Använd inte klackar om...

..du har benhinneinflammation. Har haft det i över ett år nu, och den var på väg att försvinna för sådär en månad sen.
- MEN jag råkade bli bjuden på 100-årsfest (50+50). Kände inte så mycket folk, eftersom det var två vänners päron som fyllde år, och jag är flickvän till pappornas bästa kompis son. Jaja, trots att jag itne har någon direkt koppling till Fredrik och Erik så blev de glada över att jag var där! Citerar Fredrik: "Det hade inte kännts som om hela släkten var här om du fattades." WOOT?! Snacka om att folket står nära varandra och att jag blir inslängd, men jag gillart! De är fina människor! :)

Till grejen om klackar och benhinnegrej: Jag trodde att det skulle bli såndär fest där man sitter och är mest trevlig och så (så brukar det vara på de fester min släkt anordnar iaf..) MEN, denna festen var inte sådan - såklart. Stor lokal och man sprang fram och tillbaka och trevlig och sånt, plus att vi skulle ut och gå en typ "tipspromenad" på.. jag vet inte hur lång, men det var inte en enda slät meter. Först uppför i vad som kändes en evighet och sedan nerför för att komma tillbaka (och då menar jag inte "lite smått lutande", utan.. LUTANDE). Det var nog inte så jättelångt egentligen, men i tio cm klack så blev det det. Men då tänker man "jaha, en promenad och en fest" - men festen var inte så kortvarig, gick i klack i ca TRETTON timmar. Då gjorde det inte så ont i varken benen eller fötterna, mer än att det kändes som om fötterna var helt platta som det alltis känns efter att ha använt klack en längre tid.

Och vad leder det här till? Jo, jag har knappt kunnat delta på träningarna den här veckan, kan knappt gå upp eller ner för trappan här hemma utan att jag får ont i benen (mer än vanligtvis). Vilket leder till att jag måste vila i helgen - ingen match för mig - BUHU.

Så vad har jag lärt mig: Benhinneinflammation och klack är ingen bra kombination. Fick order av ena tränarn igår att vänta med klack tills inflammationen är helt borta, annars kommer jag falla tillbaka i det här mönstret igen - och nejtack. Det vill jag INTE.

JAG SKA GRÅTA MIG IGENOM DEN HÄR TIDEN DÅ MINA BEN INTE VILL FUNKA NORMALT.

Puss!

11-11-11

De två senaste veckorna har faktiskt inte varit så tråkiga, trots att jag fortfarande inte har något arbete.. Förra veckan kom en kompis från Göteborg ner för att lana med min bror, men det blev att vi istället satt och snackade skit och hade filmkväll och en dag drog vi och några till in till Värnamo och gick på stan. Fredagskvällen spenderade jag hos Theodor och på lördagskvällen var jag på maskerad-fest hos en vän - jag utklädd till Baby Spice! ;D

Denna veckan har jag haft tre möten, tisdag, onsdag och torsdag, så jag har varit ute och gått en hel del. I onsdags var mötet i Gislaved så jag passade på att besöka skolan och överraska älskling lite! Idag blir det att åka till Jönköping så fort pappa och bror kommer hem. Blir en snabbis eftersom mamma fyller år så vi ska ha gäster ikväll! :) Ska nu byta om från mys-kläder till.. något annat jag kan visa mig ute i! ;D

RSS 2.0