska ner och snacka med vår handledare om en halvtimme! Blev inte att leva utan sms/godis, utan vi ändrade nyss till något mer media-inriktat!
Blir att fotografera tjejer, med vs utan smink och sedan typ intervjua folk och undersöka hur folk påverkas eller så. Liksom.. hur bemöts man med smink och hur bemöts man utan smink. Ska sammaställa och så sen, se liksom.. ja. Hur smink påverkar oss. Kan inte förklara det så bra, men typ något sånt, haha!
Ska faktiskt pysa ner till idrottshallen och haffa Dan redan nu, kan ändå inte göra något innan han har läst planen och godkänt den. :) Hörs senare!

Borta två veckor - men ändå kanske inte helt redo..

Försökte att kolla på någon debatt mellan Socialdemokraterna och Moderaterna innan träningen idag, somnade efter tjugo minuter, så kul var det. Och träningen sen gick inte så bra, var seg i kroppen plus att Emma bjöd på kladdkaka innan så liksom.. man hade ju en klump i magen. Inte skönt. Var pepp på träningen ändå, fast efter lite mer än hälften av intervallerna så fick jag inte hålla på mer för Peter. Hostade lungorna ur mig, är nog inte så frisk som jag trodde jag var. Skitsamma, resten av träningen gick fint på den fronten, mer så att jag var seg i hela kroppen och mina muskler ville inte som jag. Det vill säga att jag snubblade på mig själv, steg fel och orkade inte hålla emot som försvar. Inte så jättelyckat. Men i alla fall, skönt att vara en liten bit på vägen, snart är jag nog återställd!

Gärdet goes High School Musical?

Dagen blev inte så farlig.. eller lite kanske. Kollade film på två lektioner och på psykologin pratade vi om hur vi lär oss saker, var till och med tvungen att be om en Ipren hos skolsköterskan för att överleva! Haha.
Däremot vad jag, Emmie och Linn med om en underlig sak.. HAHA! Satt i Oasen och några snubbar, vet inte vilka av alla som satt ovanför, kastade papper på oss! Det ledde till att resten av vår rast gick åt till att komma på idéer om hur man skulle göra för att få dem att sluta. Sätta in "Dagens Ris" i tidningen? Skriva lappar och sätta upp på väggarna? Leka gamla sura tanter!
Och inte nog med det, när vi gick helt ensamma i en korridor och började sjunga på "Barbie Girl" och brast ut i skratt efter bara två meningar.. tro fan att det sitter några killar vid ett bord som man inte såg från vår vinkel och fortsätter sjunga åt oss! x'D HAHA! Så sjukt kul, kopplade det direkt till High School Musical och jag och Emmie började dansa. Vackert, mycket vackert! :D

JAG VILL ÅKA HEM!

Trött, trött, trött.. Jag orkar verkligen inte vara i skolan idag, försov mig och vaknade bara fem minuter innan jag borde gå till skolan. Det vill säga att jag fick panik och mamma skjutsade mig till stationen. Lite och snabbt sminkad, otroligt slarvigt hår och förstor tröja, mums! ;) Nejmen.. jag är supertrött, fattar inte hur jag kunde vara vaken till sådär halv ett inatt, när jag höll på att dö av sömnbrist strax efter skolan! Ew, aja, får se hur länge jag klarar denna dagen.. jag fruktar verkligen fotografin och psykologin i eftermidag. :( Synd om mig, buhu. Ska börja jobba med min skiss i bilden nu, superkul. Verkligen bra humör jag har idag! :D

Frustation?

Känner på mig att det inte blir något mer inlägg idag efter detta. Jag är verkligen sjukt trött och somnar vilken sekund som helst.. :( Mattelektionen idag var.. värsta kaos i mitt huvud. Försökte plugga hemma i helgen, vilket resulterade tre halvfärdiga uppgifter som jag behövde hjälp med. Tror nog att Mikael hjälpte mig mer än vad han hjälpte övriga gruppen sammalagt. Det funkade verkligen inte, blev så frustrerad och sur på mig själv att jag var nära på att börja gråta. Men då hör jag Ellinor bredvid mig, utan henne och hennes dumma kommentarer så hade jag säkert fått något sammanbrott och gått därifrån, haha! En sak är säker - ingen mer matte för mig idag!
Ska försöka läsa lite i engelskan nu, utan att somna! Men har en känsla av att jag kommer somna ändå..


