Ha-ha, otroligt vackert!

Sa jag inte att jag var seg och trött idag? ;) Smågillar min look, tränings-shorts, linne, tunn kofta och ja.. sån där "boll" på (eller mer vid sidan av?) huvudet som varit där sen igårkväll, "sov-boll", och osminkad såklart, skönt! :D


MTV World Stage - vilken svensk tid?

Jag är sur, förvirrad och ja, jag vet inte allt! Det står att Tokio Hotel ska vara med på MTV World Stage, och ja, det ska dem! MEN - det står även att de ska uppträda 14.00, men vilket jävla 14.00 säger dem inte! Svensk tid? Amerikansk? Kinesisk? Det är en svensk sida, men de kan ju kopierat och inte ändrat. För nu vid 14.00 är det då inte MTV World Stage! Jag får panik, MÅSTE ju se Tokio Hotel! :( Får sitta klistrad framför MTV hela dagen, för jag vet ju inte när de dyker upp :(
Ville bara dela med mig av det, hoho, och detta gör också att det troligen inte blir utgång ikväll!

Bilder från igårkväll!











Seg är bara förnamnet

Gooodmorgon! ;) Haha, vaknade för sådär 40 minuter sen, så det kanske inte direkt är morgon egentligen? I vilket fall som helst så är jag väldigt trött och seg! Drömde någon konstig dröm, skulle någonstans med familjen och såg något mord och sen var vi på typ Liseberg, fast helt annorlunda. Och pappa satt bara utanför på en sten och sov, orkade inte vara delaktig typ. :S Det var helt sjukt! Haha :D Men nu är jag tillbaka i verkligheten! (tror jag ;) haha). Ska sätta mig nu och fixa med bilderna från igår så kommer dem upp här på bloggen om en stund! :D

"Jag måste kyssa dig, ky-ky-ky-kyssa dig!"

Woho, vilken natt! ;D HAHA! Njae men ah, det var trevligt, stannade hela kvällen, trots att jag tänkt gå hem direkt efter tacosen, hihi! ;) Blev att spela lite spel (något fråge-spel om musik och så) och snacka skit typ, fast när jag satt i bilen hem fick jag sånt jävla sug efter att festa! Skulle göra vad som helst för att kunna ta mig till något fest just nu! Men får se om det kanske blir imorgon, ska försöka övertala Nathalie att hon inte måste hjälpa sin moster hela kvällen/natten :D Haha!
Och självklart hade jag med mig min bebis ikväll, bilder kommer antingen senare (om jag orkar fixa med det inatt) eller imorgon! :)

Tacos

Nu bär det av till Eva (en kompis till familjen typ) för att äta tacos! Hörs senare, ciaooo :D

Älskade bebis!

Ååååh, jag älskar mina nya bebis! Har fotat lite idag och så, provcyklat den lite, och jag är riktigt nöjd! :D Dock känns det som om jag inte får in någon fokus någonstans, men det beror väl på mig, att jag inte ställer in den rätt x'D HAHA! Gillar inte att fota på med autoinställningarna så det får bli manuellt, vilket gör att det faktiskt är mitt fel att fokuset inte alltid blir rätt. Men det är ju något som kommer bli bättre med tiden, ju mer jag provcyklar den liksom :)
Och som jag hade skrivit i min planering - Västervik i helgen - blir inte av. Så istället blir det att hitta på något med Nathalie om hon inte ska hjälpa sin moster eller vad det var hon nämnde häromdagen, haha. Det kanske (väldigt mycket kanske) även blir en runda till Rydaholm redan i helgen och provcykla min kamera i Emils studio! Skulle vara grymt kul, men får se när det blir av! :D

Happpyy!

Detta köpte jag i Halmstad:


Kalsonger - Dressman, 3 par för 99 kr
HAHA! Bror hade glömt packa med sig underkläder, så jag, Kusin och Fia bestämde oss för att köpa de fulaste vi hittade ;)


Såpbubblor i en flamingoflaska! - Laugerhaus, 19.90
Haha, vet inte varför egentligen, billig och söt  helt enkelt! (Alla har faktiskt en barnslig sida!) ;)


Blommig portmonä - Indiska, 49.90
Söt, behöver en ny, och det får plats både kort, sedlar och mynt! :)


Svarta paljett-ballerinor och vita steps - Åhlens 199.90 / 39.00
Är trött på skorna jag har, trots att jag har tusen, HAHA! Och jag har inga såna strumpor, på tiden att köpa ett par! :D

Och när jag kom hem idag hittade jag detta i brevlådan:


Beställde hem i måndagskväll, väldigt sent, snarare natt och troligen dök detta ner i postlådan igår! Och äntligen...


Fick jag Tokio Hotels nya dvd! Humanoid City live! Konserten jag var på i mars - äntligen kan jag (nästan) återuppleva den! :D LYCKLIG!

Och eftersom bror skulle till Jönköping för att köpa ett Xbox 360 Limited Edition av någon snubbe så passade jag på att smyga in på OnOff och "slösa" pengar!


En systemkamera! Nikon D3000! :D Inte allt för dyr heller - sommarpaket på sådär 6000 MED försäkring! :D


Visst är den fin? Min nya lilla älskling! :D


Hej och hallå, hemma igen!

En natt i Halmstad var nog vad jag behövde! Jag är på mycket bättre humör nu än vad jag varit på länge ;D Eller beror det kanske mer på alla saker jag införskaffat? ;) HAHA! Vilket fall som helst har jag haft det trevligt med familjen och Carina. Direkt när vi anlände drog kusin Emilie och hennes kompis Fia ut mig på en shoppingrunda! Hann tyvärr inte gå i så många affärer, de skulle hem och så. Men en del blev det, visar vad i nästa inlägg ;)

Nu bjuder jag istället på väldigt vackra bilder av mor på Emilie, bror och mig igår ;D HAHA!






