Reebok-fotografering, och det andra G:t har flickvän?!

Som de flesta som antingen gillar Tokio Hotel eller Reebok troligen inte missat har Tom Kauliz, gitarrist i bandet Tokio Hotel, nu ställt upp som modell! Tom Kaulitz själv älskar skor, är jättefåfäng med att matcha hans skoval till resten av sin outfit. Har han något rött i sin t-shirt måste skorna också ha något rött i sig. Tom säger i en intervju att han i genomsnitt köper 10 par skor i veckan (!) varav 80% av dessa skor är just Reebok. Han har flera par i samma modell fast med olika färger - just för att han ska kunna matcha till alla sina kläder, och så fort de blir smitsiga byter han till ett annat par eftersom han hatar smutsiga skor.
Tom Kaultiz förklarar skillnaden mellan en fotografering med bandet och denna fotograferingen för Reebok såhär: "Normalt på en fotografering finns det ett eller två teman, sen står man framför kamren och klick klick klick, så är det klart. Men här måste man verkligen göra sig utåtriktad, men det är roligt, verkligen!".

Eftersom man kan (om man bor i Tyskland, Schweiz eller Österrike) vinna att få följa med Tom och bandet på turné via en tävling som Reebok har så gick intervjun över till tjejer. De nämner saker som att Tom inte skulle ha något emot om det var en tjej som vann, de skämtar om Toms rykten som player och när de börjar prata om det skulle kunna bli något mellan någon i bandet och "vinnaren" så säger Tom: "I vårt band är två stycken redan upptagna, basisten och trummisen." - att basisten Georg har flickvän är ingen nyhet, men nu ska tydligen också trummisen Gustav ha hittat flickvän! Detta var verkligen inte vad någon förväntat sig eftersom det har inte varit något prat eller skvaller om Gustav och kärleken, så det kom verkligen som en nyhet för alla fans!

Såhär ser några utav bilderna ut!




Kommentarer

Skriv en fin liten kommentar är du söt :D

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0