Herrmatch: HG69 - Gislaved

Det blev en sen kväll i hallen, var inte hemma förrän vid tio tror jag. Men herregud vad spännande det var! Herrarnas match fick det att krypa i hela kroppen, skakade och kunde knappt andas för att jag var så nervös! Låg under med ganska mycket i början, såg knappast ljus ut, men de gjorde om och om igen många snygga mål och Johan i målet var otroligt duktig, Viktor gick även in och tog tre straffar på rad! Framåt var det dock väldigt rörigt ibland, men de löste det och satte dit bollen! Stormåls-skytten Cliff spelade riktigt bra idag, sökte sig till luckor, fanns alltid spelbar och ja, sjukt taggad, det syntes!

HG69 låg under hela matchen, men en bit in på andra knappade de in, och tillslut var det bara ett måls skillnad, och det gick hela tiden som en trappa, ett mål till Gislaved och ett till oss. Men det blev lika till slut, och när det endast var tre SEKUNDER kvar så drog Johan (målvakten) iväg bollen över hela planen och den andra målvakten har såpa på händerna så bollen bara glider utmed handflatorna och rakt in i mål! TRE SEKUNDER OCH MÅLVAKTEN GÖR MÅL ÖVER HELPLAN! Så sjukt snyggt! Hela publiken reste sig upp och skrek, shit vilken match!

Långt inlägg, men gah, så otroligt spännande, händelserik och helt enkelt bra match! Självklart fanns det vissa onödiga utvisningar och så, men äh, vad gör det nu? Vinsten är ju ändå våååår! :D

Kommentarer

Skriv en fin liten kommentar är du söt :D

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0