Brb Gnosjö, Hej Halmstad!

Ja, exakt så! Nu åker vi, jag och min familj! Blir nog bara att stanna en natt, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Har fått in min lön nu också, skönt som tusan! Så förhoppningsvis hinner jag shoppa lite :D
Fast nu är jag jättestressad! Ska sätta mig i bilen om sådär en kvart och jag ahr fortfarande halvfuktigt och oplattat hår! Får sätta fart nu, visa min skills på att arbeta under press ;) HAHA! Bloggar mer när jag kommer hem, kommer faktiskt inte släpa med mig datorn ;D Puss!

Följ!

Följ min blogg med bloglovin
Halllllllå alla, kom igen nu, följ! :D hahah!

"Om jag inte sover med dig"

Magnus Weideskog, han är en pojk jag verkligen beundrar. Att kunna sätta ord på så svåra känslor, han är bäst på det. Han är.. allt och lite till. Och för att inte tala om hans sångröst, enormt underbar!

Jag klarar inte av att försöka sätta ord på vad jag känner för honom och hans musik. Det blir bara fel, det blir inte tillräckligt.
Så snälla, bara lyssna på den.


v. 30

Förlåt, men hade fullt upp igår, hann inte göra någon planering då.
Men nu så! :D


Tystnad och planeringar..

Nu har syster, Mikael, Alice och lilla Ida åkt hem, avslutade med en fika nere på Bernts som morfar betalade ;) Sitter och funderar på vad jag ska göra med min sommar egentligen. Troligen börjar jag jobba i mitten på nästa vecka och tiden bara springer iväg. Jag har inte gjort något alls hittills (förutom Liseberg) känns det som. Tråkigt! :(
Fast i morgon åker familjen till Halmstad, får bo hos en f.d moster typ (HAHA låter kul x'D) i hennes stuga. Förhoppningsvis blir vädret helt okej och så, skulle vara helt underbart att kunna springa runt på stan! Tråkigt nog fick jag inte ta med mig Erica, så jag har verkligen ingen aning om det kommer bli av någon shopping. Inte kul att springa runt ensam, och ingen i min familj är speciellt pepp på sånt..
Kanske blir det även att åka till Västervik och bo där några dagar, om det nu finns (troligen max två) frivilliga som vill följa med? Runt 700 kr/person plus mat och shopping och sånt för en helg :) Intresserad? :D

Förresten! Ni glömmer väl inte att rösta på mina skor på nelly.com? Man kan tyvärr bara rösa en gång per IP-adress på varje sko, därför föreslår jag att våldta era vänners/andra familjemedlemmars datorer och rösta från dem också! ;)
RÖSTA HÄR!

Saknar dig.

Idag är det exakt sju år sen min mormor försvann. Jag var elva år, och nu är jag 18, men det känns som om det hände igår. Kommer ihåg dagen så äckligt väl! Usch, jag suger på att skriva sånt här... Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det är ju en ren självklarthet att jag saknar henne! Saknar alla kvällar jag och bror sov över hos henne och morfar och vaknade av att det luktade nybakade te-kakor och kokta ägg. Saknar henne helt enkelt!
Var ute vid graven idag, steg ur sängen fem minuter innan jag satte mig i bilen. Satte dit nya rosor och så, fixade till lite.

Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva nu.. Så jag slutar.


Jobbig dag, jämfört med alla slappa, sega dagar tidigare.

Hela mitt huvud surrar! Är inte van vid såna här dagar, upp tidigt, leka med barnen, fixa sig snabbt som attan. Leka lite till med barnen, åka iväg med dem och sen hem. Handla och fixa, äta och leka ännu mer. Och inte nog med det så blev jag sittandes med familjen och spelade sällskapsspel till sådär 01.00. Dum som jag är börjar jag såklart efter det trixa lite med en kompis design, men det är kul! Är inte riktigt klar, får inte skiten att fungera när jag är såhär seg i huvudet, får fortsätta på det imorgon :) Nu ska jag lägga mig ner i sängen, och har en känsla av att så fort jag blundar kommer jag somna! Godnatt! :*

Jag luktar häst!

Ja faktiskt, jag luktar häst! Åkte till High Chaparral med familjen, och Alice var överlycklig som äntligen fick rida en riktigt häst! :D Därav lukten, hästar överallt ju! Och lite smått kliar och svider det i mina ögon, men inte allt för farligt, lyckades ju hålla mig på avstånd ;D Eller rättare sagt, man fick inte ens röra dem, förutom på ponny-ridningen. Fast sånt är jag ju för gammal för ;) Haha!

Lägger snabbt in några enstaka bilder från idag!
(Inte de bästa direkt kanske, men än så länge äger jag inte någon systemkamera, buhu :()







Ni måste erkänna att hon är sötast! Min pussgurka :*

Matförslag?

Det måste vara det mest tråkiga någonsin? När det kommer till att bestämma vad man ska äta, så sätter allt stopp. Huvudet slutar fungerar typ, haha! Särskilt nu på sommaren, man är inte sugen på något! Jag är i alla fall inte det, jag orkar inte äta något. Kroppen är helt seg så när jag sen ska använda energi åt att smälta maten så dör jag ju lite av utmattning. Och sen för det andra, hur gott är det egentligen att äta varm mat en varm dag? En kall sallad ska det vara om jag får bestämma! Men tyvärr går ju inte det varje dag.. :( Haha!

Några bra förslag på god mat? :D

Röstaaaaaa!

Haha! Alla i huset sover och jag sitter ensam vaken, vad gör jag då? Jo, egna skor på nelly.com! Tycker faktiskt ni ska ta och rösta fem stjärnor på dem, dem är schnögga! :D

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Bingo!