Bestämt!

Bildlektion och jag är lite efter, jag bestämde inte förrän nu vad det är jag ska jobba med denna terminen.. och de flesta andra har redan kommit igång och börjat måla och fixa, haha! Men nu har jag i alla fall bestämt mig vad jag vill göra. Blir att måla ett motiv på en tavla och typ använda mig av gips och så så att det blir struktur och djup och sånt. Svårt att förklara... men ni får se resultatet.. om ett bra tag ;) haha. Ska sätta igång nu, kanske bloggar mer senare idag/ikväll, beror på om jag pallar eller om jag inte har något viktigare för mig. :)

Händelserik dag - javisst!

Fast nu ljög jag ju lite. Skulle den här dagen kallas händelserik? I så fall har man verkligen inget liv.. Jag har inte gjort ett skit idag! Vaknade sent också, runt halv två skulle jag tro.. inte bra :( Har kollat på massa repriser av Idol, några repriser av Ghost Whisperer, läst lite och nu kollar jag på Mamma Mia som går på trean. Händelserik dag va? ;) HAHA! Nej usch.. kommer aldrig somna inatt :( Buhu, synd om mig.

Några bilder blev det allt från kräftskivan igår @ Josses place ;D

 

 

 

 


Full kräfta?

Hahaa! :D Sitter hemma hos Josse nu med hennes pojkvän och våra familjer. Kul faktiskt ;) Jag och Josse har just nu hand om musiken, det vill säga att det blir massa musik som är "inne" just nu, som spelas mycket på radion, de vuxna bryr sig ändå inte. De sitter och diskuterar politik och sånt, nästa bråk låter det som, haha! Vet inte när vi drar oss hemåt, det märker vi.
Och för övrigt så har det blivit massa bilder, och såklart kommer några upp här! :D


Jag hann!

Dock är klockan tio över sex, i alla fall min.. Menmen! Vi är grannar så jag är där om två minuter typ! ;)
Såhär blev det ;D


Skynda, skynda!

Ojoj, 40 minuter kvar och jag kom nyss ut ur duschen! Måste verkligen skynda mig, ska bort till Josse på kräftskiva, vi två och kanske Hanna, och våra familjer. :) Skynda skynda! :D

- Btw, jag hatar mitt hår blött, oranget och sjukt mörk hårbotten :(


Jag tränare?

Vaknade upp av sms:et av Emma att jag ska vara tränare idag, eller i alla fall en efterfrågan om jag hade lust att ställa upp eftersom hon inte kunde. Så det blir jag och bror min som ska träna småbarnen idag. :) Jag är helt död i huvudet på övningar för så små barn.. det enda som snurrar runt i där är ju tjeckväxlingar, olika faser och kontringar. Knappast vad de små kan hålla på med nu i början x'D Så jag får verkligen tvinga ner mitt huvud på "nybörjarnivå" och se vad som kommer fram. Det ska nog gå fint. (y) Men nu ska jag göra lite matte tror jag.. har inget annat bättre för mig så. Haha! :D

Första gången på länge mitt hår håller sig..

Jaaa! Idag var första dagen mitt hår höll sig fixat på mitt vis! ;) Brukar får fixa det, men göra om det när jag väl kommit till skolan, endast på grund av fukten i luften och regnet. Vet inte varför det höll sig idag, jag gjorde bara som vanligt - dränkte mig i luvor och sådant som kan skydda från fukt/vatten. Faast gick det min väg nu, äntligen! :D


Snabbt inlägg

Sitter på praktiken, Studiofotograferna. Har snattat datorn, känner mig elak och ja.. haha! Men i alla fall, slutar snart, haft mycket uppgifter idag. :) Ska snart dra, Emil kommer och hämtar mig :) PUss på det!