Efter att ha suttit stilla i en bil i sådär tre-fyra timmar så var det väldigt skönt att komma hem, få sträcka på benen och krama om mina små underbarlingar! (Alice och Ida såklart! ;)) Blev inte mycket vinst, bara mamma som kammade hem sådär 350 kr eller vad det var. Men det var i alla fall trevligt!
Och ett svar snabbt till Sara: Jo självklart kan jag hjälpa dig! Skriv bara din msn i en kommentar så addar jag och hjälper dig :) (Och jag godkänner inte kommentaren, så det är bara jag som ser den :)) Tack igen för de positiva kommentarerna! Blir superglad! :D

Fast oj oj , nu kom Alice springandes och hoppade på mig! Hon vill måla i paint - två och ett halvt år, börjar tidigt med de tekniska prylarna ;)

Rykten om en tvillingtatuering!

De flesta som är Tokio Hotel-fan har nog inte missat att det går ett rykte om att Bill och Tom Kaulitz länge funderat på att göra en så kallad "tvillingtatuering", men nu verkar det som om det äntligen kommer bli gjort! Anledningen att att det dröjt så "länge" som det nu har är för att Tom faktiskt aldrig ens funderat seriöst för att vilja ha en tatuering, han trivs bra med sin läppring och töjningar i öronen. Vilket Bill troligen inte alls känner igen, eftersom han ständigt pyntar sin kropp med fler piercingar och tatueringar. Men efter många om och men (och troligen många diskussioner med sin bror Bill) så verkar nu Tom ha bestämt sig för att det blir av! Tatueringen ska i så fall vara texten "Wir sind vereint" som ska gå från magen över på ryggen. Översatt till svenska så betyder det "Vi är förenade", och enligt denna källan ska tatueringen ske på Wildstyle Tattoo Berlin, Anzengruberstrasse 9, Berlin 12 043, men det kan man förstås inte vara säker på, men man får tro vad man vill ;)

Jag personligen tycker att detta är väldigt sött faktiskt! För de är just det - förenade. Och det kommer de alltid vara, de kan inte välja bort varandra. Och jag är faktiskt väldigt säker på att de aldrig ens skulle tänka tanken av att lämna varandra! :'D

Tacktacktack!

Vaken och inte speciellt jättepigg. Gårkvällen var helt otroligt kul! Blev inte alls som planerat egentligen. Var med kusin Emilie och bror på Aisa Garden och käkade, sen körde kusin mig till Gislaved där jag träffade Henrik och Tobias. Snackade med dem ett tag och blev skjutsad till Karin, Becca och Erikas fest! (18, 19 och 18 år.) Skulle sen egentligen tagit busen hem vid 22.00 typ, men folket övertalade mig om att vara kvar. Så det blev att ta 02.00-bussen istället. :D Hade faktiskt väldigt kul igår, träffade på massa nytt folk, snackade med människor man annars mest bara sett exstera i skolan och sånt, tacktacktack! (Och jag kom ju inte hem supernykter, HAHAA!) :D

Men nu.. måste jag röra på mig, syster, Mikael, Alice och Ida trillar in om bara några minuter och jag sitter i förstor t-shirt, morgonlockigt hår och gårdagens smink. (Nej, jag pallade inte tvätta av mig det igår, haha!) Känner mig som ett vrak, fast det är jag kanske också? Skitsamma! Jag lever och vid halv ett (typ) ska jag följa med syster och mamma på bingo! Hahaha, känns som om det kommer vara vi och massa pensionärer, men vad gör det? En kul engångsgrej liksom ;) PUSSHEJ!


Ett år gammal bild typ, men det var samma känsla när den togs som jag har nu, haha!

Ändrade planer!

Börjar med ett svar till Felicia!
Självklart jag ska börja med fler videos och låtar och sånt! Redan nu tänker jag dela med mig av några sköna låtar ;)
Haha!

Inte allt för ny musik här!

My Humps - Black Eyed Peace


The Way I Are - Timbaland feat. Keri Hilson & D.O.E & Sebastian


Ain't No Other Man - Christina Aguilera


Men nu måste jag skynda! Fixa hår, välja kläder och sen bär det av till Gislaved med kusin! Kanske träffa Henrik och sen födelsedagsfest! Efter det blir det kanske Chappen med kusin! Cya ;)

Mer bloggande?

Jag känner mig lite smådöd på blogg-fronten, men det KAN bero på att ingen kommenterar och är rolig?! Jag får ofta kommentarer på msn och så där folk säger t.ex att min design är fin, att jag skriver bra, att jag är en av de få de följer och att jag ska uppdatera mer. Men hallå? Jag försöker, på sommaren har man mycket annat för sig faktiskt, (eller så har man det inte, och då finns det inget att blogga om) så: "YEAH äntligen sommarlov, nu jävla ska jag blogga!" är inte det första man tänker direkt. Så ja, kommenterar ni mer, ställer frågor och sånt så blir det också mer bloggande från min sida!

Fast nu ska jag faktiskt börja fixa mig lite, vet inte än om Alexandra, Henrik och hans kompis kommer hit ikväll, i vilket fall som helst gör det ju inget att fixa sig? ;) Hörs senare!

Kungen!

Haha, jag äger alla i kortspel! I alla fall bror och Emil, de spelade några gånger, bad mig vara med och vad händer? Jag tar över hela skiten och vinner ;) Fan vad bra jag är! Och det var faktiskt första gången jag spelade just de spelen :D Men det är väl också det enda jag gjort idag, vaknade för inte så länge sen faktiskt, haha! Kommer bli en väldigt seg dag idag verkar det som, kolla massa filmer och så. Tagga inför imorgon! Då måste jag vara på bra humör ;)

Sängen med Emil!

Raowr! Exakt, ligger i sängen med Emil ;) Blir nog att ligga här ett tag till, typ, bara vara sociala och klicka runt på internet. Pallar inte sova, är för trötta för det :D haha! Fast egentligen lockar ju sömnen riktigt mycket, men man vill inte sova. Inte när man träffas så sällan, så då får man ta vara på den tid man har :D Så nu jävlar! ;) Höhö, men ska återgå till att.. göra det vi gjorde innan ;)

Hjälp?!

Nu är jag hemma igen, har duschat (idag också) och sitter återigen med blött hår (y) Kvällen igår var helt underbar! Satt och sjöng hela natten, gammal som ny musik och ja, helt enkelt kul! :D <3

Men jag har lite problem framför mig, känns det som, haha! Hur fan ska jag göra i helgen? På fredag händer inget, vad jag vet. Och på lördag kanske Alexandra kommer förbi, och vi får (väldigt mycket kanske) besök av folk från Borås. Vi har ingen aning, FAST jag kan ju också välja att dra på födeslsedagsfest typ. Tre kompiar (egentligen är jag väl bara KOMPIS med en av dem, de andra två känner jag mer bara igen från skolan typ) fyller år, och vad jag vet så är det ingen som jag verkligen känner och kan umgås med sådär som ska dit. Kommer kännas lite udda att sitta där och inte passa in eller vad man ska säga.. Fast hon jag känner och är kompis med tjatar som fan på att jag ska komma ;) Fast liksom.. ändå.. jag vet inte. Kommer snubbarna från Borås och Alexandra hit blire nog att vara med dom istället! :P

Fast egentligen vet jag inte vad jag vill ... HJÄLP!

Men måste börja fixa mig, ska möta Emil nere på stationen om 2½ timme... OMG tiden har gått fort... nyss satt jag och tänkte "jag kan vänta ett tag, länge tills han kommer ju"... shit.. SKYNDA! Har inte insett förrän nu hur stressad jag egentligen är! Bloggar senare, puss! :D

Rydaholm för en natt!

Nyduschad och sminkad! Väntar bara på att plattången ska bli varm och funderar på vilka kläder jag ska ha.. "Resa" till Rydaholm idag och barndomsvännerna! (Känns ganska fel att säga "barndomsvänner" faktiskt, men det är ju det? Bara inte så gamla liksom... haha!) :D Är pepp på att få träffa Alexandra och Nathalie igen, över ett år se sedan, så det är og på tiden att vi ses nu! :)
Fast först blir det ju ett topp i Värnamo, mamma ska fixa lite och jag ska kolla runt i affärer, wowoooo :D


Kär på nytt!

Jo, nästan, faktiskt. Jag tror jag är kär igen, fast det är nog lite ytligt.. just nu :D haha! Lista ut vem det är ;)
Han har sådär vackert brunt hår, sne-lugg, lagom långt. Fina ögon som får mig att smälta, underbart mjuk och vacker röst och för att inte tala som klädstilen! Den är underbar verkligen, sjukt snygga kläder!

Lite kär sådär gulligt.

Fast väldigt omöjlig kärlek.

Hihi, The Ready Set, Jordan Witzigreuter <3

Men erkänn, han är vacker?
Och man skulle absolut, absolut, absolut inte tacka nej om han kom springades på stan och friade! (a) ;)
Men glöm inte att han faktiskt är min, MIN och ingen annans! :D




Ett måste när det är sommar!

Satt uppe länge igår trots att jag var superdupertrött! Inte bra alls eftersom det gjorde så att jag sov till runt 13.00 idag :( Så idag har jag faktiskt inte hunnit göra något viktigt alls, bara ätit sallad och kollat film, haha! Mammas barndomskompis (eller något) är här också, så man försöker ju vara social och trevlig och så! :)
Ska försöka somna i vetig tid ikväll, eftersom jag (och min familj) ska till Rydaholm imorgon och träffa folk! Inte vilket folk som helst, utan Alexandra och Nathalie och deras förädrar, våra familjer har varit vänner sen.. alltid. Nathalie är endast ett år äldre än mig och Alexandra ett år yngre, så vi har verkligen känt varandra sen vi öppnade ögonen för första gången :) Längtar riktigt mycket, inte träffats på ett år nu ju! :D

Ska kila iväg nu och kolla Allsång på Skansen, det är ett måste, sommarkänslor! <3

Septum!

Inte så jätteny information kanske, men nu är det i alla fall så att Bill Kaulitz gått och skaffat sig ytterligare en piercing - septum som sagt! Och många tror även att han gått och skaffat ringar i öronen, men hålen är gamla, han har bara inte orkat använda några örhängen säger han i en intervju :) Och för några månader sen skaffade han en piercing i ena bröstvårtan, men det är det många som fortfarande är osäkra på eftersom det inte finns några bra bevis.






v. 29



Och ja, jag är dålig - IBLAND!

Haha, morgon hos Alex, blev sedan minigolf med Ludde, erica och hennes familj, mycket trevligt (y) Förlorade, med det var första och sista gången det händer! Annars är jag alltid bäst ;) haha. Kvällen igår var väldigt underbar! Hyrde film och låg och myste hela natten bara jag och Erica. The last house on the left, rekomenderar den! Riktigt bra :D Och inte nog med en skräckfilm på tv :O Det blev även en i rummet! Vi blev utsatta för en mördarspindel som gick i taket. Vi skrek lite, och fällde en och anna tår av rädsla :) HAHAH!
Idag har vi inte hunnit göra så mmycket, satte mig på bussen bara någon timme efter vi vaknat och är nu hemma. Skönt faktiskt, men ska iväg på onsdag igen! :D


Du får inte min respekt förrän du förtjänar den, Biatch!