Stressigt värre

Oups, hade datorn i skolan, men hann inte blogga. Under tiden datorn var på var jag helt stressad med att få klart skrivningen i fotografin. Jag som trodde jag skrev klart den igår, men nejnej. Det visade sig att det var en sak jag missat, men jag började tänka och fick höra att jag var den enda i gruppen som helt greppat och fattat den ;) Dock så har skrivarna i skolan lite problem, funkar inte. Skulle skriva ut när det var fem minuter kvar innan "dead-line", men ja, fick tala med min lärare och hon förstod dilemmat, det är ju faktiskt inte mitt fel, så jag fick till slutet av dagen på mig, och efter att ha sprungit runt och testat alla skrivare var jag nära på att ge upp, när jag såg ett fint ansikte i bildsalen. Alltså någon som kunde öppna åt mig, så jag kom åt skrivaren där, och den funkade! Äntligen, nära att jag skulle bli underkänd på uppgiften juu :( (Och ja, han var fin på riktigt, jättesöt och så, trevlig också.. det lilla vi hann säga, haha! :D)

Bussen hem var trevlig, satt med Christoffer och pratade om allt möjligt. Kom hem, halvsov på soffan som vanligt trots att jag planerat att plugga matte. Men jag kom i alla fall upp till träningen, men har fortfarande förbud av Peter. Det vill säga att jag kollade en stund och vandrade sedan hem. Lite trist :(

Gustav goes 22!

Kom även på nu att jag bara måste skriva grattis till Gustav Schäfer! Jag vet att han inte kommer läsa detta, någonsin, men ändå!

Gustav Schäfer, du blir 22 år nu.
Känns även som om du fortfarande är liten, sådär 16 år eller något.
Fortfarande lika fin, och dina skills på trummor blir bara bättre och bättre! :) <3

Bio!

( Du vet vem du är, tack, kom tillbaka snart <3 )

Sådär ja, jag sa ju att jag skulle blogga efter bion! ;) Dock blev det inte som planerat, blev fler än bara jag, Josse och Lina. Josse drog med sig sin pojkvän Johan som nu är godkänd, inte träffat honom förr trots att de varit tillsammans i en halv evighet :) Och när vi åkte förbi Anderstorp sa jag "Stanna!" och vi svängde in och hämtade upp Andreas! :D
Dock var det inte riktigt lika kul att komma hem.. plugg som väntade! Men jag skrev klart fotografi-grejen fortare än väntat så ja, jag har tid över nu till annat! Vilket troligen kommer gå till att läsa engelska-boken så fort detta inlägget är publicerat.. haha!

I rymden finns inga känslor
Fin, mycket fin film tycker jag. En liten söt pojk som har har en sjukdom, men som lyckas med tiden lära sig olika saker. Att livet inte bara är den där lilla bubblan han själv levt i hittills. Både kul och sorglig och lite sådär.. Vet inte riktigt hur man ska förklara den. Jag gillar den i alla fall och den är värd att se! :D

Fotografi-uppgift, dags att börja skriva!

( Det är exakt det jag menar, du älskar mig ändå och jag älskar dig ändå.. Just därförkan man skippa kommentarerna, för vi vet vad vi tycker, mkej? Och ja, jag är mesig, jag tar det personligt.. jag jobbar på det, tro mig. <3 )

Sitter i skolan, känner mig inte lika sjuk idag, men när jag sen kommer hem och kan slappna av så kommer allt slå mot mig och jag går sönder igen, jag vet att det kommer bli så. Haft sånt där parti-snack idag också, segt som bara den. Och egentligen har jag inte tid med att blogga, bara kände att det var dags. Har foto och måste verkligen skriva det som vi ska, ska vara klart imorgon och jag hinner verkligen inte göra det ikväll. Direkt efter skolan ska jag fixa en sak, sen hem och lämna väskan och sedan vidare tillbaka till Gislaved med Lina och Josse. Då blir det bio, "i rymden finns inga känslor" - har fått bra kritik har jag hört, och den verkar faktiskt kul och bra. Betygsätter den senare ikväll/imorgon :) Måste jobba nu - snabbt!

Återigen förlåt, jag är en aning sönder.