Sitter hos Alex nu :D Och ja, jag vet, "syster och Erica" var det, men jag och Erica blev så snällt tillfrågade om vi ville komma hit på typ.. "fest" ;D haha, och självklart tackar man inte nej till det :D Så ja, har riktigt trevligt, fast Erica och Ludde-puss ligger mest i soffan, så jag, Hampus, Alex och David sitter och.. gör inte så mycket, Hampus klipper Alex, sjukt bra (y) HAHA
I alla fall, Nässjö idag hos syster och folket var helt underbart! Mina älsklingar är så underbara :')

Och jag hinner troligen inte blogga imorgopn, så tänkte dra lite om det nu också när jag väl är igång ;) Haha, det blir att vakna här, hem till Erica, fixa till oss lite och in till Jönköping. Väl där ska vi fixa lite saker, träffa lite folk och så, ha allmänt kul :) Kvällen kommer spenderas med Erica, endast. Vi två och en riktigt mysig film! Troligen skräck, blire alltid när vi är i farten ;)

(Och med undantag för patetisk kommentar så har dagen varit underbar verkligen, vafan. Hört talas om mognad? :D)

Mot syster och Erica babe!

Ändring i planeringen! (som ni kanske märker :P) Är inte och campar någonstans, blev inställt, regn och sånt tråkigt kom i vägen. Istället ska jag idag åka till Nässjö för att spana in hur syster hus blev efter att dom målat och så :D Och på hemvägen släpps jag av i Vaggeryd, myskväll med Erica, Ludde och Alex. Om inte det också blir inställt så att det bara blir jag och Erica. I vilket fall som helst så längtar jag! Ska bli grymt mysigt, och jag vet inte om jag kommer hem på söndag eller måndag. Det får vi se! :) Men ska slänga i mig lite mat innan vi åker nu då.
För övrigt är jag supersnygg just nu, sminkad, påklädd men tvovigt blött ofixat hår x'D Får fixa det i Nässjö (y)

Bilder från Liseberg!

Jag och Mella i bilen dit

Fotograf: Mella

Bror i bilen

Fotograf: Jag

Alice och Ida i kön till ingången

Fotograf: Jag

Lisebeerg!

Fotograf: Mella

Släng-gungan

Fotograf: Mella

Jag och Mella i Sagoslottet

Fotograf: Mella

Bror och lite av dagens vinster.

Fotograf: Mella

Kanonen, sista åket

Fotograf: Mella


Bill har flickvän?

Ojojoj, rykten om Bill Kaulitz på G? eller bara den nakna sanningen? ;) Haha, i vilket fall som helst har en tysk bloggerska skrivit att Bill har gått och skaffat flickvän, en rysk modell med långt svart hår. Lite komiskt.. för hon som skrivit det har själv långt svar hår och är modell, bara den "ryska delen" som saknas, haha! ;) I alla fall så finns det ännu inga bevis på att det är sant eller inte. Om den här tyska bloggerskan inte bara vill ha uppmärksamhet genom att hitta på något sånt här måste ju Bill i alla fall setts tillsammans med någon med långt svart hår som då borde vara hyfsat känd. Men sen om det är som vänner eller mer är ju en annan fråga.. ;)

Förvirrad - glad

Nejmen usch! Igår var jag har helt.. efterbliven när jag kom hem, förvirrad och jag visste inget. Antagligen var jag bara väldigt trött plus saker som jag var tvungen att reda ut och så att jag helt enkelt inte tid att vara glad. Eller ah, vad man ska säga.. Jo men glad passar nog in. Jag är fortfarande omskakad eller något efter mitt fall, men jag är på väg upp igen. Igår var faktiskt en väldigt bra dag, med undantag för småbråk hit och dit när alla ville olika och tjafsade om det. Men över lag så var det bra. Vann massa olika saker och så. Bloggar mer om Liseberg senare, måste hoppa in i duschen och så nu. Plus att det kommer bilder också! :)

Botten

Jag klarar fan inte av något längre känns det som. Vad har än gör, hur jag än gör så blir det alltid fel. Någon blir sur, någon blir besviken, någon blir bara allmänt irriterad. Kan inte göra alla nöjda, jag.. klarar det inte bara.  Jag kommer helt enkelt aldrig bli tillräcklig för någon/något.

Liseberg, here we come!

Blev inte alls 6-7 timmars sömn som jag hade räknat med! Självklart kunde jag inte somna så jag fick inte sova mer än fem timmar, men lika glad för det är jag! :D Har hunnit duscha och smörja in kroppen i body-lotion och väntar på att mitt hår ska torka en aning, samt att jag ska börja sminka mig (y) Har fortfarande INGEN aning om vad jag ska ha på mig, men det lär väl bli något.. "vanligt" :P Sms:ar även med MelisPelis-PorrBarn och hon är superpepp hon också, kan det bli bättre eller? ;) Haha! Pepp som tusan nu! :D

(Kommer troligen en och annan bild efteråt, får se hur mycket vi hinner fota när vi springer runt och är som småbarn igen ;))


Godnatt!

Ska precis krypa ner i sängen för att sova några timmar. Närmare bestämt typ 6-7 st! Haha, lyckat att sen springa på Liseberg en hel dag och efter det troligen festa med endast Mella! Men det ser vi fram emot ändå! :D Jag klarar allt, superwoman (h) HAHA ;) Men bloggar imorgon innan jag sätter mig i bilen, om jag hinner förstås! :)

Snark, jag måste lära mig..

Sovit länge idag, vaknade runt 13.00 eller något. Hur kan jag sova så länge? Somnade ju runt 02.00.. Jag menar, 11 timmar, det är för mycket! Hur ska jag klara av att sova "normala" tider inatt? Ska ju upp vid.. 07.30 eller något imorgon! Då bär det av till Liseberg! :D (om det itne blir ändring i SISTA sekunden verkligen.. höhö) Och som jag hade skrivit i planeringen "besök av Melis" idag, det blir det inte. Ska plocka upp henne imorgon istället, så idag ska jag bara slappa! Sitter just nu och fixar med musik, lägger över från externa hårddisken till datorn och tvärtom :) Ska nog även bränna ner lite musik man kan ha i bilen. Får se vad det blir ;)

Kletigt..

..ja usch. Det är verkligen kletigt i luften, fuktigt och så. Jättejobbigt ju! Men har hört att det ska regna och åska och sånt här imorgon, så får verkligen hoppas det blir så! Då kanske det försvinner, vilket skulle vara underbart! Kan inte sova på grund av att det är så kvavt. :( Jag är verkligen jättetrött, men det går inte. Ligger bara och vrider och vänder mig i sängen. Lakanen blir som korvar under mig och såklart börjar jag störa mig på dem. Och täcket vill jag kasta in i väggen, men nej. Jag vet att jag inte kan sova utan det heller, så jag får väl ligga här och dö sakta. Haha!
Har för övrigt kollat två skräckfilmer ikväll, en som vi köpte i Värnamo och en som gick på tv, "The haunting in Connecticut" och "Sista draget". Förstnämnda filmen har jag sett förr, ett år sen nästan, med Erica. Båda är helt okej. Och på tal om Erica, ska nog leka med henne snart, hoppashoppas! :D
Men ska försöka sova nu... igen.. :(

Ja, hur var det nu egentligen det började..?

Kom nyss hem från Värnamo med mamma, shoppat födelsedagspresent till pappa och bara gått runt lite. Hände inte så mycket, men åkte ju faktiskt bara in för att köpa något till far min, och så blev det!

Fick även värsta känslan i kroppen, går inte att förklara, men den drog till till min "5 MAAARS <3"-lista på Spotify. (som ni för övrigt kan hitta HÄR om ni är intresserade) Jag kan inte... jag menar.. det GÅR inte att leva utan det. Inte för mig. Tokio Hotel är den största kärleken som finns innuti mig just nu. Kommer säkert alltid vara det.

Men jag tänkte berätta lite om hur jag började lyssna på Tokio Hotel faktiskt! (och ni som hade tänkt klaga - visst, klaga på, men ni vet väl om att det är grymt jävla onödigt för det är fan ingen som pallar lyssna.)

En dag, för väääldigt längesen skulle jag leta upp en låt och då kom "It's so hard to live" med Devilish upp, jag klicka in på den och lyssnade. Det var inte den låten jag egentligen sökte, men ändå, höra lite musik kan väl aldrig vara fel? Och detta är nog det bästa jag någonsin gjort! Trots att det inte var bra engelska, kvalité eller något så fastnade jag för den, på något sätt. Pojkarna var trots allt endast 13, 13, 14 och 15 år gamla. Sökte upp fler låtar av Devilish och kunde bara inte sluta lyssna på dem. Detta var alltså år 2002, ett år efter att Devilish bildats (2001), två år innan de bytte namn till Tokio Hotel (2004) och tre år innan de blev kända med låten "Durch den Monsun" (2005) i Tyskland. Ytterligare två år senare kom "Monsoon" (2007, en engelsk översättning av "Durch den Monsun") och Tokio Hotel slog igenom även utanför Tysklands gränser. Sedan dess har de bara blivit större och större, fler och fler hör deras musik och de har vunnit otroligt många priser både i Tyskland och andra länder.
Så kort och gott kan man säga att jag har lyssnat och älskat Devilish/Tokio Hotel sen första dagen solen lyste på dem och deras namn blev hörda som annat än "ännu ett ungt garage-band".
Kärlek, som inte går att beskriva <3

Och här kommern två gamla bilder på hur de söta pojkarna såg ut under deras tid som "Devilish".

 


Kommentera gärna! :) hihi

v. 28


"Oeo flygplan!"

Hemma igen, haft en riktigt trevlig eftermiddag, trots att saker inte alls blev som tänkt. Skulle ju hälsa på min kompis (på sjukhuset) men alla dörrar var låsta, till och med dörren in till receptionen! Hurfan ska man kunna få hjälp när man inte kommer fram? Vart hittar man hjälpen för att komma fram till hjälpen?! hahah x'D Så det blev inget, men min Korall skrivs ut imorgon ändå :D
Istället gick jag och Andreas runt sjukhuset och så i två-tre timmar och hade faktiskt riktigt kul ändå ;) Hahah, mycket skratt och sånt dåva, och runt 18.40 begav vi oss ner mot "stan" för att käka.
Hade även väldigt mycket tur med vädret! Fick veta att när vi var i Värnamo och hade vackert väder så ösregnade det och åskade och så i Gnosjö. Och när jag kom hem, hoppade av bussen, var det fint väder, men precis när jag gick innanför dörren öppnade himlen sig x'D haha :D

Hejdååå ;D

Ojojoj, johoda! Det blir visst att åka iväg, bara med en senare buss, som och innebär att vi får leta oss fram till rätt ställe (y) Men det klarar vi, jag och Andreas då alltså vavava, vi är bäst! ;) Bussen går om 45 minuter, bäst att jag skyndar mig med att fixa det sista! Haha :D

Fixad för inget.. kanske?