( Svar till Mella; Jag pekar inte ut dig personligen, eller någon. Men ja, när du säger "FYFAN HUR KAN DU?!" när någon säger att de lyssnar på något du inte gillar så ja.. lite träffad kanske du är faktiskt, inget illa menat, hoppas du förstår. Men hur svårt kan det bara att hejda sig och istället bara säga "Okej."? Ingen vill höra mer än det ändå, särskillt inte när det är en sån sak som kan såra. )

Och jag ber änu en gång om ursäkt för dåligt uppdaterande.. Men det är faktiskt inte så lätt att vara duktig på det nu när skolan börjat. Har inte alltid datorn med mig eftersom den väger en del + att det är massa plugg nu sista året vilket innebär massa tunga böcker. Så under lektionerna måste man verkligen jobba för att hänga med, har dåligt med raster och sånt, precis så man hinner från ena lektionen till den andra. Och det blir absolut inte bättre av att jag dragit på mig sån där höst-förkylning som vanligt, fast aningen värre kanske? Mår riktigt dåligt egentligen, och då har man inte (i alla fall inte jag) någon lust att blogga, eller vara social på msn eller något. Jag vill mest bara ligga på soffan och halvsova till något program jag inte helt bryr mig om.
Men såklart måste jag till skolan, trots mitt fysiska tillstånd, haha! Som tur är har vi såna där val-grejer.. Folk från de olika partierna snackar med oss och försker få oss att rösta på dem, köper oss med godis och så. Så det blev lugnt idag, kollade någon utställning med bilden och sen dessa val-grejer och sen psykologi. Vår grupp ligger tydligen före så vi fick sluta tidigare i utbyte mot en liten läxa, som jag gjorde under tiden jag väntade på bussen. Fick skjuts från stationen av kusin och sen gjorde jag det jag gillar mest när jag inte är kry - soffan och sömn!
Fick träningsöfrbud av min tränare, surt som fan. Bara för att jag inte får springa kan jag väl fortfarande stå som försvarsspelare eller backa upp med passningar? Men nejdå.. Blä!

"Ta en till.."

Första och troligen det enda inlägget idag, jag är supertrött! Det dunkar i huvudet, hostar lungorna ur mig och halsen gör så ont att jag vill typ dö en smula. Känner att jag bara klagar nu.. men faktiskt så har jag haft en riktigt fin dag idag!
Kom till skolan, långt ifrån vaken och fick veta att bilden var inställd, så det blev att börja sin morgon med att sitta som en zombie i Oasen. Någon timma senare satt jag på en psykologi-lektion och ingen fattade ett skit, våra lärare suger verkligen.. Sen var det lunch, två timmar! Trodde jag.. Visade sig att engelskan blev inställd också så jag hade lunch/håltimma i sådär tre timmar. Gjorde massa olika saker, Ellinor tvingade i mig vindruvor- "Ta en till.. ta en till.. ta en till.." (mitt huvud srpängdes nästan av de orden!) Men jag är verkligen stolt över att vi tog oss tid att göra lite matte! Och mattelektionen.. jag, Ellinor och Tobbe, tre elever, wow (y) Haha! Blev riktigt kul, plus mitt flummiga humör som visade hur trött jag var. Hurfan får man 65+25 till 80? eller 1x1 till 0?
Men nu är jag i alla fall hemma, sitter i soffan, Scrubs på tv och ja.. sömnen typ.. tar mig nu. Får se när jag tittar in här och skriver igen, haha! :D

Omoget säger jag bara...

Detta har inget med mig att göra egentligen, men jag blir faktiskt ledsen när jag läser det.. Läste nyss en artikel om Bill Kaulitz, han är riktigt sönder, det syns på honom att han inte mår bra. jag tycker det är sorgligt att anledningen är att idioter inte kan låta honom vara ifred! (Och detta lovar jag att jag hade sagt även om det inte varit någon från Tokio Hotel!)

Bara själva grejen att vissa personer lägger ner så mycket tid på att hata och slänga elaka kommentarer om någon - som de inte ens känner! Jag menar.. vad har (som i det här fallet) Bill Kaulitz gjort alla er som sååå mycket hatar honom? När jag ställer frågan får jag svar som "Han är gay, deras musik suger!".. men VAFAN är det för ursäkt?! Ni känner inte honom dvs att han som person har inte gjort er något, och visst, ni kanske inte gillar hans musik, men LÅT BLI ATT LYSSNA PÅ DEN DÅ, mer än så behöver ni inte göra, absolut inte börja snacka skit! Och så fort jag nämner deras namn får JAG skit för det, hur fucking störd är man inte då som helt plötsligt hatar mig för att jag råkar gilla något dem inte gillar? Jag gillar inte alltid deras musiksmak, jag tycker inte alltid samma som dem om saker, men jag börjar ju inte hata dem för det!
Och när man får frågan "Vad lyssnar du på?" så svarar jag självklart "Massa olika, bl.a. Tokio Hotel.." och DIREKT slänger sig folket ur "Ååh, dom suger, så gay!". Hallå, jag bad inte om er åsik?! Tyck vafan ni vill, men ni behöver inte kommentera det om jag inte ställer frågan "Vad tycker ni om Tokio Hotel?".