Blev inget besök hos min kära vän idag. Orsaken behöver ju inte alla veta ;) Haha, i alla fall, så här sitter jag, har stressat som fan med att få i ordning hår och smink och kläder för att hinna med bussen. Men så ska jag inte ens åka x'D Vilket fall som helst har jag fått en bra start på dagen, måste verkligen skärpa mig! Antingen så sover jag så länge att solen hinner börja gå ner innan jag vaknar, eller så vanar jag innan den ens gått upp (typ), och då är det för att jobba!
Men istället för att sitta här och klaga på mig så ska jag ta och göra något! Börjar med att resna bland alla mappar och block jag har tagit hem från skolan. Känner att jag vill ha lite ordning när det drar igång igen ;) Och ja, jag vet att det är över en månad till, men hallå, bättre att göra det nu än att säga "senare" men att det aldrig bli av va?! (Och jag vet att om jag skulle säga det här till min mamma skulle hon säga: "varför tänker du inte så när det gäller att städa också?" HAHA :D)

Vattenkrig och rensad garderob - sommartecken?

Är det sommar eller? Runt 35 grader och middagen åts på soldäcket och avslutades med vattenkrig med bror. Idag mår jag bra, nästan lika bra som när jag vaknade upp med Andreas och Mella i tisdags, haha :D
Har städat ur min garderob nu på gamla kläder, eller bara sådant som jag inte använder. Måste ju ha plats för alla nya plagg som jag kommer införskaffa i sommar ;) Känner på mig att om saker bli som jag tänkt kommer jag ha shoppat mer kläder i sommar än vad jag slängde ut idag :D
Blev ingen utgång varken idag eller igår, ingen som har pengar att följa med juu, BUHU! :( haha! Fast vad spelar det för roll egentligen? Allt jag önskar nu är att få tisdag, blir troligen att åka iväg till Liseberg då med familjen, syster och hennes familj och Mella :D

Oväntad "resa" och beslutsångest.

Trots väldigt få timmars sömn så har lyckades jag ta mig upp strax efter 11.00 för att bege mig av till Anderstorp/Gislaved. Gjorde egentligen inget speciellt, förde över pengar från pappa till mig och sen åkte vi (jag, bror och pappa) vidare till Gislaved och åt på Chili Thai. Kollade såklart in på Azzuro och Skocompaniet, men där fans inget som lockade till att bli av med pengar.

Eller jo, ett par skor, 500 kr, värt eller ovärt?



Jag vet inte helt vem jag är, men jag vet i alla fall vad jag ska göra för att förstå mig själv.

Hurfan ska jag lyckas förklara den här dagen då?! Eller åtminstone lyckas tänka på dne utan att.. jag vet inte. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Fan, idag har det hänt mycket saker. (Fast egentligen inte, har mest legat i sängen, halvsovit. Mer i huvudet..)
Dåliga nyheter från en vän, ensamhet och jag.. jag föll tillbaka. Jag kunde inte stå ut med missuppfattade sms, skämt och allt det där.

Jag ringde Joakim. Och jag trodde jag skulle falla isär, gå sönder helt och sedan vakna upp på något sjukhus med dropp mot "du-är-fan-helt-rubbad-Linnea". Fast så blev det inte, naturligtvis. Det var underbart, självklart jobbigt, men det bästa på länge. Att vara vänner är nog inte så dåligt ändå, jag har nog bara varit insnöad på att det här skulle sluta som ett tidigare förhållande. Men då visste jag inte vem jag var, visste inte vad jag hade rätt till och jag.. var bara liten och omogen helt enkelt. Nu vet jag bättre, och jag är stolt över att jag inte tänker låta mig själv drunka i tårar över någon.. som i slutändan tydligen inte måste vara min pojkvän för att kunna göra mig lycklig.

Jag kan inte ljuga och säga att ALLT är bra, för det är inte, inte på långa vägar. Men hey! Man måste väl få tid på sig att läka? Minns den dagen ni skrapade upp knät, bad om ett plåster och tänkte "om jag tar bort det snart är jag hel igen"? Hah, om de tändå vore så lätt, att sätta ett plåster på och sen läka, men det funkar inte på det viset. Inte ens ett plåster kunde få såret på knät att läka snabbare. Och samma med mig nu, även om jag täcker över det sårade med skämt eller om jag försöker dränka det med fester och folk så kommer det synas när allt är borta. När man är ensam igen, när plåstret inte finns där längre.

Men en dag, varesig man har använt sig av ett plåster eller inte kommer man läka. Allt man behöver är en hjälpande hand. Istället för ett plåster som sätter sig över, täcker såret helt, varför inte använda sig av någon slava eller något? Som hjälper trots att man inte döljer? För att om vill läka på ett bra sätt, måste man våga vara sårad och inte dölja det. Hur ska man annars veta när man verkligen blivit hel, om man inte kan se skillnaden?

Nog om det, klockan är mycket och jag borde verkligen sova. Var bara tvungen att få ur mig det här, ni får tycka vad ni vill om mig. Men sån är jag, jag visar hela mig, även om jag är sårad. Vill du inte se, så blunda då, och sluta kalla dig vän.

Humöret gick visst uppåt ändå ;D

Gårdagen blev inte så hemsk trots allt, Lina drog med mig ut en runda och sen avslutade vi med film :D Och natten blev lång, satte uppe och gjorde inte ett skit. Vilket ledde till att jag sov bort nästa halva dagen idag, men det är lov, så det är okej. Men inatt ska jag försöka skärpa mig! Måste vara hyfsat kontaktbar i helgen ju ;D haha. Troligen får vi besök av Nässjö, om inte vi åker dit (jag och familjen alltså). Men vi ska ses i alla fall, inom en vecka. Annars dör jag lite :D
Saknar "mina" fina :*
<3


Ingen bra dag..