Tycker det är så omoget att hålla på så, vad vinner ni på det? Jo, att artisten i fråga kanske mår dåligt av att få höra från olika håll hur jävla värdelös han/hon är.. men vafan, det finns folk som gillar det han/hon gör! Det vill säga att ni förstör för så jävla många fler! Vad skulle nni tycka om jag och flera tusen till skulle trycka ner ert favoritband/artist och få dem att må skit och lägga ner, skulle ni bli glada? Knappast...
Så bara håll tyst, ni är inte så mycket bättre själva. Han har lyckats med något, med att sälja sin/bandets musik och få fans, det är mer än vad ni någonsin kommer komma i närheten av.

Och jag vet, folk kommer säga "Men jag får tycka vad jag vill, jag får säga vad jag vill!" - JA, det får ni! Jag bryr mig inte om vad ni tycker, men BEHÖVER ni verkligen slänga ur er skit? Är ni verkligen så desperata efter att få snacka skit så ni gör det om kända personer som inte gjort er något personligen?
Det är bara för lågt.. Synd om er.

-

Detta inläggt blev kanske lite negativt, men var tvungen att skriva av mig. Och här kommer en annan sak.. som är både negativ och positiv.. Idag är det exakt ett halvår sen jag såg Tokio Hotel live i Göteborg! Det känns som om det var igår jag såg dem.. Det är sorgligt att tiden gått så fort, att de är så långt bort.. Men jag är samtidigt så grymt lycklig över att ha varit med om det! Definitivt en av de bässta dagarna i mitt liv! <3


Har jag börjat bli lite lat?

Jag har inte orkat starta upp datorn förrän nu, då är man lat va? Suttit i soffan och halvkollat på film hela dagen, haft datorn bredvid mig men inte orkat klicka på knappen. Känner mig väldig lat i alla fall.. har bara kollat film idag, och ätit sallad. Och det känns också lite smått ovärt att jag startade upp datorn nu, jag menar, jag väntar på att ännu en film ska börja. Vilket den gör om fem minuter.. så det blir ett kort och väldigt intetsägande inlagg idag, vi gillart! (y)

Fin kväll!

Tre tjejer
Två timmar ute
En fin kväll hemma

Vad finns det mer att säga? Konstiga, men jag gillart!




Fastställt!

Japp, så är det, tjejkväll! Mitt fysiska tillstånd tillåter mig inte att festa eller så, så en "lugn" kväll med mina flickor blir det! Jag är för övrigt väldigt, väldigt flummig just nu, har suttit och läst massa roliga saker på tjuvlyssnat.se.. :D Liksom.. HUR DUM FÅR MAN VARA?! Jag vet, jag umgås väldigt mycket med Lina.. Men vissa av de saker som står på hemsidan är faktiskt dummare än hennes kommentarer.. Tro det eller ej Lina, du är inte den mest dumma i Sverige, bara väldigt nära ;) Haha, snäll jag är! Nej, ska nu byta ut mina hotpants/shorts mot ett par leggings och invänta att Josse ska rycka upp dörren! Sedan där det av ut för att möta upp Lina, kanske även Sanne. :)
Pusshej!

Så otroligt kul jag har..

Jag har inget vettigt alls att skriva idag.. Haha, vaknade vid sådär halv ett, och sen dess har jag inte gjort ett skit. Sitter just nu och kollar på "En djävulsk romans", sett den tre gånger eller så, gillar slutet, haha! Alltså, det blev inget Nässjö idag, och jag känner mig för hängig för fest.. Förkyld och hosta och så, så troligen kommer det bli en lugn filmkväll med Josse, Lina och Sanne. :)
Jag hör av mig när jag har mer att säga! Pusshej

Nej, ge mig mer värme!

Mycket trevligt kväll! Mötte upp flickorna, hyrde film och lekte inne på konsum ett tag. Gick hem till Sanne och ja.. "kollade" på filmen.. efter sådär 40 minuter frågade vi oss frågan "Är det meningen att man ska fatta något?" HAHA! :D Vi hade inte hängt med ett skit, den verkade faktiskt lite småseg.. Aja, vi hade trevligt ändå, satt alltså mest och snackade skit i sådär fyra-fem timmar :)
Måste även lägga till att det börjar bli höst redan, riktgit kall höst.. :( Var hur kallt som helst att vara ute och gå redan vid åtta-tiden ikväll, trots tjock tröja!

Hjälp sökes!

Usch, förmiddagen idag var hemsk! Så lång.. trots att den bara var två timmar! Men sen flöt det på, monterade bilder, lekte med småbarn och sånt, riktigt trevligt! (Men det kanske jag inte tycker om jag ska vara med om det varje fredag?) Stannade kvar där ända till 17.00 faktiskt, stolt! Hahah! ;) Ikväll blir det troligen mat hemma och så med familjen (minus bror) och sedan ska jag, Lina och Sanne ha en liten myskväll, kolla film och så :)
Har fortfarande ett val inför morgondagen att göra..

Fest med olika människor?
Åka till Nässjö och träffa mina systerdöttrar?
Tjejkväll?
Parken?
Sigges?


HJÄÄÄÄÄLP?!

Jag orkar inte!

Idag är nog en av de mest hemska dagarna på länge, jag mår långt ifrån bra men måste ändå upp tidigt... Fast jag hade ju i och för sig sovmorgon till 07.00 idag ;) haha! Förkylningen och hostan blir bara värre, men idag är det första dagen på praktiken, så jag måste dit och visa mig i alla fall. Får se sen hur länge jag står ut att hålla mig upprätt på benen.. Och i och med att det är praktik kommer det nog bli väldigt dåligt med uppdateringar på fredags framöver.. I alla fall fram till jul.. hahaha som om det är en kort tid?
Men vart ska jag vara då? Jo, på Studiofotograferna i Värnamo. Var där förra terminen, två veckor i streck, och det är ett helt okej ställe! Dock får jag själv inte fota något, ( än i alla fall ;)) eftersom jag inte är fördigutbildad än, men det kanske kommer? :) Så just nu kommer jag nog mest får fixa i ordning i skyltfönstret, leka med barn så att dem skattar på bilderna, fixa lite med bokföringen, hjälpa till att ställa i ordning framför kameran och kanske vara modell någongång igen, som jag fick sist.
Nej men nu måste jag sätta fart! Bussen går om en timme och jag har varken rätt kläder på mig eller fixat håret :S Hörs när jag kommer hem! :D

På väg mot Guiness rekordbok?

Ja ja ja! Guiness Rekordbok, here we come! :D



Texten är från en artikel på MTV Serbias hemsida:
TRANSLATION:
It was Tom and Bill Kaulitz's birthday yesterday, on September 1st and because of that they reeived world's largest greeting card – and it was made in Visoko, Bosnia and Herzegovina!
We know how much fans of Tokio Hotel love twins Bill and Tom Kaulitz but just look how much are they loved in Visoko, Bosnia and Herzegovina – we received a massage from Anita D in which she says that they made world's largest card for popular twins there! Message says that this card was made of many other cards from all over the world, those cards are glued inside of the large card, it's dimensions are 10x7 meters (when it's closed!)
Guinness World Records organization was informed about the project and they're following it so it is very possible that this is officialy going to be world's largest greeting card.
Well done and congratulations!
(MTV Serbia)


Riktigt kul att jag medverkar i det, verkligen! En sjukt rolig sak att göra, det krävs så lite av var och en, men blir så otroligt stort tillsammans! :D Och stort tack till Anita och hennes två vänner nere i Bosnien som satte samman alltihop och pratade Guiness Rekordbok!

Dags för nya..

.. handbollsskor! Var och kollade på skor någon dag förra veckan, vilket jag tror jag nämnde, i vilket fall som helst, jag bestämde mig för att ta ett par och nu har de kommit hem! Fick dem av Pontus uppe på träningen idag, en pojk i herrlaget, som jobbar på Team Sportia där jag köpte dem. Behöver verkligen nya...