Ibland är livet allt bra tråkigt huh. Som idag, efter att ha haft fullt upp och träffat folk varje dag och så i fler veckor så blir det helt tomt nu. Första lediga dagen jag verkligen är just det - ledig. Jag slappar som dom flesta säger att dom vill göra, att dom ser fram emot. Det gjorde jag med, men inte på det här sättet. Jag har nog bara en dålig dag egentligen, fast jag mår verkligen inte bra. Helt... konstig. Jag är inte trött men sover ändå, vill se film, men ändå inte, vill gråta fast samtidigt inte. Jag vill träffa folk, men jag vet att jag bara skulle göra dom irriterande med mitt humör och jag vill skratta och ha kul, men något sätter stopp. Jag drömmer mardrömmar hela tiden och den där äckliga känslan av drömmer klistrar sig fast på mig. Känns som om jag går runt i ett tomrum med 3D-bilder, inget verkligt, bara fantasi. GAAH blir galen! Kanske bäst att sätaa på en film ändå, bara för att få tiden att gå liksom..

v. 27

Inte alls mycket planerat, men får hoppas det händer något! Jönköping kanske, eller Nässjö? Eller besök av någon? Får se! :D


Freakin' out!

Söndagskvällen med Mella var mest lugn och så, kollade film och sånt där mys, plus lite bus då.. flummade med strangers på någon chat x'D Dagen efter var däremot... helt otrolig! Haha! Andreas kom hit, vi gick runt i Gnosjö lite, kom hem, flummade som fan, festade och var ute återigen mitt i natten. Gick till "spökhus", Mella våldtog en lekplats, Andreas slängde sig hit och dit - BOKSTAVLIGT (Stackars mark och buskar :() och jag skrattade mest åt dom och var LIVRÄDD. haha (y) Bilder får ta och visa lite hur kul vi haft :D:D

4 juli






5 juli








6 juli






Bäst! <3

Kul natt, kul förmiddag och nu: MelisPelis-PorrBarn!

Jag är pepp idag! Eller jag vill vara det i alla fall, är bara väldigt seg, haha! Luftmadrass är inte en favorit säger jag bara, men folk som var där gillar jag! ;) Bror gick hem tidigt i morse innan vi andra hann vakna typ, men jag, Emma och Pontus hade en trevlig morgon. Sedan kom mina päron, Peter och hans söner och en till snubbe för att börja måla och dona med klubblokalen igen. Kul, men framförallt varm förmiddag, men jag gillar! :D
Sitter nu hemma efter att ha mött upp Mella på Willys, ha det trevligt och ikväll.. då jävlar! PEPP, TAGGA KVÄLLEN! :D Ska hoppa in i duschen eller något nu, sen så.. då drar det igång (y) PUSS!

Shopping, Eclipse m.m.

Hemma igen! Dock senare än tänkt, fick sms om en fest och drog självklart dit! Eller snarare pokerkväll :P
Dagen i övrigt har svarit helt underbar! Inte kännt av tröttheten något, förutom nu när man sitter ner och är stilla :P Shoppade en del (visar bilder/berättar vad imorgon) och bion med Lina var awesome! Eclipse var dock inte lika bra som jag förväntat mig, men fortfarande otroligt bra! Finns mycket att säga, men ah, dagen har varit bra, måste göras om säger jag bara!
Sitter hemma med Emma och min bror nu, ska hämta saker och så, tänkte sova i klubblokalen inatt med dom och Pontus (lookalike africa-snubben ;)) haha (y) Måste pysa nu, men bloggar mer imorgon när jag kommit hem. :D

En timme kvar...

..sen bär det av! Oj oj, sov inte alls mycket inatt, och det känns verkligen idag! Är helt seg, kommer säkert somna på tåget, men får be Lina och Jonna hjälpa mig göra der omöjligt x'D Men det vore mer hemskt om jag somnade på bion, det FÅR INTE hända! Hahah ;) Sitter halvfärdig, sminkad men inte valt kläder eller fixat håret än, känns knappt med tid, men jag klarar det säkert, så bra som jag är liksom ;) Men aye, hinner inet sitta här mer.. bloggar mer när jag kommer hem ikväll.. Och orkar jag inte så blir det imorgon! haha :D

(för övrigt tycker jag ni är dåliga på att kommentera :( haha)

Semester!

Äntligen är det helg och semester! :D Så jefla lycklig är jag just nu, har verkligen sett fram emot det här! Och jobbet idag var skitkul faktiskt, jobbade på typ 5-6 olika ställen, hoppade runt med olika människor och ja, kul! Fick även se lokalens snygging på nära håll ;) HAHA!
Imorgon bär det av till Jönköping med Lina och Jonna (som ville med på shoppingen, vilket är okej!). Blir både stan och A6, sen bio med Lina, och Jonna åker hem troligen. Blir kanske att träffa Rasmus en snabbis innan vi två åker hem efter bion. Hoppas det! Har inte träffat honom sen förra sommaren :( Saknar pojken riktigt mycket!

Om jag inte hinner blogga i morgon innan bussen går (08.30) så lägger jag upp bild nu på vart vi ska sitta! ;)
(Lite avskiljt, men det är bara för att vi är bäst och förtjänar massa utrymme ;))

Tagga helgen!

Ännu fler ändringar i planeringen! I alla fall imorgon - fredag. Det blir inte "vila - kanske utgång" utan det blir "jobb - värnamo med familjen - förhoppningsvis kväll med lina" hahah! :D  Jag är så pepp på helgen så det är inte sant! Särskilt lördag! Shopping, Ecplise och Lina på samma dag - MUMS! ;)
Och igen... ändring på söndag för då kommer Mella hit också! Troligtvis blir det en runda till gymmet och på kvällen ska vi antingen flumma för oss själva eller leta upp människor att festa med! (Jag vet, det är en söndag. Men nästa vecka har jag semester, så det är första kvällen på tre veckor jag har tid/ork till att festa! haha)

Och på glatt humör kan det ju knappast skada med glad musik! :D

Justin Bieber feat. Usher - One Time


Alexandra Burke feat- Flo Rida - Bad Boys


Rihanna feat. Jeezy - Hard



Sugarplum Fairy - Last Chance


RSS 2.0