Vad tycks? ;D


Pfft, patetiskt? Ojah!

Ha-ha-ha! Så jävla feg du är att du inte vågar säga (eller ens ge mig blickar) irl, men via internet kläcker du ur dig all möjlig skit x'D Du vet väl om att jag skrattar lite åt dig? :) Mmmums!

För övrigt så kom jag nyss hem från träningen, och nej, jag tränade inte idag heller tyvärr :( Stod bara målvakt lite (tills mitt öra fick en boll på sig och började spruta blod) och körde några kontringar i slutet, 4-5 st eller något. Annars har dagen varit väldigt lugnt idag, kändes ett tag som om den aldrig skulle ta slut, men klockan är kväll så den börjar väl ta slut.. precis som alla andra dagar. :) Hade skolfotografering idag också, bilder kommer i ett senare inlägg! Gruppbilden blev nog kul, men det enskilda, hej kom och hjälp! Jag hatar sättet de tar bilderna på, skulle kunna slå sönder deras utrustning, haha! Gillar det verkligen inte helt enkelt...

Inbrott?!

Ja, det är sant. Natten till idag så blev det inbrott i Tokio Hotels hus.. Det är okända människor, alltså inga misstänkta ännu (fast egentligen är väl nästan alla misstänka med tanke på att pojkarna är kända?!), och vad som blev stulet är också okänt. Polisen säger att inbrottet skedde genom att bovarna bröt upp terassdörren när ingen utav bandmedlemmarna var i huset runt 23.30-tiden.
Usch, idioter som inte kan låta killarna vara.. vad har de gjort er?!

"Jag som trodde han var ful.."

Jahapp, nej, idag var det inte kul med fotografisk bild, inte hittills i alla fall. Skulle fota något i olika filformat och sen öppna i något prgram och så. Och häftet med förklaringar i är dåligtr som faen, alla frågar hela tiden. Lite smått irriterande. Men jag försöker överleva genom att knapra halstabletter, retas med Ellinor (eller rättare sagt retas hon med mig) och lyssna på Tokio Hotel. Fast när jag tänker efter.. jag retas en del också, i alla fall när vi började prata om hennes pojkvän...

Jag: Är det han? jag som trodde han var ful..
Emmie: Va? Haha
Ellinor: Säger du att min pojkvän är ful? Höh..
Jag: Nej, jag trodde han var det! Fick för mig att man var raggare...
Emmie: Jaha, så alla raggare är fula eller?
Jag: Nej.. men asså... typ Ronny cch Ragge-raggare.. ew.. men din pojkvän var snygg. Faktiskt...


HAHA, ibland är jag snäll alltså! <3

Happy Birthday!

1 september 1989 - 21 år sen de finaste tvillingarna föddes.
Bill och Tom Kaulitz


Vad fort tiden går..
..känns som om det var igår ni var små femtonåringar.
..känns som om det var igår jag först hörde er musik.

Hoppas verkligen ni har en underbar födelsedag pojkar!
Fast.. hur kan man inte ha en underbar födelsedag när man samma dag vunnit två Rockbjörnar?
Årets bästa konsert - Welcome to the Humanid City
Årets bästa utländska låt - World Behind My Wall

Såhär glad har jag inte varit på länge, ni förtjänar det!

"Für euch bin ich nur ein alltägliches mädchen,
aber für mich seit ihr vorbilder." -
Linnea H
Kärlek <3










Sjuk..

Spenderar dagen i soffan. Grym förkylning och hosta så att jag nästan spyr, och nej, det är INTE så mysigt som det låter. Kan förstå om ni är lite smått avis ;) HAHA! Nejmen usch, har verkligen ingen lust att vara sjuk :( Men om man ska se något positiv i att vara hemma och sjuk är nog att man kan kolla på massa olika filmer, såna man gillar och vill se om och om igen fast inte riktigt har tid annars. Ska egentligen ut med Lina sådär vid 16.00, men jag tror inte det blir så. Ska faktiskt ringa henne och säga det, vi får leka någon annan dag.. :) Nu blir det mer film istället!

RSS 2.0